0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Старата ни темичка е заключена и няма къде да пишем, момичета с коремчета. Хайде в новата да посрещнем още нови момичета, а някои от досега писалите да чакаме да се похвалят с най- хубавите новини! На Цвети- много успех днес и най- прекрасната среща с дечицата и! Жаси също скоро не се е мяркала насам- сигурно гушка вече своя син?... Лека и успешна седмица на всички!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Re: последна априлска тема на бременните -58
« Отговор #1 -: Април 26, 2010, 09:22:21 am »
И аз се включвам понеделнишки да пожелая чудни срещи между мами и бебоци! Дребните да не подраняват, мамите да преживяват леко срещата и да имат само хубави моменти за помнене!
Добре дошли и на новите момичета, които чакаме с нетърпение да се запишат тук.
Весела седмица!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #2 -: Април 26, 2010, 09:25:34 am »
Честита ни нова тема :) Само хубави вести в нея :lol:
Мари-ал, още не се гушкаме, събота и неделя бях нагоре-надолу и не стигнах до писане във форума :( Сега пиша набързо и се изстрелвам към Окръжна за преглед.
[/url][/url]
*
« Отговор #3 -: Април 26, 2010, 09:36:20 am »
Хе, аз докато се наканя да вляза и да ви видя какво правите и те заключили темата :). Добре че mari-al се е погрижила за нас  :youwoman:.
От сутринта стискам палци на Цвети - ще чакам с нетърпение инфо от нея - който има връзка с нея нека по-късно да ни уведоми как са бебоците и тя самата.

КРИСТИ - не се предавай /ако можеш да четеш изобщо от болницата/ - стискай кълки и ще изчакаш Дяволов - и да не го изчакаш си на сигурно и добро място.

Сега за БРОМОКРИПТИНА - аз пия такъв - по 1/2 всяка вечер и ми казаха да е така до 6 мес вкл.

За ФРАКСИПИРИНА - и с него се лекувам - казаха ми да го слагам по 0,3 всяка вечер до 1 седмица преди раждането.

Дано съм помогнала.

А инъче ние сме добре - едната мома е много активна - имам чувството че почти не спи  :D /дано и след това не е така/, другата по-малко, а третата е крутушка - много рядко ме смущава - мисля си че е по-навъре и не може да стига коремчето ми винаги. Тази седмица съм на ЖК и нямам търпение да ги видя колко са пораснали - до сега не са ми ги мерили на грамаж.

Хайде спорна седмица и стиснати палци  :crossfingers: на всички, които чакат среща с бебоците си.

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

« Отговор #4 -: Април 26, 2010, 09:38:58 am »
Честита нова темичка, момичета!
Да се пълни и препълва с пухкави коремчета.  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #5 -: Април 26, 2010, 09:42:19 am »
Честита да ви е новата тема момичета и да се наслаждавате на бременноста си.
Бъдете здрави и усмихнати като грейналото навънка слънце:)

Аз с такъв трепет чакам темата на Цвети и новини от нея, че ми е заседнала една буца в гърлото от вълнение:) Вероятно вече е видяла за секунди дечицата си и дано по-скоро се възстановяват и да се прибират в къщи:)

Успех на всички ви:)
*
« Отговор #6 -: Април 26, 2010, 09:49:31 am »
Мари-ал, благодаря за темата!Дано се напълни с много нови бременелки, а на всички ни - леко бременеене и само хубави емоции!!
И аз чакам новини от Цвети, стискам им палци и на четиримата!
Днес съм на преглед, нямам търпение...от няколко дни имам разни балончета в корема, да видим дали е това, което си мисля  :lol:
*
« Отговор #7 -: Април 26, 2010, 09:50:28 am »
Хайде добро утро и от мен. Наострих уши за Жаси, ама тя се обади почти веднага, че я мислим всички май.Стискам палци на Цвети за днес. Кристи да стиска има още време.
На всички останали ползотворна седмица без оплаквания и болежки. Дианка сигурно са бебешки балончета-вече ти е време, пък и с второ по-рано се усещали.
« Отговор #8 -: Април 26, 2010, 10:09:05 am »
Честита нова темичка и от мен! Да се пълни и препълва с нови бременни момичета :) И аз от сутринта все за Цвети си мисля! Успех с прагледите на всички! Аз миналата седмица си пусках кръв и урина, всичко излезе наред, освен хемоглубина - 101 Утре ще ходя при доки да видим какво ще каже да пия...
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #9 -: Април 26, 2010, 10:11:55 am »
Честита нова темичка и от мен. Дано наистина да се напълни с много нови попълнения и много бебоци.  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Стиснати палци и от мен за Цвети  :crossfingers: - леко раждане и най-незабравимата първа среща с мъниците, и да не забравя да си влачи крачетата, че още бременни момичета с тризнаци да се появят при нас.
Кристи ти стискай мила кълките още малко  :bighug:
Хубава, усмихната и много красива седмица на всички пожелавам!  :bighug:
« Отговор #10 -: Април 26, 2010, 10:26:29 am »
Еее, Жаси, кордисах те аз тебе рано да раждаш, извинявай, ама то в тия седмици като не се появи някой редовен- какво да си помислиш?! Дианка, май ще да е бебешкия поздрав това. Котанке, и аз всеки ден ги усещам моите дивачета, и при мен едното е голямо кротушче- по- големичкото момче(на грамаж де), но и то решава да се включи периодично в общия танц. Много е приятно да те атакуват от три страни! :wink:
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #11 -: Април 26, 2010, 10:59:49 am »
Цоп, и аз в новата темичка.
Цветииии, с теб сме! :D
Кристи, стискай още малкоооо!
Хубава седмица на всички!
*
« Отговор #12 -: Април 26, 2010, 11:33:15 am »
Добро утро, сладуранки :)

