0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Априлска-Майска темичка с много късмет (26.04-02.05)
« Отговор #60 -: Април 26, 2010, 22:13:39 pm »
Жени, този път ще ти простя :wink:
Ама не изпадайте чак в такива подробности :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #61 -: Април 26, 2010, 23:15:02 pm »
Ей харесва ми началото на темата ни,доста нови попълненеия има,и положително тестче имаме вече,и свадби ще има една след друга,много радости предстоят.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #62 -: Април 27, 2010, 07:35:37 am »
Добро утро,мацките.Малеееееееее кое време е пък няма никой,айде ще се възползвам тоя път аз да ви спретна каЙвенцето

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #63 -: Април 27, 2010, 07:36:22 am »
Пак спинкате ...

Хайде ставайте да пием по кафе

Денят е прекрасен, а и като прочетох хубавите новини от вчера ми стана още по-топло и слънчево.  :sunshine:

П.С. Опаааа, Маринка ме изпревари с кафето и закуската, но нищо. Да имаме богат избор  :D
*
« Отговор #64 -: Април 27, 2010, 07:41:47 am »
Ехеее, Добро утро!
Маринка, Чоки, благодаря ви милички за спретнатите трапези! :D
Веднага се присъединявам към компанията ви! :D
Добре дошли на новите попълнения, и дано скоро ни се похмалите с ++++ :D
Лек и спорен вторник!
*
« Отговор #65 -: Април 27, 2010, 07:47:50 am »
Добро утро, момичета!
Ама, че хубави новини - сватби, положителни тестчета, изобщо веселба!
А пък аз, ако може искам малко помощ и съвет от вас. Вчера ме втресе и дори поисках да ме освободят от работа следобед. Като се прибрах и си погледнах гърлото беше в налепи. Махнах ги със сода. Пих парацетамол, защото имах температура, през нощта също. Взех и ефизол. Та мога ли да си пръскам в гърлото от тези спрейове Тантум Верде или Биопарохс или нещо подобно. Не искам да се разболявам точно сега, имам усещане, че е станало и ме е страх. Тази сутрин съм по-добре, но ако мога да го предотвратя да не става по-сериозно....

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #66 -: Април 27, 2010, 07:52:45 am »
iv_z,най -добре се консултирай с лекар,никакви лекарства не са препоръчителни,но ако не се оправиш по бабешката е нейзбежно така или инъче.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #67 -: Април 27, 2010, 08:03:25 am »
Добро утро!Аз днес ще съм си малко почивка сутринта,следобяд имаме"Празник на буквите"и ще ходя направо на него да посвиря на децата :DБлагодаря за трапезата на домакините :coke:,а за сватбите ще си пишем друга тема. :wink:Лек денИви пробвай с мед и сода ,аз така си ги чистя полипите

*
« Отговор #68 -: Април 27, 2010, 08:19:55 am »
Благодаря ви, момичета!
Надявам се да се излекувам по бабешката. Отдавна не ме бяха навестявали тези налепи.
iv_z,най -добре се консултирай с лекар,никакви лекарства не са препоръчителни,но ако не се оправиш по бабешката е нейзбежно така или инъче.
Задължително ще се консултирам ако се усложни, аз без това съм си малко кекава   :oops: и редовно посещавам личната.

« Отговор #69 -: Април 27, 2010, 08:39:54 am »
Добро утро банда  :D
 Днеска поспах малко,ама хич не ми е добре,едно ми е замаяно и главата от вчера ще ми се пръсне ужас просто ще откача  :x :? :(
 Мерси за кафенцето и закусчицата на Мари ( моята любов  :lol: ) и на Чоки  :D
 Лек ден  :wink:

п.п Лелелеелел от вчера искам да кажа Добре дошли на новите и се отплесвам,ами добре дошли и да бягате от тук бързоооо към темата на бременните дами :)
« Последна редакция: Април 27, 2010, 09:24:05 am от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #70 -: Април 27, 2010, 08:44:49 am »
Добро утро, момичета! Благодаря за закуската и кафетата точно това правя  :coke: с колежките  :D
Какво ми остава освен да ви пожелая хубав ден много слънчев и усмихнат !
iv_z пожелавам ти да се справиш с тези полепи и да не се наложи ходене по лекари! Стискам палци скоро да се похвалиш,че си по-добре  :D  :hug2:

Аз ще сложа цветя на масата да радват всички  :D

*
« Отговор #71 -: Април 27, 2010, 08:46:29 am »
Нещо не ми се получи слагането на цветята  :?
Но имате по един букет от мен за всички ви  :D

