0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова късметлийска седмица с много +++ /03.05-09.05/
« Отговор #20 -: Май 03, 2010, 13:39:43 pm »
МОМИЧЕТА АМИ АЗ ОТ БЪРЗАНЕ НАЛИ ВИ КАЗАХ,ЧЕ ЩЕ ВИДЯ ТЕСТА КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ  :bfn: ЗА МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМ С КАКВО ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ НО ПЪК И ОЩЕ ТАЗИ  :witch: Я НЯМА И ТАКА,ЧЕ ЩЕ СИ ПОЧАКАМ  :?
:goodluck: НА ВСИЧКИ  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #21 -: Май 03, 2010, 14:36:38 pm »
Да се включа и аз в новата тема, дано да бъде много късметлийска!Раши тази торта е направо страхотна, дано живота ви е сладък като нея още дълги години. Успех Мънки- :crossfingers:, Бжи - честит рожденник, жив и здрав да ти е!На мен врата ми се е схванал и от два дена не мога да си обърна главата свободно, но ще се справям, не е болка за умиране я. Да ви поръся с вирусчета и да работя, не ви пропускам обаче, чета ви всеки ден и искренно се радвам на успехите ви. :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Успешна седмица!
« Отговор #22 -: Май 03, 2010, 14:40:16 pm »
Здравейте, момичета, честита ви нова темичка  :)

Нека има повече хубави новини!

Бжи, ще те помоля да пишеш с малки букви! В интернет пространството когато се пише с главни букви се приема, че потребителя крещи на останалите.

Маринка, прати я при мен тази нещастница, че не издържам вече  :?

При мен нищо интересно, освен, че си имам някаква инфекцийка, пия антибиотици, а и противозачатъчни, че няма изглед да ми дойде скоро, а минаха 40 дни от аборта.
Гадна работа...много се притеснявам да не се сдобия с някакъв допълнителен проблем след всичко зло, което преживях...само веднъж да се оправя...м...а му!
« Последна редакция: Май 03, 2010, 15:17:30 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #23 -: Май 03, 2010, 14:44:38 pm »
Радостчеее  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #24 -: Май 03, 2010, 14:44:55 pm »
Момичета най-после се добрах до темата...Петенце браво мила ,добре ,че си взела нещата в ръце.Мънки ,браво супер новинки.Лек ден от мен!Оо честита ни темичка и дано я напълним с хубави новини..Аз много не чакам ама ме сложете за 11.05 :wink:
« Последна редакция: Май 03, 2010, 14:48:06 pm от moniks_s »

*
« Отговор #25 -: Май 03, 2010, 15:15:07 pm »
е момичета извинявайте за "крясъците" просото съм си пуснала големите букви защото в наще системи редовно с големи нанасям данни надявам се да не се е разсърдил никой не е нарочно въпреки че на моменти наистина ми се це да  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :balk_133:

:a_cat_05: и аз под вирусчетата пък дано се опраша и аз  :wink:

*
« Отговор #26 -: Май 03, 2010, 15:45:48 pm »
Бжи, да ти е жив и здрав рожденика! :D
Раши, честита годишнина, мила! Живи, здрави и най-вече щастливи! :D
Сттинче :bighug:
« Отговор #27 -: Май 03, 2010, 16:03:05 pm »
Бжи, да ти е жив и здрав рожденика :balk_16:. Раши-и-и, честита годишнина :dating:- много любов, здраве, разбирателство и успехи ви желая и третата годишнина да я посрещнеш на ръце с най-хубавото и здраво бебоче на света  :balk_104:.

Бжи, съжалявам за теста, но не е ли малко раничко за него? :ask:

*
« Отговор #28 -: Май 03, 2010, 16:06:43 pm »
Благодаря ви момичета :) Да ви се връща на всичките ;)

« Отговор #29 -: Май 03, 2010, 16:34:35 pm »
Рашинкааа, честита годишнина :) Диамантена сватба ви пожелавам  :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #30 -: Май 03, 2010, 16:47:28 pm »
да рано е но си мислех че поне втора розовка ще се види но ... уви категорична червена яркооо саамо една ....  :( ще се моля да е рано и да не е отчел вярно въпреки,че не вярвам да съм чак такава късметлийка,че да ударя бингото от първия опит  :?

Благодаря за пожеланията на всички !

