0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/ИКСИ Май 2010 - Юни 2010
« Отговор #160 -: Май 21, 2010, 21:58:21 pm »
Моле, прегнилът в зависимост от това колко еденици  се изчиства за различен период от време, има и таблица за колко време се изчиства, при мен лично 3000 еденици се изчистват за 4-5 дена и не се отразяват на кръвния тест, но понякога се отразява на уринарния. Ти вероятно шом си на Прегнил като поддръжка няма да си на големи дози до теста /който най-добре да е кръвен/ и ще си се изчистила от фалшивия му положителен резултат.
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #161 -: Май 21, 2010, 22:13:38 pm »
Благодаря ви , значи Утрогестана докато не свърши няма да звъня на док/ още 4 дни/, но Прегнила ми е изписан по 5000Е на всеки 5 дни пт ЕТ по една инжекция  мускулно.Утре ще боцкам първата, а последната се пада 2 дни преди кръвния тест? :(
*
« Отговор #162 -: Май 21, 2010, 22:23:20 pm »
моле, значи няма смисъл да правиш уринарен, ще го позитивира фалшиво, но вероятно след кръвния докторът ти ще прецени дали има бременност, при мен са ми преценявали,като се отчита прегнила, но аз не съм имала такава близка разлика межу последната инж. и теста, минимум 4-5 дена с 5000 единици,защо не питаш док за всеки случай изрично, тъкмо няма да се тревожиш.
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #163 -: Май 22, 2010, 15:22:06 pm »
Момичета биха ми Прегнила , ама то било много болезнен, напомни някога като ми правеха Пеницилин.Сега отивам да почивам , довечера ще ви надникна.
*
« Отговор #164 -: Май 22, 2010, 16:29:40 pm »
Момичета биха ми Прегнила , ама то било много болезнен, напомни някога като ми правеха Пеницилин.Сега отивам да почивам , довечера ще ви надникна.
Сигурно си мнго слабичка, та затова те боли  :) Виж, аз като съм позакръгленка, нямам тоя проблем. Успех ти желая!
« Отговор #165 -: Май 22, 2010, 17:12:46 pm »
zdraveite.niamam kiriliza na klaviaturata za koeto se izviniavam.iskam da popitam ima li momi4eta s embriotransfer na 6-ti den ot punkziata.az sam na 37godini,prvia invitro v garzia i mi vzeha 29 iaizekletki.oste ne znam kolko sa se oplodili(punkzia na 21.05),no mi kazaha transfer na 27-mi sutrinta.
*
« Отговор #166 -: Май 22, 2010, 17:36:59 pm »
Докторите си знаят работата, щом така са ти казали значи така трябва. За да пишеш на кирилица, ползвай кредора. Желая ти успех
*
« Отговор #167 -: Май 22, 2010, 22:23:20 pm »
Сънфлауър не съм от слабичките , на 2*40 съм, но всичко отмина и вече съм о.к.
На момичето с трансфер за 6-ти ден ще кажа че всяка ембриология работи различно и просто трябва да се довериш, а за останалото те си знаяъ работата.Успех!
*
« Отговор #168 -: Май 23, 2010, 08:13:39 am »
Здравейте,момичета!
Вчера се обаждх в клиниката да питам,колко са се оплодили и разбрах,че са само 4 :? Днес ще видим колко се делят и как.Дано всичко да е наред и да има утре какво да върнат.Силно се надявам...
Сега да питам тези,които са минали вече пункция...Много ми енадут корема,стомаха и имам газове :oops: ,но много малко излиза.Иначе си ходя по голяма нужда добре,но ме притесняа тоз корем.И като се натисна по корема ме наболява.Дали е нормално?Утре ще кажа и на док,но малко се притеснявам сега...
Пожелавам ви хубав ден и много усмивки :bighug:
« Отговор #169 -: Май 23, 2010, 08:17:48 am »
Додо ,стискам палци всички 4 да се делят и развиват супер  :D
За коремчето не се притеснявай аз имам още 3 дни до 14 ден след ЕТ и все още съм надута ,имам газове,и ме боли при натиск.Напълно нормално е ,даже казват че ако има бременност няма и да спадне  :wink:,спокойно  :D

