днес говорих с доктор владимиров.много съм притеснена и объркана,заповедта ми изтича на 24 март. имах отлагане веднъж поради задържан фоликул след това цикъла ми съвпадна с новогодишните празници.сега доктора ми информира, че не е подписал договор със фар и не можем да направим процедурата.
предстоои ми да се обадя на д-р лалев за да обсъдя възможностите за удължаване на заповедта,както и за смяна на клиниката(трябва да търся друга клиника,която да потвърди ,че ще ме приеме, ужас), притисната съм от времето, от лошо стечение на обстоятелствата, от кофти финанси и........ всичко от объркано и сложно става още по-объркано и по-сложно.
за да вкарам малко оптимизъм....... ,доктора ми каза,че по всяка вероятност проблема с подписването на договор с фар ще се разреши март или април.тогава ще стартира и работата на новата клиника .там качеството на работата щяло да бъде на коренно различно ниво,пожелавам от сърце на доктора и екипа му успешен старт и 100% успеваемост
,е не, 70/80 е супер и най-вече ние да сме част от успелите.
много съм изморена,не знам докъде ще я докарам и докъде ще ми стигнат силичките............ това е като инфо от мен , успех на всички!