0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
Re: Нередовен цикъл. Моля за помощ!
« Отговор #20 -: Юли 23, 2010, 12:53:20 pm »
Гери а консултирала ли си се с лекаря ти? Поговори с него -да се успокоиш малко.Аз съм имала такова течение последния ден на цикъла,най-много 2 дни!  На 30 съм  :и искам да ти кажа , че до 25 имах нередовен цикъл, преди 3 год направих лапаро и след това се регулираха нещата-не че това е рецептата,при всяка жена е различно.Имай предвид, че ти си пила и достА хапчета.Най-добре консултирай се с доктора,каквото и да ти напишем тук са само мнения и предположения. :bighug: :crossfingers:Дано всичко да е наред и да се сбъдне мечтата ти!
« Отговор #21 -: Юли 23, 2010, 12:53:52 pm »
Гери а какво ти каза лекаря ти ?На мен също ми е текло такова нещо когато ми е последния ден от цикъла 1 най-много 2 дни? :?

Ами според мен е нормално в края на цикъла ти да ти тече кафявичко, но на мен започна да ми тече 2 седмици цлед цикъла и вече продължава 3 седмици. Според мен не се притеснявай. На мен лекарката ми каза, че не е сериозно, че трябва да пия Дуфастон, за да ми спре и да ми дойде след това като хората. Аз се притеснявах за забременяването, но тя каза, че ако има проблем се прави лапароскопия ( безкръвна операция, пукане на кистичките) и тогава би трябвало да стане  :D Дано да е права...
« Отговор #22 -: Юли 23, 2010, 12:56:08 pm »
Гери а консултирала ли си се с лекаря ти? Поговори с него -да се успокоиш малко.Аз съм имала такова течение последния ден на цикъла,най-много 2 дни!  На 30 съм  :и искам да ти кажа , че до 25 имах нередовен цикъл, преди 3 год направих лапаро и след това се регулираха нещата-не че това е рецептата,при всяка жена е различно.Имай предвид, че ти си пила и достА хапчета.Най-добре консултирай се с доктора,каквото и да ти напишем тук са само мнения и предположения. :bighug: :crossfingers:Дано всичко да е наред и да се сбъдне мечтата ти!

Да консултирах се с лекар, наистина малко ме успокои. На теб са ти правили лапаро, за да забременееш ли? Преди това не можеше ли? Много ти благодаря за пожеланията  :wink:
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #23 -: Юли 23, 2010, 13:04:48 pm »
Да имам две операции апендисит и перитонит като малка и вседсвие на тях всичко около яйчниците е било в сраствания,около тръбите също- едната тръба я махнаха,нищо не е ставало от нея,другата е наред,пропуска- и сега действаме с мъжа  ми, моля се да стане по естествен път, ако ли не ще продълцавам нататък-стимулира ме с клостил за фоликулите, че имам , но не са достатъчно големи! :crossfingers:
« Отговор #24 -: Юли 23, 2010, 13:11:44 pm »
Мила пожелавам ти много скоро да си имате едно страхотно бебче и всичко да мине по вода. Ние имаме още някои неща да свършим преди да започнем правенето на бебче, но и на мен много ми се иска. А и също да ти кажа, че знам, че Дуфастона помага за по-лесно забременяване и за задържането на плода, може да попиташ лекаря ти!  :bighug: newsm04
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #25 -: Юли 23, 2010, 13:16:46 pm »
Вярвам ,че за всички ни ще дойде онзи хубав ден ,в който ще видим  :bfp:Благодаря ти за пожеланията! :lol:Стискам палци и на вас :wink:
« Отговор #26 -: Юли 23, 2010, 13:20:12 pm »
Благодаря ти мила и да кажеш когато се случи, за да се радваме всички  :babbycarrage: :bighug:
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #27 -: Юли 23, 2010, 13:39:56 pm »
Чул те господ на всички да се случи! :D
« Отговор #28 -: Август 23, 2010, 13:06:58 pm »
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър АГ-ендокринолог в София, който трайно да ми реши проблема с нередовната менструация и да мога да забременея  :( От 16 годишна обикалям по лекари и всички изписват противозачатъчни без да си направят труда да ти пуснат хормонални изследвания  :balk_150:....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Август 23, 2010, 14:04:42 pm »
elanore едни от най-добрите лекари АГ са в клиниките по стерилитет. Избери си една клиника и я посети.
Ендокринолог в София - д-р Катя Тодорова.
А ти своевременно мери БТ и прави тестове за О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #30 -: Август 23, 2010, 18:26:45 pm »
Elanor привет ! За ендокринолог-ходила съм при др Коларов в Майчин дом-доволна съм от него.Трябва да си запишеш предварително час ,защото се чака доста! :wink:Успех!