Цвети, стискам ти палци и чакаме новини от теб с нетърпение!:)
Криска, успешно стискане - още малко и ти си готовааа :)
Жаси, докладвай после докъде сте стигнали с бебо! :)

Аз днес давах кръв и урина - да видим какво ще излезе. Дадоха ми една обикновена чашка, а не контейнерче за урина - дано няма проблеми. 

Момичета, субава седмица и от мен и дано има повече слънчице да се разхождаме! :)

*
« Отговор #13 -: Април 26, 2010, 11:36:24 am »
Здравейте бъдещи мами,ще използвам ,че има нова тема, за да се запиша и аз ,въпреки че съм съвсем в началото,но се радвам да стигна до успешен край и да остана тук при вас.

« Отговор #14 -: Април 26, 2010, 12:06:28 pm »
Здравейте и от мен,момичета!

Приемате ли нови попълнения?След три неуспешни бременности ,най-накрая и аз да се запиша в тази толкова мечтана за мен, темичка :DСледя ви постоянно ,но сега се престарших да вляза за да ви пожелая една   успешна и слънчева  седмица.

*
« Отговор #15 -: Април 26, 2010, 12:28:31 pm »
Здравейте Ники, Лейла! пожелавам ви късмет ;)

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #16 -: Април 26, 2010, 12:29:47 pm »
Ето, чудесен старт за новата ни темичка Ники и Лейла  :welcome_1: и леко бременеене при нас! На финала да гушнете своите пухкави мечти!
« Отговор #17 -: Април 26, 2010, 12:37:35 pm »
Добре дошли Никид, Лейла :bighug: Радвам се, когато има нови попълнения в редиците :) Желая ви лека бременност и здрави  :babyflips: :babyflips: :babyflips: на финала.

Моя бебо е добре - спеше, въпреки пътуването с маршрутка през всички софийски дупки и кафето сутринта. По едно време само се събуди и възнегодува на записа - тогава се усеща едно здраво юмруче и тоновете се усилват :lol:
Мари-ал, не се извинявай - и аз вече чакам раждане всеки ден, но момъка ми си има свое виждане по въпроса :)Никакви индикации от моя страна за раждане - освен подготвителните контракции и усещането в шийката, няма разкритие или нещо такова.
Аз съм му поръчала ако може на 30ти да тръгне, на 1ви да излезе, че се връщат брата на мъжа и снаха ми от САЩ и трябва да се запознавам с тях и ще попадна в една доста конфузна ситуация, та за да я избегна се пазаря с бебчо на първи май да се ражда :lol:
Нямам търпение да чуем новини за Цвети :)
Раши, кога ти излизат резултатите от кръв и урина?
[/url][/url]
*
« Отговор #18 -: Април 26, 2010, 12:37:49 pm »
Здравейте мили момичета и аз най-накрая се престрашавам да пиша, досега само ви четях.Аз съм вече 16 г.с., но лежа доста в болничен съм и почти не ставам от леглото за сега, има доста усложняващи моменти при мен, но сега се чувствам по-добре, дано и да е така за непред.
Пожелавам на всички лека бременност и много, много късмет! :D
« Отговор #19 -: Април 26, 2010, 12:44:50 pm »
Добре дошли Никид, Лейла и Тайс! Лека бременност и успешен финал!!! Жаси, а ти големи пазарлъци правиш с твоето бебе, да видим то какво е решило :lol: