Здравейте и от мен!
Жасинка, много се радвам да те видя пак на линия. Недей да обръщаш внимание на свекървата, постепенно ще се уталожат нещата. Ти си майката, така че най-добре знаеш какво е добро за твоето дете. Да нацелуваш Ники от нас!
Раши, поздравления за отличните новини от прегледа. Скоро ще разберете и пола, няма къде да бяга. Ама аз още от началото ти казвам, че ще е мъж и така ще излезе, да знаеш.
Моля само да не шашкате
Анизка с този гестационен диабет, много си е екстра наборчето. И нашето върви дунди със стотина грама разлика по-малко от бебчо на Анизка, ама няма как да е иначе - с майка 180 см и татко 2 метра.
Пък в крайна сметка докато не се роди, както е казала и Жаси, не можеш да си сигурен за точното тегло.
Стерче, честито преполовяване на бремеността. Всичко да върви по мед и масло с малката принцеса!
Аз малко да ви разсмея - бях си поръчала по интернет стерилизатор и помпа за кърма. Та вчера доставката пристигна. Аз в първия момент голяма радост. После отварям кутиите, там хиляди джаджи - шишета, биберонки, четка за шишета и биберони, и аз като му дръпнах един рев, мъжът ми се видя в чудо. И то защо - защото като видях хилядите дребосъчни неща и изпаднах в паника, че нямам никаква идея кое за какво се ползва. И голям рев, викам "То ще вземе да се роди скоро това дете, ще ми го дадат, а аз не знам какво да го правя, нямам идея как се гледа". Та, голям панаир направих с бременните си хормони, ама после се успокоих. Добре, че от другата седмица вече ще съм си вкъщи и ще мога да отида на няколко лекции за бъдещи родители, та малко да вляза в час. Такива ми ти работи при нас.
Хубав ден на всички!