Крискааа миличка драсни един два реда как си че те мисляяя  :D :?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #170 -: Май 23, 2010, 10:09:49 am »
Мonkey,благодаря ти много,мила,за успокоението.Направо ми падна камък от сърцето.Толкова много се бях притеснила за тази тежест в корема и газове,че какво ли не ми мина през главата,страшни филми си нарисувах :oops: Благодаря ти и за пожеланията и аз се надявам да се развиват всичките добре
На теб,миличка,пожелавам след 3 дни положителен тест...стискам палци :crossfingers:
*
« Отговор #171 -: Май 23, 2010, 11:19:47 am »
Додо, не се тревожи че са оподили само 4 и при мен беше така от 9 само4, но после 3 се деляха нормално и сега чакам поне близначета да има :oops:
Коремът си ме наболява още и то даже целият / вкл. и червата/, поотпуска на моменти .Това да ни е кусура.Хайде Успех!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #172 -: Май 23, 2010, 12:22:11 pm »
Здравейте,момичета!
Вчера се обаждх в клиниката да питам,колко са се оплодили и разбрах,че са само 4 :? Днес ще видим колко се делят и как.Дано всичко да е наред и да има утре какво да върнат.Силно се надявам...
Сега да питам тези,които са минали вече пункция...Много ми енадут корема,стомаха и имам газове :oops: ,но много малко излиза.Иначе си ходя по голяма нужда добре,но ме притесняа тоз корем.И като се натисна по корема ме наболява.Дали е нормално?Утре ще кажа и на док,но малко се притеснявам сега...
Пожелавам ви хубав ден и много усмивки :bighug:

Doddo не ги мисли тези работи! На мен от 13 фоликула ми извадиха само 4 яйцеклтки! И 4те се оплодиха ИКСИ като едното малко изостава. Днес ми трансферираха 3 перфектни ембриона разделени на 8  :D
Що се отнася до болката - аз съм така от деня на пункцията! Най-вече имам много болезнени болки в единия яйчник. Днес доктора ме прегледа и каза че е уголемен. Каза ми да пия аулин и ношпа и ако болките се засилят да му звънна.
Пий много течности за да не задържаш вода. Мен лично пиенето на течности много ме облекчава.

Маймункеее ето ме и мен вече бременна до доказване на противното  :lol:
На теб ти стикам много много палци!

Моле, Доддо успех милички!
*
« Отговор #173 -: Май 23, 2010, 12:55:42 pm »
Благодаря на всички,за успокоителните думи.Много ми олекна признавам си,че се бях ошашкала доста.Обадих се да видя и днес как се развиват ембриончетата ми и казаха,че и 4-те се делят добре.Утре е трансфера и казаха,че ще върнат 3 или даже и всичките може.Ще видим как са утре и ще решат.
Благодаря ви още веднъж на всички...
Криска,Моле,Маймунка,пожелавам ви много успех и скоро да се похвалим всички с добри резултати.
« Отговор #174 -: Май 23, 2010, 12:56:52 pm »
Ще си позволя да вляза във вашата темичка ,момичета, за да ви пожелая успех и положителни тестове!
Криска :D,Моле, Доддо ,Мonkey,на всички :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #175 -: Май 23, 2010, 13:03:10 pm »
... ето ме и мен вече бременна до доказване на противното  :lol:

Браво, Криси.
Сега си почивай, гали коремчето и чакаме след две седмици най-положителния отчет :crossfingers: yahoo_17
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #176 -: Май 23, 2010, 13:49:21 pm »
Ехе, Криска, браво, три прекрасни ембриона. Вече си бременна до доказване на противното. Стискам палци всичко нататък да е наред. Да ни държиш в течение :)

А на мен казаха, че ще изчакаме до петия ден - бластоцид. Малко се притесних, като ми го каза док. Ама ще се моля всичко да е наред и на ди върнат няколко ембриончета.
« Последна редакция: Май 23, 2010, 13:51:13 pm от ivetod »
« Отговор #177 -: Май 23, 2010, 15:16:12 pm »
Браво Крискааа,ха така знаех си аз че ще е наред всичкоооо  :wink: ,сега почивай си наслаждавай се на бременността си,и хапвай здрава храна  :D
 Иветод мила не се притеснявай ( не че може ама..),щом са репшили да чакат значи има защо,пети ден е супер   :D :wink:
 Успех милички ,много ви стискам палци на всички и ще се радвам всички да имаме +++ тестчета  :drunk:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #178 -: Май 23, 2010, 15:33:44 pm »
Супер kriska  :D , тъкмо и аз мислех как е минало при теб и те търсех и в другата темичка. Сега остава малко до финала и двете чертички  :D
Така и не успях да те засека вчера, защото док остави за понеделник да започнем стимулацията.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #179 -: Май 23, 2010, 19:46:48 pm »
Момичета страхотни сте  :D
Лейла, Маймунке, Лизи, Иветод,Снежинке, Доддо  :bighug:
Иве по-добре е бластоцист трансфер  :D Ще чакам новини от теб!
Лизи ще се виждаме пред кабинета на доктора с голями пупи  :lol:
Доддо всичко ще е наред утре!   

Сега искам един съвет. Доктора ми каза днес да лежа, а от утре вече да си ходя на работа. Според вас кое е по-добре? Да се върна на работа или да поостана вкъщи 1 седмица  :?

п.п. теста ще ми е на първи юни  :lol: