0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: последна априлска тема на бременните -58
« Отговор #20 -: Април 26, 2010, 13:15:41 pm »
Добре дошла, Таис :) Успех мила.

Жаска, супер е твоя щнак ей, не го пришпорвай много много! :)

Моите резултати ще са готови довечера и утре ще пиша.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #21 -: Април 26, 2010, 13:16:45 pm »
Олеле, 3 нови попълнения накуп си имаме. Браво, все така да продължава. Добре дошли Tais, Leila и nikid. Леко и приятно бременеене ви пожелавам.

Жаси, аз също вчера си помислих, че нещо изчезна и дали не се загушкали вече, ама като гледам още не сте. Е, още мъничко и това ще стане. Ще видим дали ще ти излезнат пазарлъците или бебо ще има друго мнение по въпроса. Може и още 4 седмици да изкарате, ако му е кеф да си седи вътре  :wink:. А брата и снахата не ги мисли, да не е твой изборът кога ше раждаш. Аз също като теб се нядявам да е 1-2 седмици по-рано ( ако бебка е наддала дстатъчно до тогава), ама да видим какво ще стане.

И Цвети съм я замислила още от вчера. Чакаме тема с новините.
Дианка, бебешки балончета ще да са това, да знаеш.

Тази нощ бебка беше необикновено активна. Аз се събудих към 4:00 и тя не спря да се мърда. В крайна сметка станах да я разхождам, че дано като я полюлея от ходенето и да заспи. Ми имаше ефект - както станах и се кротна. Викам си, от сега щом се разхождаме посред нощ, да му мислим какво ще е като се роди  :). Сигурно ще ходим с колата да се возим да я приспиваме, както някои родители правят. Ама нищо, тя да е жива и здрава, пък ще се приспиваме както тя реши.

Ние тези дни се отдадохме на ремонт ( най-вече мъжа ми). Онзи ден боядисвахме рамките на прозорците в бебешката стая, а вчера той боядиса стените и сега остана да се мине втори път и мога вече да започвам да вкарвам там неща. Направихме я зелена с бели прозорци и врати. Като свършим с всички подредби ще сложа и снимка. Направо нямам търпение.
« Последна редакция: Април 26, 2010, 13:21:37 pm от Bobbie »

*
« Отговор #22 -: Април 26, 2010, 14:12:38 pm »
Хайде и аз да се запиша в новата темичка  :)
 :party: Много се радвам, че си имаме нови попълнения  :welcome_1:
Пожелавам прекрасна седмичка и само хубави новини!
« Отговор #23 -: Април 26, 2010, 14:15:27 pm »
Добре дошли на новите момичета! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
Дано нова тема се препълни с такива новини!
Стиснала съм и аз палците за Цвети!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #24 -: Април 26, 2010, 14:56:54 pm »
Цели 3 нови попълнения! Това е чудесен старт на седмицата и темичката! Никид, Лейла, Тайс, лека бременност и здрави бебоци ви пожелавам! Тайсче, щом трябва- ще лежиш, и аз съм така, но от скоро. Все някак ще мине времето.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #25 -: Април 26, 2010, 15:27:45 pm »
Ето ме и мен в новата тема.Да ни е честита и пълна с нови попълнения. Добре дошли нови момичета, влачете си краката за още!Аз в сряда съм на първата ЖК, ще се мерим, претегляме и изследваме. Засега усещам само леко разпъване в долната част на корема, чак се изумявам, въпреки че първата ми бременност беше същата, но все пак! :ask:Успешна нова седмица на всички!
*
« Отговор #26 -: Април 26, 2010, 15:36:00 pm »
Айде и аз да се запиша в новата  темичка !
Раде и аз в сряда съм на първата ЖК
Добре дошли на новите момичета и лека бременност и още да идват
Ники ти се престраши да пишеш най-накрая  :)
Мен днес малко ме наболява пак коремчето ту от дясно ту от ляво и кръста
Но да не се оплаквам в повечето време е добре
Успешна седмица на всички
[/url]
« Отговор #27 -: Април 26, 2010, 16:25:27 pm »
Момичета, да ви кажа, че Цвети е родила- току що се чух с Кристи(нали са заедно в МД) и бебчета са по 1300гр, 1500гр и 1600гр. Всичко било наред, но не знам повече подробности, защото и Кристи не знаеше още. Затова и темичка няма да бързам да пускам- и имената на дечицата не знам.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #28 -: Април 26, 2010, 16:39:29 pm »
Охо, чудесно! :) Честито, Цветииии! Да са ти живи из драви малките слънца :)

« Отговор #29 -: Април 26, 2010, 16:54:03 pm »
Браво на Цвети, цяла сутрин чакам хубавата новина. Да са живи и здрави.