чао и приятна почивка на всички след този (поне за мен напрегнат ден) инъче толкова хубав и слънчев ! Целувам ви и ви прегръщам всички до една ! бъдете обичани и желани все така красиви и изпълнени с мечти желания и очакване за утрешен още по хубав ден
« Последна редакция: Май 03, 2010, 17:01:17 pm от Бжи »

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #31 -: Май 03, 2010, 17:01:15 pm »
Раши, честита годишнина!

Нека само обич топли вашети очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето ви да е спътник
всеки божи ден и
сто години за плазнувате
годишнина на този ден!
07.10.2009
« Отговор #32 -: Май 03, 2010, 17:04:20 pm »
да рано е но си мислех че поне втора розовка ще се види но ... уви категорична червена яркооо саамо една ....  :( ще се моля да е рано и да не е отчел вярно въпреки,че не вярвам да съм чак такава късметлийка,че да ударя бингото от първия опит  :?

Благодаря за пожеланията на всички !

чао и приятна почивка на всички след този (поне за мен напрегнат ден) инъче толкова хубав и слънчев ! Целувам ви и ви прегръщам всички до една ! бъдете обичани и желани все така красиви и изпълнени с мечти желания и очакване за утрешен още по хубав ден

Бжи, искам да ти кажа, че аз си бях направила тест само 10дни след О., който беше категорично отрицателен, но само 5-6 дни по-късно положението вече беше по-розовко :)така,че не губи надежда, още наистина е твърде рано. успех!
*
« Отговор #33 -: Май 03, 2010, 17:40:19 pm »
Раши ,честита годишнина и нека бъде много,много щастливи и да се обичате :balk_5:Бжи,и на теб весер празник !Да не пропусна някой :D 

« Отговор #34 -: Май 03, 2010, 18:30:30 pm »
здравейте и от мен!
Минавам само да пожелая на:
Раши,Честит празник! :balk_7:
Радостинче, всичко ще се оправи  :hug2:
Бжи, честито и на теб  :balk_16:, по късно след два-три дни пробвай с още един тест  yahoo_17
 А на всички останали лека и ползотворна седмичка!

*
« Отговор #35 -: Май 03, 2010, 18:52:57 pm »
 :balk_145:  Може да ме махнете от списъчето  :( :balk_145: :balk_145:

Раши, честита годишнина. Много да сте щастливи заедно.  :biglove: Много да се обичкате.
И аз чакам с нетърпение след около месец и нещо нашата десета годишнина. Дано до тогава да имаме и друг повод за празнуване.
Бжи и на теб да ти е жив и здрав рожденника  :balk_16: и стискам палци наистина да е било рано за тест.

*
« Отговор #36 -: Май 03, 2010, 19:09:14 pm »
Иви ходи ли на док,какво става бе мила...много ми е тъжно,знам как се чувстваш,ама това че си прокървила нищо не означава, има надежда... :? :hug2:

*
« Отговор #37 -: Май 03, 2010, 19:17:01 pm »
Благодаря Мони. Ходих на доктор. На обед ми зацапа и след това малко се засили. Докторката каза ако не тръгне с пълна сила до сряда да отида пак и тогава ще мислим какво да правим. Но засега само с два дена закъснение нищо не може да се направи. Поплаках си доста. Не знам. Май тази висока температура си свърши работата.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #38 -: Май 03, 2010, 19:41:11 pm »
Оф Радостинче,няма ли най-сетне да спрат да те сполетяват гадорийки,дано да е безобидна тая тъпа инфекция и най-сетне и тая тъпа вещица да те навести.То като я чакаш никаква я няма,пък като не трябва да идва бърза,няма да свари.Ако имаше начин бих ти я донесла на ръце,ама на не става.Аз между другото нещо искам да те питам,когато имаш време включи скайпа,ама вечер,че вече бачкам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #39 -: Май 03, 2010, 19:42:29 pm »
Ха, добър ден или добър вечер и от мен  :D
Сутринта надничах, увъртах се за темичка, но нямаше. Бременелките ни спят. То им е простено  :D.
Петя, благодаря за хубавата тема. Дано си ни на късмет!

Ще помоля Радостинка да ме махне от списъка с ловуващите и да ме премести в списъка с НЕчакащите на 11.05.  :bhcontract:

Раши, честита годишнина  :flower: Бъдете вечно влюбени, запазете страстта и желанието си един към друг още дълги години!

БЖИ, да ти е живо и здраво братчето. Много да те слуша и обича! Приятно прекарване на вечерта  :eat: