Аз като гледам , слава богу , в това положение съм аз и още няколко човека.Надявам се, че не сме много.Проблема засяга и онези , които получават одобрение от фар сега и са подали документи от клиниката на д-р Владимиров.Те пък трябва да представят декларация от друга клиника ,че ги приемат за да получат заповедта си.
Оше не съм звъняла никъде,давам си малко време да осмисля нещата;
1-во ще се обадя във фар за ми потвърдят това за,което ме информира доктора,както и да ми кажат ,какво следва.
2-ро ще потърся клиника, която да потвърди писмено,че ме приема като пациент по фонда и не само формално(нищо не се знае ,вероятно ще предприема опит в друга клиника с всички неудобства и негативи от подобна непланирана,непредвидена смяна)
3-то ще посетя д-р Владимиров за да си копирам някои изследвания и ако има възможност да обсъдя ситуацията с него още веднъж.
Не знам , нещо не ми се връзва това с неуредени сметки между фонда и клиниката , по скоро проблема е административен и е свързан с лицензирането на новата клиника.
д-р Владимиров е една от основните фигури в инициирането и създаването на фонда,не си представям ,че с лека ръка ще зачеркне това голямо постижение.
Очаквам все пак през март най-късно април проблемите да се разрешат и изгубеното време да не е фатално.