Само да уточня - въпросът "достатъчно ли е" беше чисто риторичен... и, да речем, ироничен.
Но, от друга страна, нямах някакво основание за избор. Лекарката, която проследи бременността ми, не назначава изследвания - никакви - от доста време на вратата й си седи бележка в този смисъл, вероятно за да не я притесняват хора с въпроси в тази насока...
В клиниките по стерилитет (опитах се вчера да последвам този ви съвет) записват за м. октомври. Освен на едно място, където записват за октомври 2011...
Чудя се как да си формулирам думите,за да не прозвучат грубо..
Смея да твърдя,че нямам нужда да ми уточняват кое е е риторично..,но мислиш ли,че тук има място за ирония-ти си пуснала темата с молба за помощ!форума е за конкретни въпроси и отговори,има под форум "емоционални" ,където да говориш за мисли и чуства.
Намекнах ти,че не отговаряш на конкретни въпроси,като питам /с цел да ми се изясни ситуацията / и да могада ти бъда полезна /аз или някой друг / ,това е твое право..,но да си говорим празни приказки и да дъвчем едно и също ...няма смисъл.
Ако проследиш постовете в цялата тема,ще разбереш какво имам предвид..
Каквото сме могли ,сме ти дали съвети,доколко ще ги последваш -пак е твой избор!Както и това на кой доверяваш здравето си!Човек сам ,каквото си направи,друг неможе..може да грешиш,когато нямаш информация /на всеки се е случвало/ ,но след като си информиран,вече мисля всеки си носи отговорноста.
Дали ще чакаш час за клиника по стерилитет си е твое решение отново..голяма част от потребителите тук чакат..или са чакали.. Важно е да имаш цел и да знаеш начина да я постигнеш- а когато говорим за репродуктивни проблеми, това определено не е кварталния гинеколог.
Ще ти дам последен съвет - незабравяй,че понеже не ти се чака и доверяваш здравето си на кой ли не,могат да ти разбъркат така организма,че и без да е имало досега проблем,с години да немогат да те оправят.И не на последно място - казваш "нямах някакво основание за избор" - избор винаги има,друг е въпроса дали ни харесва..все пак преценявай ползите и вредите!
п.п. аз съм чакала повече от година за моя лекар и ще съм винаги благодарна,че го намерих !А тези при които не се чакаше и обиколих преди това за три години,не ми погнаха изобщо,а само ми изгубиха времето и парите !!Сама си прави изводите,къде и защо се чака ..
Моля,всички да ме извинят за спама.