0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 3
« Отговор #460 -: Ноември 22, 2010, 10:04:27 am »
благодаря ти за отговора, и аз мислех че е рано, но доктора ми каза да направя тест днес. стискайте ми палци .обнадеждена съз защото никога до сега резултата не ми е бил повече от 0,1
*
« Отговор #461 -: Ноември 22, 2010, 10:10:06 am »
Petranka, стискам палци, потърси го Док отново след 15:00 часа, тогава обикновенно е по-свободен, ако дотогава не ти е върнал позвъняване.
« Отговор #462 -: Ноември 22, 2010, 10:21:42 am »
petranka, имала съм подобен резултат, ще ти кажа какво научих тогава: някои лаборатории считат резултат на бета ЧХГ >3 за положителен, други - >5. И аз никога не бях достигала нещо повече от 0,1, така че, за мен този резултат беше НЕЩО. Свържи се с доктора, но и пусни още един тест след 48 часа. Може да се покачва ;) Успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #463 -: Ноември 22, 2010, 11:03:39 am »
свързах се с доктора, каза ми че при референтни граници от 5,8 до 71,2 4,03 е отрицателен тест. вероятноста за лабораторна грешка бил малък и каза да спирам фраксипарина и утрогестана. но аз мисля да изчакам още два дни, да си пусна нов тест и чак тогава да ги спра. надеждата умира последна - нали такава е приказката
*
« Отговор #464 -: Ноември 22, 2010, 12:25:07 pm »
Съжалявам ,че се намесвам в темата ви,но Петранка,рано  е на 7 ми ден да се правят такива изводи!!! Не спирай нищо все още и пусни един кръвен след два -три дена!! тогава ще си покаже най-добре!! Успех момиче,защо пък да не скочи на 50-60 това ЧХГ!! Айде ,искам хубав резултат другия път!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #465 -: Ноември 22, 2010, 13:05:55 pm »
Петранка,аз съм в друга клиника,но най рано се пуска кръвен на 10 ден.Не спирай лекарствата и изчакай още малко.Стискам палци и да ни зарадваш.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #466 -: Ноември 22, 2010, 13:08:31 pm »
свързах се с доктора, каза ми че при референтни граници от 5,8 до 71,2 4,03 е отрицателен тест. вероятноста за лабораторна грешка бил малък и каза да спирам фраксипарина и утрогестана.

а ти каза ли му, че си направила теста на 7-ми ден след трансфера?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #467 -: Ноември 22, 2010, 14:25:20 pm »
да, започнах с това, че трансфера е бил на 15 ноември. нямам никакво намерение да спирам лекарствата, поне до вдруги ден кога ще пусна още един тест.пък то си е божа работа
*
« Отговор #468 -: Ноември 23, 2010, 09:32:19 am »
Здравейте,
при мен и третия ми опит завърши с неуспех.
Вече не знам накъде да поемем.
Много ми е мъчно. Бях сигурна ,че тоя път ще стане чудото , но уви не ми било писано.

*
« Отговор #469 -: Ноември 23, 2010, 09:42:13 am »
Sne -  :bighug: :bighug:
Не знам какво да ти кажа - надявам се, че Док ще намери правилното решение при вас!
« Отговор #470 -: Ноември 23, 2010, 10:41:10 am »
sne_do :bighug:
Знам,че е много гадно,но не се отчайвай и не се предавай.
« Отговор #471 -: Ноември 23, 2010, 12:16:19 pm »
sne_do,
всеки неуспех боли повече от предишният. Единствено хората тук преживели това нещо могат да знаят какво е. Ще има светлина и в нашия тунел повтарям си го ежедневно, за да го повярвам. Желая ти успех и бързо възстановяване.
« Отговор #472 -: Ноември 23, 2010, 12:17:23 pm »
живота ни подлага на изпитания, които можем да преодолеем. не спирай да се надяваш и бориш за щастието
« Отговор #473 -: Ноември 24, 2010, 10:32:40 am »
днес резултата от теста е 12,14, не е ли малко нисък? да се надявам ли на успех?
« Отговор #474 -: Ноември 24, 2010, 10:34:52 am »
Надявай се - резултатът се е утроил! Познавам момиче, което има бебенце след резултат около 10 на 10-ти ден след трансфер! Силно стискам палци!
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 10:36:50 am от cambozzola »
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #475 -: Ноември 24, 2010, 11:03:12 am »
Цитат
днес резултата от теста е 12,14, не е ли малко нисък? да се надявам ли на успех?
Най-добре се обади отново на Владимиров, има шанс.
*
« Отговор #476 -: Ноември 24, 2010, 11:06:47 am »
Петранка,резултата ти се повишава ,като "по учебник"!! не спирай още лекарствата ,според мен!! Днес трябва да ти е 9ти ден,нали? След два дена направи нов!! Стискам палци да е поне 40 ЧХГ тогава! Успех!! Много добре разбирам как се чустваш в момента,вярвай ми!! Но -само напред!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #477 -: Ноември 24, 2010, 12:10:51 pm »
благодаря ви за подкрепата. вече говорих с док и съм в леглото, понеже имам леко кафяво течение.започвам но шпа 3 по 2 и естрофем 2 по 1. док каза тест след една седмица и да го държа в течение. не губя надежда
« Отговор #478 -: Ноември 24, 2010, 16:49:38 pm »
Петранка, аз друго не съм и очаквала :wink:...днес ти е 9-ти ден след трансфер....нормално е да е такъв резултата...а и при всеки е различно нивото на ЧХГ при бременност.Според мен всичко ще е наред. Почивай повече и си взимай лекарствата.
« Отговор #479 -: Ноември 24, 2010, 18:44:41 pm »
Петранка,лежи и си взимай лекарствата така както ти е казал док.За кафеникавото течение,аз също имах и добре,че ми излязоха резултатите на ЧХГ,защото мислех да спра лекарствата на моя глава.
Стискам палци.