Е не ! Дано стане някоя за багажника !
Аз пък даже кола още нямам
Като взех служебната - продадох личната ми...
Ако има база за колело...
Ани предложение - купувате багажник за таван и направо заступорявате количката на тавана! Даже няма да я сгъваш
Сега сериозно.
След доста ровене и четене се спрях на двете колички по-горе. Мъжа ми също казва че са много скъпи, но аз държа да я харесвам и да ми е удобна.
Отидох в един магазин специално за да ги карам/бутам. Жената ми ги изкара навън, защото каза, че е съвсем различно да караш по естествен терен, а не на балатум...Аз бая повъртях и точно заради бутането харесах повече втората. Тя се движи и през средата - т.е. едните колела могат да ходят наляво, а другите надясно. Усуква се като правиш завой и може да за завърти на 360 градуса на място. Тази функция може да се спре - точно както казваш за предното колело на триколките.
Има пълна спирачка с един бутон. Има голяма кошница за багаж, която се слага отдолу, просто на снимката не е показана понеже се води за допълнителна екстра.
Т.е. тези дребните аксесоари, като стойка за чаша и т.н., ги има всичките, с доплащане разбира се...
А ! Стола за кола може да се разгъне до абсолютно легнала позиция.
На мен също ми е много важно да ми е красива. Втората ми харесва много, освен това имат страхотни наситени цветове...аз съм си харесала за единия кош синьо-зелено, а за другия пурпурно.
И друго, което ми е важно за тук - да е висока самата количка. Гумите да са големи.
Аз бая прочетох по темата.
Инке Тинке ти умно говориш
но за тези без опит - как да разбереш кое е най-нужното . Че в този списък, който ми го дадоха има неща, които дори не знам какво представляват със сигурност. А за помпите - как да разбера дали мога да ползвам, ако не опитам ? Аз лично няма от кого да взема за проба...
Дали няма някъде тук такъв списък? Какво да се купи, но най-необходимото ?
Ако няма - може да направим. Аз ще постна списъка, който ми дадоха и после кой каквото се сети - да се махне или добави...
Защото и аз се опасявам, че ще накупя неща, които няма да се ползват...а не са малко парите.