0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 3
« Отговор #200 -: Юни 14, 2010, 09:43:17 am »
Цеци 75 аз се разболях веднага след трансфера с тежка хрема и дълбока кашлица. Пих сироп за кашлица, когато не издържах слагах капки и много чайове с лимон и мед.
Резултата е в подписа ми  :wink:
« Отговор #201 -: Юни 14, 2010, 09:54:00 am »
kriska,аз за теб много се радвам.Мойта настинка вече отшумява.В деня на трансфера бях много зле,щях да припадна.После почнах Биопароокс,чай,портокали с лимони,бонбони,сега съм добре.Повече ме притеснява трансфера,че го повтопихме,дали не е проблем.Ембриона остана в катетъра.И такива големи надежди залагам,само за 1 бластоцист...
« Отговор #202 -: Юни 14, 2010, 09:59:28 am »
Я не мисли вече за това, че е имало повторно вкарване на катетъра! Важното е, че ембриончето е на мястото си!
И какво значи, че залагаш големи надежди САМО за 1 бластоцист!?!?!? Напълно е достатъчен и е по-добрия вариант от 3 бр на 2-ри ден!
Зареди се с положителни мисли! И забрави за самия ден на трансфера!
По-важното е оттук нататък да се пазиш и да не се разболяваш вече  :wink:
Успех!  :lol:
« Отговор #203 -: Юни 14, 2010, 10:46:11 am »
Благодаря ви момичета.Това са съвети от жени с опит и ще ви послушам,дано да постигна вашия успех.От тук нататък само позитивно мислене.Ама какво да направя,като тези дни в болнични няма какво да се прави и само чета и мисля глупости
*
« Отговор #204 -: Юни 14, 2010, 17:56:02 pm »
Момичета,започва да ме тресе треската преди теста.В събота е.Честно да ви кажа уж не трябва да мисля,уж съм заета по цял ден,но ме е страх.Кажете ми как се чувствате успелите.Мен днес ме боля корема и кръста цял ден,не мога да ходя до тоалетна по 3 дни,а се тъпча и се задръстих,пия вода по повече от 2литра на ден,и много често пишкам.
*
« Отговор #205 -: Юни 14, 2010, 18:02:26 pm »
Оги, недей да търсиш никакви признаци - само се вкарваш в разни филми. Безумно рано е за каквито и да е признаци! Най-важното е да си спокойна, колкото по-малко мислиш - толкова по-добре!
Пожелавам ти да си бременна! :lol:
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 18:05:42 pm от Tanitа »
*

!!!

• 1495
« Отговор #206 -: Юни 14, 2010, 18:04:23 pm »
Оги не се вглеждай в симптомите! При всеки е различно!
При мен по различното беше много болезнени гърди, разстроен стомах, често пишкане.

В деня на кръвния тест докато чакахме резултатите си с още една дама имах чувството че не искам да се връщам до клиниката за резултата. Толкова бях наплашена че не разбрах доктора кога е казал "бременна си"  :lol:

Горе главата, смело към теста и стиснати палци от нас
*
« Отговор #207 -: Юни 15, 2010, 08:15:06 am »
Момичета,знам,че е глупаво,но ме е страх.Първият път когато каза док,че съм бременна много се зарадвах.Сега не искам да се разочаровам отново.Не мисля,но от време на време се случва.Както казва криска-изобщо не искам да ходя на тест и да знам резултата.Дано всички да успеем.Късмет.Сега тръгвам на работа.
« Отговор #208 -: Юни 15, 2010, 10:22:36 am »
ceci75, 1 бластоцист си е идеално - явно яйцеклетките ти са достатъчно качествени, че да изкарат до 5-ти ден в изкуствена среда, което е НЕЩО. Дали ще ти върнат 3 ембриона и ще се хване един (най-вероятно точно този, който би стигнал до бластоцист в тези условия) или ще ти върнат само най-добрия, не мисля, че има голямо значение. Сега спокойно, чети "Начин на живот след ембриотрансфер" и избери своя подход към 10-те дни чакане. Не се напрягай, не вдигай тежко, гледай да не се претопляш по тия жеги и успех на теста!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #209 -: Юни 15, 2010, 12:01:07 pm »
Благодаря ти,cambozzola!!!
« Отговор #210 -: Юни 17, 2010, 14:40:56 pm »
Здравейте момичета!На 04.06 ми беше трансфера и ми върнаха 3 ембриони.На 11 ден от трансфера ЧХГ е 54,2.Според вас колко бебета са?Днес си направих и уринарен тест и той е положителен.На 24.06 ще ходя при доктора-тогава сигурно ще видим точката/точиците!Този момент го чакаме 8 години. :lol:
*

!!!

• 1495
« Отговор #211 -: Юни 17, 2010, 14:49:11 pm »
Здравейте момичета!На 04.06 ми беше трансфера и ми върнаха 3 ембриони.На 11 ден от трансфера ЧХГ е 54,2.Според вас колко бебета са?Днес си направих и уринарен тест и той е положителен.На 24.06 ще ходя при доктора-тогава сигурно ще видим точката/точиците!Този момент го чакаме 8 години. :lol:

Моето ЧХГ на 10ти ден от трансфера беше 68 и си имаме 2 бебета, но при всеки е индивидуално!
Твойто би трябвало да е 1 или максимум 2  :D
« Отговор #212 -: Юни 18, 2010, 16:35:06 pm »
честито alex78, безпроблемна бременост ти пожелавам!
*
« Отговор #213 -: Юни 18, 2010, 19:12:38 pm »
здравейте мили момичета пожелайте ми късмет утре е моята пункция!!! много ме е страх защото док каза че фоликулите не са много но аз се надявам да са достатъчно качествани :)))) и така стискайте палци
*
« Отговор #214 -: Юни 19, 2010, 08:26:02 am »
Успех kumba :crossfingers: Бъди спокойна и ни зарадвай с добър резултат  :)
*
« Отговор #215 -: Юни 20, 2010, 11:07:10 am »
пункцята мина добре, изкараха 7 яйцекледки и току що получих очакваното обаждане 5 са се оплодили много съм развълнувана  :D дано да са нашите бойци!!! утре сме на разговор с доки и остана само да се молим всичко да е наред! Благодаря ви че ви има  :D стискайте палци мили момичета доно всички достигнем до нашите мечти и под нашите сърца затуптят тези на нашите бойци!!!
*
« Отговор #216 -: Юни 20, 2010, 11:09:59 am »
Браво kumba ! Всичко върви добре с теб сме :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #217 -: Юни 20, 2010, 11:23:09 am »
kumba, :crossfingers:  Нека се превърнат в прекрасни сладури  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:

« Отговор #218 -: Юни 21, 2010, 18:40:48 pm »
Лоши новини,теста е отрицателен.Сега незнам какво ще правя,доктора и него го няма,поне да подам документи за 3-ти опит.Ако изобщо има смисъл...
*
« Отговор #219 -: Юни 21, 2010, 18:50:36 pm »
Лоши новини,теста е отрицателен.Сега незнам какво ще правя,доктора и него го няма,поне да подам документи за 3-ти опит.Ако изобщо има смисъл...
Съжалявам много... :( Смисъл винаги има. Може би не днес, но утре...
Силно те прегръщам!  :bighug: