Танита, изказванията са ти некомпетентни и груби. Попрочети малко за чакането до стадий бластоцист, преди да взимаш отношение, защото твърденията ти не са верни - няма гаранция, че ембрионите са некачествени и не би се получило оплождане, ако не издържат до 5-ти ден в изкуствена среда. Както и за обратното няма гаранция. Имам мнение по въпроса защо чакането на 2 ембриона до този момент няма да даде кой знае каква полезна информация, но очевидно теб тези неща не те интересуват. Важно е да повтаряме на всички какъв прекрасен специалист е Владимиров и това решава проблема.
Поздрави и успех!
Ако има някакво изказване, което е грубо е твоето, а спорът за компетентентността е безмислен, тъй като не е професионален! Проблемът с двата ембриона и чакането ме интересува повече, отколкото си мислиш, най-малкото защото ме касае лично и най-малкото защото съм изпитала до края болката на неуспеха, точно при този вид проблеми! И предпочитам да знам истината! Проблемът ми няма да се реши, независимо дали Владимиров е прекрасен специалист или не, защото е нерешим, но пък съм му благодарна, защото не ми е спестен! Ако беше малко по-меркантилен можеше да го направи.
Пожелвам ти лека и успешна бременност от сърце!
Танита, мисля ,че Камбозола и всички тук могат да пишат свободно в темите независимо къде са забременели и правят опити. Верно е , че от всеки пост на Камбозола прозира неприязън към Владимиров но честно казано аз не я упреквам още повече , че мненията и постовете и са пълни с полезна информация , аргументирани и въобще на мен ми харесват.Мога да преглътна негативните и настроения срещу доктора, всъщност не им обръщам внимание.Kambozzola има натрупан доста опит , не знам дали го е приела като мисия но аз лично се радвам , че си прави труда да го споделя.Вярвам ,че идеята и е да помогне а не да оплюе.
Разбира се, че всеки може свободно да пише навсякъде, въпроса е защо го прави. И аз доскоро си мислех, че не го прави тенденциозно, но вече не съм сигурна.
1. Непрекъснато твърди, че Владимиров започва без причина зверски стимулации, което не е така. Ами на мен лично ми е правил опит на ЕЦ с почти никаква стумулация.
Това са неверни твърдения и не мога да не се възмутя!
2. Непрекъснато твърди, че не обръща достатъчно внимание на тубарния фактор, което също не е така, на мен не искаше да започва никакви процедури без лапароскопия, защото се беше усъмнил в нещо си...
3. Сега започва да твърди, че едва ли не доктора не знае как да направи правилна стимулация и затова Я. са само две....
4. Вече едва ли не твърди, че В. не знае и на кой ден да връща ембриони и само и само, за да не забременеят пациентките ги връща на 5 ден, незнайно защо, за да ги изтормози до крайност в неблагоприятна среда...
И винаги прозира едно генерално обобщение, все едно е хроникьор на картноните в картотеката му!
Мисля, че всяко нещо си има граници. Не съм искала никой да обидя тук, но искренно се възмущавам, когато се твърдят неверни неща!
Благодаря, ако някой ме е изчел докрая!