Е, ето да се запиша и аз в тази твоя прекрасна темичка Монич Хубаво е сред всички тези терзания по графики, ЦС, БТ и доктори да имаме и нещо такова вълнуващо и трепетно като изживяване.
С моето мило бяхме решили, през Юли само да се венчаем в църква, но... шило в торба не стои и пустия мерак да бъда булка надделя пред безпаричието и ето вече си имаме дата- 29 Август. Бъдещите свекър и свекърва/които мноого обичам/, квото са събрали- всичко ще похарчим хихихихиих.
Е, от 10 човека по наше настояване/ние, кумовете, неговите родители, сестра му и гаджето й и семейството на сестра ми/ вече "ръководството" хихихихих , ги удвои.Както казах на милото- щом са преценили, че могат да си го позволят ок.
Сега в събота ще отидем да проверяваме за халките, ако си харесаме нещичко може и да ги поръчаме. Вече имам идея за роклята/много изчистена и семпла/
Ще се постараем, а и така искаме всичко да е много скромно и в същото време да си е НАШИЯ ден, за който и двамата си мечтаеме.Систърчето съм я назначила за фотограф и й казах минимум 2000 снимки хихахахахахахахахахаха. Само дето организацията ще ни е по-трудна, защото сме решили да е в Стара Загора/от където е милото/ а пък ние сме далече, но... Мама Мими ще съдейства - златна е
Не мога да скрия, че се вълнувам / наистина имах нужда от такава емоция /.
И така бавно, славно и със сравнително малко парички ще си спретнем нашето сватбено тържество. Еххххх...размечтах се ...