Не мисля, че е проблем на котлен камък, в препаратите има такива и за котления камък.
Според мен, имаш няколко варианта:
Първо проверяваш в упътването какви са възможните причини за този проблем с неизмиването. Възможно е да има запушени отвори, и за това да не мие хубаво, например.
Второ - проверка и диагностика. Можете да си я направите и сами, ако следвате инструкциите от упътването. Нашата миялна, например, не включваше нагревателя заради проблем с тахометъра и миеше със студена вода и после не ги изсушаваше. Това го установихме, като я пуснахме в диагностичен режим и видяхме каква грешка дава след миене.
Частта, която ни трябваше, не я продаваха отделно, а само заедно с мотора, който струваше 132 паунда. Та викахме неволята и си я оправихме сами.
Трето - можете да викнете техник и той да направи всичките тези неща и да острани проблема. Стискам палци да се окаже нещо малко като проблем.
И понеже тук съм хвалила Електролукс преди време, вече не съм доволна. Вече втори път я ремонтираме, и то сами, защото сервизите са решили да забогатяват с поправка на миялни и като препродават частите със 100 % печалба.