А Криси няма ли да ражда днес? Цвети уж ми беше казала, че и двете са за днес.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #30 -: Април 26, 2010, 16:58:09 pm »
Честито и тук на Цвети.Темичката е в Честито
« Отговор #31 -: Април 26, 2010, 18:05:42 pm »
Кристи не е за днес, Николина- пиколина, само е вече в МД и е на системи магнезий, много иска да може да устиска до края на седмицата- пожелавам и го от сърце!

*
« Отговор #32 -: Април 26, 2010, 21:17:15 pm »
Привет! добре дошли на новите бременни мами - леко бременеене ви желая!!
Много се радвам  за Цвети, и за бебоците, имената са им много хубави  :)
Дано Кристи устиска до когато тя искаше!!
Днес бях на преглед - всичко според докторката е наред, бебето си отговаря на седмиците, но упорито стискаше крака и не даде да надникнем между тях (та според таткото - щяло да е момиче, кой мъж ще си стиска така краката  :lol: ). Започнах магнезий, че шийката ми била леко мека-това се установи с мануален преглед  :? не особено приятно, ама няма начин. Та се надявам на феталната на 01.06 да го видим какво е бебочето.
Забравих - мога вече уверено да кажа, че се поздравяваме с човечето - кога с ръце, кога с крака  :lol:
*
« Отговор #33 -: Април 26, 2010, 21:55:47 pm »
Добре дошли на новите попълнения. Желая на всички лека бременност. Сега да си призная, днес цял ден ходих нагоре-надолу и накрая към 20часа вдигнах малко температура, май съм настинала  :(,та си пийнах парацетамол и дано се оправя, че и кихам нещо от време на време цял ден.
*
« Отговор #34 -: Април 26, 2010, 22:37:09 pm »
Честита нова темичка!Нека продължава да се увеличава :D
Лека бременност момичета!
Чета и си припомням моята бременност!Толкова бързо минава времето!
Не знам дали ще ми повярвате,но още има моменти в които като се отнеса нещо слагам ръка на корема си и чакам някой да ритне от там :D

« Отговор #35 -: Април 27, 2010, 01:04:14 am »
Честита нова тема, момичета! Да ставате все повече и повече! Пожелавам ви слънце и приятни разходки!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #36 -: Април 27, 2010, 02:56:11 am »
Еха, сигурно от няколко месеца не съм влизала тук. Много неща са се случили в мое отсъствие. Честито на всички нови попълнения, както и на мамите, които вече имат бебета!
Аз съм вече на финалната права (с Жасмин Вени сме заедно в една друга отчетна тема  :wink: ) Хайде да идва вече и нашия ред, че не се търпи накрая  :oops:

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #37 -: Април 27, 2010, 09:00:11 am »
Добро утро от мен. Честито и тук на Цвети, дай Боже всекиму такава радост!
Аз да ви се оплача не можах много да спя. Наболяваше ме стомаха много ниско долу. Като се завъртя надясно - малко време съм добре после ме заболява  :? и се завъртам наляво, после малко време съм добре и ме заболява  :? и хайде на обратно. Намерих му до някъде цаката като подпирах със завивката......ама до някъде  :? направо ми се разказа играта....сега съм като бита с мокър парцал. Само се чудя дали е нормално  :ask: ако ще е все така трябва да се заредя със сериозно търпение  :?
*
« Отговор #38 -: Април 27, 2010, 09:11:27 am »
Никид, Лейла и Тайс,добре дошли!Пожелавам ви лека и успешна бременност!
За бромокриптина,аз съм в 7 месец и ме карат да го пия до 8,в 8 да пусна Пролактин и ако е нисък тогава чак да го спирам,но дали няма да е късно тогава...Нямам аденом и искам да кърмя.
« Отговор #39 -: Април 27, 2010, 09:14:47 am »
Anizi, аз си мисля, че е нормално това нещо със стомаха. Аз съм така от около 10-тина дни вече, хем съм по- назад от теб, но пък с повече бебета в корема :wink:. Мислех, си, че е от голямото лежане вече, но не е. По цял ден като лежа съм добре, коремът ми не ме боли, не се схваща, а вечерното спане, което е на удобния матрак, а не на полутвърдия диван като през деня, ми е по- трудно.Също като теб със завъртането на другата страна се оправям за малко и след това- пак дискомфорт и едни такива като от мускулна треска болки в корема в горната му част. И целият е твърд. Цяла вечер сменям страните на спане и сутрин чаршафът ми познай колко е усукан от въртенето. Май ще е такова вече. Останалото да е наред!