Блу скай ме е изпреварила, но аз още вчера ти казах, че имаш защита от уволнение до теста. Това първо.
Второ - не могат да те уволнят дисциплинарно току-така. Има си процедури. Най-малкото трябва да си направила сериозно нарушение. Това, че не си била на работа в момент, в който си била нужна, не е нарушение, тъй като си била в отпуск, ПОЗВОЛЕН И РАЗПИСАН от шефа ти. Край, точка. Няма какво да се коментира повече! Да не говорим, че има още една поправка в Кодекса, според която, работодател НЯМА ПРАВО ДА ОТКАЗВА ПЛАТЕН ОТПУСК, когато той се ползва за лечение на стерилитет. Не се притеснявай, поне до теста, законът те защитава отвсякъде.
След това, ако недай Боже /категорично не ти го пожелавам/ е отрицателен, винаги могат да намерят начин да те махнат, но не и с дисциплинарно уволнение. Могат да те съкратят поради липса на работа /макар че както разбрахме, ти си незаменима
, според тях
/ или да поискат по взаимно съгласие. По втория начин могат единствено и само с твое съгласие. Ако ти не разпишеш, не могат да те мръднат
Консултирала съм се с юристи по този въпрос, понеже съм имала подобни проблеми. Съветвам те да идеш в Инспекцията по труда и да направиш една консултация. Едва ли ще ти вземат повече от 20 лв.
Друг е въпросът дали си струва да работиш в такава среда. Но като забременееш, ще ти трябва стаж за майчинство. Защо си плащала 7 години пълен размер осигуровки и данъци? Ей така за бог да прости ли? Не се отказвай. Имаш сериозни права в случая, търси си ги. И в никаъв случай не се поддавай на яда и обидата, да не вземеш да се прецакаш. Разсъждавай и действай хладнокръвно. Ако трябва ще ги разчекнеш от съдилища, законът е на твоя страна, а те си го заслужават. И все пак, говори с баш големите шефове, както казаха момичетата. Може да се изненадаш. Нали знаеш лафа - "царят дава, пъдарят не дава". Дребните шефове често се вживяват повечко....
Стискам палци за теста!