Здравейте,момичете
Поелавам успех на всички,които очакват положителните тестчета и Бог да е с тях.Нека да има много
Моле,на теб миличка,пожелавам да си много силна сега,да не падаш духом и след 3,4 месеца да си пак на линия и вече с утвърден положителен резултат.
Да ви разкажа за мен...
Миналата седмица във вторник на 8-ми ден от трансфера ми зацапа малко и док каза да отивам и да пускам ЧХГ.Резултата беше 7,28.До тук добре,док каза,че всичко е ОК за 8-ми ден е супер увеличи ми Утрогестана и още други хапове и се прибрах.На следващия ден кървенето беше станало доста повече и аз реших,че съм до тук.Обадих се пак на док и ме викна отново за ЧХГ да видим дали нараства или пада.За моя изненада,заради това кървене,резултата беше 17,12 и си ме изпрати по живо по здраво да лягам и да не мърдам каза,само до тоалетната
Кървнето продължи 4 дена и 2 от тях беше страшно обилно(аз съм нямала такъв цикъл даже),но си лежах и си траех и таих някаква надежда,макар и малка да беше тя.Вчера на 15-ти ден от трансфера бях отново на ЧХГ ииии.....с изненада видях
297 на листа.Как мислите,добре ли е резултата за 15-ти ден?
На прегледа се видя само удебелена лигавица и нищо друго,но док каза,че е много рано и след седмица пак на прегледе.Надявам се сега всичко да е ОК.Пазя повече леглото и си пия хаповете...Дано Господ е с мен и се задържи поне един бебок.
Това е от мен,извинявам се за дългияя пост,но имах нужда да споделя с вас и да прочета коментарите ви.Благодаря,че ви има...