Добро утро, много сме активни тая сутрин, явно сън не ни лови
За зърната - не само се уголемиха, ами прозират през всеки сутиен, малко да ми стане хладно и щръкват като копчета... Ареолите ми потъмняха и едни вени ми се виждат... Дано се махнат тия работи, като родя.
За стриите - аз съм си предразположена. Остриих се по дупето и бедрата още в пуберитета, към 4-5 клас, без да съм качвала или смъквала рязко. Явно от растежа... на мои съученички също се случи. От тогава нови стрии не са ми се появявали, поне не на други места. Започнах да си мажа корема и гърдите още като разбрах, че съм бременна, с крема на Виши. Но ми се стори, че не върши работа и си купих от маслото на Икаров, сега се омазнявам с него сутрин и вечер, струва ми се по-добро. Масло на Веледа ползвам против целулит, защото пък и тази напаст ме нападна, такова нещо никога не е било, а трябва да се подготвим за море... Въобще, ходя като една мазна баничка из къщи.
Завършвам с отчет - бях на преглед при Сигридов вчера. Бебо расте и хубавее, отпрал е едни бузи, като майка си. Вече е кило и нещо. Док се смя, че му била много голяма пишката - викам, метнал се е на баща си
Каза, че шийката ми е добре и вече в тези седмици нямало големи шансове да започне да се скъсява, а дори и да стане нещо, много по-лесно се удържали нещата. Рапорт даден!
Приятен уикенд, момичета!