И другият ми въпрос е дали да е от по-малките или големите (45 см или 60) Аз си мисля че по-малката е по функционална защото не всеки ден има купища чинии, но кажете и вие вашето мнение
По Коледа се класирах и аз, за подарък, след 2 години умуване и избиране
За марка и модел не знам (моята е Electolux/AEG), но за размера.... Мъжът ми надделя и купихме 45см. Безкрайно съжалявам! И всеки път, като я зареждам, му припомням, друг път да не си налага мнението
Има разлика в цената м/у двата размера, но ако тя не е решаваща или размера на шкафчето, по-добре е човек да си вземе голямата - И в двата случая работи с 1 таблетка (или подобно количество препарат), разликата в консумацията на ток и вода е много малка и всички имат програми за по-малко зареждане. От друга страна, за да се измият добре съдовете, трябва да не са много "нагъчкани". В голямата машина ще им е по-просторно, при същия разход.
Ние сме 2 човека и я зареждам почти всеки ден, като редовно ми остава по някоя голяма купа или нещо друго, само да ме дразни. Да не говорим, че свободният отвор ми беше точно за 60см....
Защо мъжете се бъркат в работи, дето не разбират?