И аз не съм съгласна, че при операция за извънматочна бременност единственото което оператора прави е да ти махне тръбата и да те затвори. При моята извънматочна бременност, операцията беше лапаротомия по спешност, спукана тръба, кръв в коремната кухина, съответно отстраняване на засегната тръба и проверка на здравата, пише го в епикризата, а и след това опериращия ме лекар ми обясни много подробно какво е било състоянието ми и как е протекла операцията, като каза, че здравата тръба е в перфектно състояние. Една година след операцията станах пациентка на д-р Владимиров, който запознавайки се обстойно с документите ми, каза че няма основание да счита че останалата тръба е засегната, предвид написаното в епикризата и можем да опитваме по естествен начин, ако не се получи бременност до няколко месеца тогава вече ще пристъпим към допълнителни изследвания. Не се получи, направихме нов тест за проходимост на тръбата, който показа, че е ок и няма проблеми.
И аз ще помоля, да не се обобщават така нещата, на база само личен опит, а при някой дори и не личен