Ised, никъде не споменавам "жертви"!!! Дори и не съм си помислял да квалифицирам някой по този начин!!!Съжалявам ако съм ти прозвучал така!?!
Не ми се вярваше ,че ще се наложи да търсите друга клиника! Не знам каква е технологията на Фонда,все се надявах ,че ще можете да изчакате докато се оправи този лиценз и да си направите опита в тази клиника! Също се надявах,че и Доктора ще може нещо да ви насочи със някакъв съвет! Лошото е ,че това си е България!!
Ако се върнем малко по-нагоре в постовете ,мисля че имаше доста резки изказвания относно клиниката,както и Фонда! Те породиха моята реакция,определено!! Не съм имал за цел да обиждам някого,теб най-малко!! Но за всички ни е хубаво,че имаме такива специалисти в БГ и трябва да сме им благодарни,както и че се стигна до организирането на този фонд!! Нека не бъдем благодарни,а поне малко снизходителни,защото само за миг можем да си представим какви и къде щяхме да бъдем без тях!
п.п. още веднъж се извинявам на Исед,специалон! Както и всички други,ако съм прозвучал грубо!