Момичета кажете на вас спи ли ви се много  :) Вярвайте ми едва гледам имам чеството,че на магия съм дошла на работа на сън закусих и пак така пия кафе не мога да отворя очи :( Кажете вие какво правите в такива моменти за да сте бодри? Ще имам тежък ден днес и ако не успея да се събудя ще е голямо мъчение  :(
« Последна редакция: Април 27, 2010, 09:14:34 am от Бжи »

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #72 -: Април 27, 2010, 08:49:44 am »
Добро утро! Маринка и Чоки благодаря за трапезите, но май ще пропусна, че нещо не ми е добре.
iv_z като ти гледам графиката за всеки случай можеш да направиш едно тестче и да тогава да решаваш какво ще пие. Късмет и дано да не може да пиеш нищо  :goodluck:
п.с. Бжи използвай бутона Редактирай в рамките на 2 часа ако искаш да си поправяш поста, а не да пускаш нови!
*
« Отговор #73 -: Април 27, 2010, 08:54:45 am »
Привет момичета .
Маринка  ,Чоки  благодаря ви за кафенцето и закуската .
На новите момичета  :welcome3: и дано не се задържат прекалено много в тази тема .
На всичкикоито са видели  двете чертички ЧЕСТИТО.
АЗ изчезвам  на работа .
Лек и ползотворен ден на всички.
*
« Отговор #74 -: Април 27, 2010, 09:06:48 am »
iv_z като ти гледам графиката за всеки случай можеш да направиш едно тестче и да тогава да решаваш какво ще пие. Късмет и дано да не може да пиеш нищо  :goodluck:

Ох, не смея още. Но сигурно ще направя, когато изпия последното хапче утрогестан. Пия го от 15 до 25 ден. А пък ако не издържа до тогава, може и утре сутринта  :wink: Малеее как ме напъва още сега да отскоча до аптеката хи хи. Но наистина съм по-добре, сега смуча лукчета, а на обед ще направя рецептата на Мони с мед и сода. Само да не вдигам температура, че тя мори повече.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #75 -: Април 27, 2010, 10:45:21 am »
Хей и от мен едно усмиииихнато Здравейте  :balk_102:

Маринка, Чоки страхотно кафенце-аххх как го обичааамм...

На новите момичета едно  :welcome_1: и от мен и много стиснати палци, бързо да се шмугнете в бременелските темички.

Иви напълно те разбирам относно нетърпението-аз съм същата, то май повечето кифлички сме такива нетърпеливки хииххи ще чакам с нетърпение утрешният ден и ще се надявам да си пуснеш тестчето утре. Радвам се, че днес вече си по-добре, а така- дръж фронта

Хубав и слънчев ден момичета. Казвала ли съм ви колко ми е хубаво сред вас и колко много ви обиииичкааааааам :bighug: ???????? Е, ако не съм - ОБИЧКАААААМ ВИИИИИИ

« Отговор #76 -: Април 27, 2010, 11:25:23 am »
Добро утроо :coffee: аз обичам да си поспивам, макар че на последък се събуждам рано и ако имам късмет пак заспивам. iv_z, аз съм абсолютно за правенето на тестчета, дори и да е рано, 1,2,..5, колкото трябва :)Аз съм изключително нетърпелива. моят тест и днес показа същото като вчера (втора по-бледичка чертичка), но понеже съм с по-дълъг цикъл и още дори не ми е закъсняло, търпеливо ще си изчакам  :pipy_longstocking:
*
« Отговор #77 -: Април 27, 2010, 11:37:15 am »
Нетърпението май е обща черта на бандата ни ,но...като знам разочарованието какво ми коства вече предпочитам да не правя преди солидно закъснение.Не за друго ,а защото се съсипвам от терзания после.На теб Чиви мога да ти кажа честито!!!

*
« Отговор #78 -: Април 27, 2010, 11:45:39 am »
Добро утро момичета ;)

Честито, Чива! Пожелавам ти успех :)
Бжи, душа, дрънни едно силно кафенце, или една кола и си пушка :)

« Отговор #79 -: Април 27, 2010, 12:02:43 pm »
Аууу, аз съм изпуснала за сватбите.
Който се интересува да пише - организатор на партита съм по професия (е, не точно на сватби, но и това ще стане някой ден) та специално за Софийско мога да помагам, както и с бюджета и т.н.
За сведение - нашата сватба излезе цялата (с халки, рокли, костюми) около 5000 лв. за над 100 гости. Парите се върнаха и част от тях стоят на депозит, друга част оползотворихме в почивка в Кушадъсъ и междувременно обзаведохме кухнята :)

Това са албумите от събитието:
http://jasmin4eto.snimka.bg/family/nashata-svatba-25-07-08.272894
http://jasmin4eto.snimka.bg/family/za-svatbata-org.330664

С удоволствие помагам на всички булки :D
[/url][/url]