0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 3
« Отговор #840 -: Февруари 24, 2011, 10:44:35 am »
И аз не съм съгласна, че при операция за извънматочна бременност единственото което оператора прави е да ти махне тръбата и да те затвори. При моята извънматочна бременност, операцията беше лапаротомия по спешност, спукана тръба, кръв в коремната кухина, съответно отстраняване на засегната тръба и проверка на здравата, пише го в епикризата, а и след това опериращия ме лекар ми обясни много подробно какво е било състоянието ми и как е протекла операцията, като каза, че здравата тръба е в перфектно състояние. Една година след операцията станах пациентка на д-р Владимиров, който запознавайки се обстойно с документите ми, каза че няма основание да счита че останалата тръба е засегната, предвид написаното в епикризата и можем да опитваме по естествен начин, ако не се получи бременност до няколко месеца тогава вече ще пристъпим към допълнителни изследвания. Не се получи, направихме нов тест за проходимост на тръбата, който показа, че е ок и няма проблеми.
И аз ще помоля, да не се обобщават така нещата, на база само личен опит, а при някой дори и не личен :wink:
*
« Отговор #841 -: Февруари 24, 2011, 11:44:54 am »
А пък ние си имаме и CD,даже :lol:!! Само дето аз не съм го гледал :o!! Аза с обръщам главата като ми взимат кръв за изследвания,пък как ще го изгледам тоя диск-въобще не съм наясно !! :lol: Добре е ,че дори не ме и карат!
Това беше за разведрвянае на обстановката! Ако се получи,де! То ясно,че въпроса с лапарото няма как да го решим тука, а не знам дали е наложително!! Я кажете,сега как се стига от летището до новата клиника в Студентския град?? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #842 -: Февруари 24, 2011, 12:26:05 pm »
Я кажете,сега как се стига от летището до новата клиника в Студентския град?? :wink:

с такси :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #843 -: Февруари 24, 2011, 12:34:38 pm »
Варианти с градски транспорт:

Вариант 1 с текстови указания отстрани

Вариант 2 с текстови указания отстрани.

ra40, благодаря ти, че попита, тъй като нямах идея, че съществува и автобус №384  :)

Ако някой друг иска да си планира пътуването с адския транспорт, тази опция на Центъра за градска мобилност може да е полезна  :)

PS. Ул.Росарио №1 ми излезе когато на картата кликнах около ТУ-София. Адресът вероятно е различен, но пак е там  :)
*
« Отговор #844 -: Февруари 24, 2011, 12:54:25 pm »
хе хе ,супер опция е това! Браус,бе,ние направо сме в Европата!!!
п.п. с такси,ама ме е страх от "копърки",нищо че съм Рачо :wink:
*
« Отговор #845 -: Февруари 24, 2011, 15:52:10 pm »
Адресът е ул "Баку" 5Б.Получих писмо скоро,та затова знам.
*
« Отговор #846 -: Февруари 24, 2011, 16:59:58 pm »
Много благодаря за информацията! А,съсвсем бегло,ако някой има представа,като време, колко отнема този маршрут?? :o
« Отговор #847 -: Февруари 25, 2011, 11:37:47 am »
Зависи от задръстванията  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #848 -: Февруари 25, 2011, 12:47:14 pm »
 рачо, вярно зависи от задръстванията , но средно около половин час .на студ.общежития хващате 88 , после в Дружба се прехвърляте на 84 ,и сте на летището.около 30 мин. , ако няма задръстване.
успех на всички , на мен ми е много радостно , след 10 дни сме на рожден ден на едно бебе , създадено в клиниката на д-р Владимиров , после следва р.д. на моите калпазани.
успех! :goodluck:
*
« Отговор #849 -: Февруари 25, 2011, 12:53:11 pm »
Благодаря много за инфото!!!И весело празнуване!! Тези празници са ни "най-сладките",май???  :drunk:
« Отговор #850 -: Февруари 25, 2011, 19:26:46 pm »
Искам да попитам дали клиниката на д-р Владимиров са си сменили телефоните и някои може ли да ми каже точен адрес, защото няма никава информация на сайта?
« Отговор #851 -: Февруари 25, 2011, 20:02:43 pm »
бул. “Цар Борис ІІІ” № 54.
На сайта им си има всичко...да не би да бъркаш с друг сайт? И телефоните са си същите, виж пак http://www.ivf.bg/bg/contacts.html
*
« Отговор #852 -: Март 08, 2011, 12:25:14 pm »
Мили дами от тази хубава тема, честит 8ми Март! На всички настоящи и бъдещи мами ,желая здраве и само радостни мигове! :balk_7:
п.п. голямо затишие тука се е получило,но усещам че ще е май пред буря от +++ :wink:
*
« Отговор #853 -: Март 08, 2011, 12:51:46 pm »
Благодаря ти Рачо! :lol:
В този ред на мисли дали клиниката се премести вече - някой има ли пресно инфо?
« Отговор #854 -: Март 08, 2011, 13:08:06 pm »
Здравейте! Аз да внеса малко инфо от жена, която работи в клиниката. Каза ми, че преместването е започнало по малко и ще се случи до края на месец март. Клиниката няма да спира работа. Успех на всичко борещи се там.
« Отговор #855 -: Март 13, 2011, 22:20:46 pm »
Бях при д-р Владимиров имам прегледи на 17.03 и 25.03 и ми каза преди 25.03 да звънна да проверя дали не са вече в новата сграда. Телефоните на клиниката остават същите.
*
« Отговор #856 -: Март 14, 2011, 11:40:58 am »
Момичета, предполагам, че в клиниката ще има и доста нова техника - някой има ли по-детайлно инфо?  :D
« Отговор #857 -: Март 17, 2011, 18:51:40 pm »
Здравейте,
въпросът ме към момичетата получили одобрение от фонда.Имали яснота дали скоро клиниката на д-р Владимиров ще подпише договор с фонда.Днес получих обаждане от фонда, че съм одобрена и незнам какво да правя. Жената, която ми се обади ми каза, че трябва да и дам отговор какво ще правя със заповедта.Незнам дали да чакам, или да се насоча към друга клиника. Какво правите в случая, момичета? Дайте ми съвет.
« Отговор #858 -: Март 17, 2011, 22:04:36 pm »
britni ,говори с д-р Владимиров!Той знае как ще процедират,след преместването!Успех! :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #859 -: Март 17, 2011, 23:27:10 pm »
Жената, която ми се обади ми каза, че трябва да и дам отговор какво ще правя със заповедта.

откъде накъде пък трябва да й даваш на нея отговор?! каквото решиш, това ще правиш. никой няма право да те притиска.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!