Олеле, 3 нови попълнения накуп си имаме. Браво, все така да продължава. Добре дошли
Tais,
Leila и
nikid. Леко и приятно бременеене ви пожелавам.
Жаси, аз също вчера си помислих, че нещо изчезна и дали не се загушкали вече, ама като гледам още не сте. Е, още мъничко и това ще стане. Ще видим дали ще ти излезнат пазарлъците или бебо ще има друго мнение по въпроса. Може и още 4 седмици да изкарате, ако му е кеф да си седи вътре
. А брата и снахата не ги мисли, да не е твой изборът кога ше раждаш. Аз също като теб се нядявам да е 1-2 седмици по-рано ( ако бебка е наддала дстатъчно до тогава), ама да видим какво ще стане.
И Цвети съм я замислила още от вчера. Чакаме тема с новините.
Дианка, бебешки балончета ще да са това, да знаеш.
Тази нощ бебка беше необикновено активна. Аз се събудих към 4:00 и тя не спря да се мърда. В крайна сметка станах да я разхождам, че дано като я полюлея от ходенето и да заспи. Ми имаше ефект - както станах и се кротна. Викам си, от сега щом се разхождаме посред нощ, да му мислим какво ще е като се роди
. Сигурно ще ходим с колата да се возим да я приспиваме, както някои родители правят. Ама нищо, тя да е жива и здрава, пък ще се приспиваме както тя реши.
Ние тези дни се отдадохме на ремонт ( най-вече мъжа ми). Онзи ден боядисвахме рамките на прозорците в бебешката стая, а вчера той боядиса стените и сега остана да се мине втори път и мога вече да започвам да вкарвам там неща. Направихме я зелена с бели прозорци и врати. Като свършим с всички подредби ще сложа и снимка. Направо нямам търпение.