0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Априлска-Майска темичка с много късмет (26.04-02.05)
« Отговор #100 -: Април 27, 2010, 19:43:47 pm »
Аз тотално изперквам, за незнам си кой път ми отпада инсето-ами писна ми!То бива търпение ама май започва да ми се изчерпва вече. Днес ме питаха кой пореден месец е -еееми не помня вече-съжалявам   :oops: изпуснах парата ама знам ,че ще ме разберете.Желая успех от сърце на всички останали!

Любе, защо пък се отлага сега?!
Уф, сещам се как при мен се отлагаха нещата няколко пъти...наистина е много неприятно :?
Ако искаш да поговорим, насреща съм  :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #101 -: Април 27, 2010, 20:11:49 pm »
Много хубаво настроение тук :)
На всички очакващи  :bfp: много стискам палци :)
На виделите - късмет и спокойствие от тук натам :)

Петяст, мерси мила :oops: Гледам повече да се усмихвам, че навън хората са достатъчно намусени и сиви и не искам и аз да бъда сива. Затова се усмихвам с повод и без повод. Куриозно беше като се хилих сама в градския транспорт на глупостите, които дрънкаха в Тройка на разсъмване -беше една петъчна тема. Първо хората ме гледаха странно, после и те започнаха да се подсмихват без да знаят за какво. За да излеза от ситуация звъннах на мъжа и му обясних на висок глас как се смея сама на глупостите на Милена, Кирил и Тодор :)

ioly радвам се че се записа :) Някой друг от щъркелите ще ходи ли на ДРЗ?
[/url][/url]
« Отговор #102 -: Април 27, 2010, 20:57:10 pm »
Здравейте!
Искам само да отбележа,че въпреки,че ме пропуснахте в списъка на очакващите :balk_144:вече мога да се похваля,че видях двете чертички :bfp1:Дано най-после всичко да бъде наред стискайте палци! :crossfingers: :babyflips:

« Отговор #103 -: Април 27, 2010, 21:16:19 pm »
Поздравления за момичетата с +++! Само така, скоро ще има още - вярвам го. Жаси, снимките са страхотни, браво!От мен вирусчета за десерт  :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #104 -: Април 27, 2010, 21:35:52 pm »
Ние с мъжа се каним да ходим на ДРЗ, но не знам как бихме могли да разговаряме с някой от специалистите, които ще присъстват на срещата, особено ако са много хората...
Някой от вас има ли представа колко време ще продължи, защото нямаме възможност да нощуваме в Пловдив, а и искаме да се поразходим малко поне из града. Ще се радвам страшно много да видя някое от момичетата (или двойките) тук :-)

« Отговор #105 -: Април 27, 2010, 21:46:24 pm »
cdrandarova ето тук има информация за зиписването при специалистите.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42171.msg664795#new
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #106 -: Април 27, 2010, 21:48:06 pm »
Ние с мъжа се каним да ходим на ДРЗ, но не знам как бихме могли да разговаряме с някой от специалистите, които ще присъстват на срещата, особено ако са много хората...
Някой от вас има ли представа колко време ще продължи, защото нямаме възможност да нощуваме в Пловдив, а и искаме да се поразходим малко поне из града. Ще се радвам страшно много да видя някое от момичетата (или двойките) тук :-)

За консултация трябва да се запишеш:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42175.0
В тази тема са дадени линкове не само за записване при специалисти, но и за хотели.
Мисля, че не е необходимо да нощувате в града, ако отидете рано сутринта, ще имате и възможност да го разгледате пред консултацията.

Радостинка също ти е отговорила :)
[/url][/url]
*
« Отговор #107 -: Април 27, 2010, 21:54:36 pm »
Blue angel Честито миличка, стискам огромни палци всичко да е наред - да имаш безболезнена и безпроблемна бременност и на финала да има едно съкровище-здравичко и послушничко  :D
*
« Отговор #108 -: Април 27, 2010, 23:07:48 pm »
Радостинка,като можеш,ще добавиш ли новите 3 бременилки в списъка.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #109 -: Април 28, 2010, 07:23:39 am »
Добро утро,аз вчера цял ден бях с едно гадно главоболие,ама аз аз кой е винооооооооооовен,Искра нали ми е аверка реших да си поделим болката :lol:.Та значи честито на Blue angel ,лека и безпроблемна бременност ти желая.Хайде и на кафе.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #110 -: Април 28, 2010, 08:07:39 am »
Добро утро и от мен!  :hello:
Маринка, благодаря за масичката сядам да ти правя компания, че вече съм гладна  :hungry: И много много стискам палците!  :bighug:
Синьото ангелчеее, честито значи картинката ми свърши работа и я заключихме онази с метлата  :ywoohoo: Много се радвам за теб  :cuddle: и дано наистина вече всичко да е наред и да гушнеш своята мечта  :babyflips: след едни мнооого леки девет месеца  :cloud9:!
iv_z и на теб тихичко честито, сега да се пазиш много и да изкараш една прекрасна бременност с още по-прекрасен финал ylinfant!
Лек ден на всички!
*
« Отговор #111 -: Април 28, 2010, 08:09:13 am »
Добро утро момичета !
Маринче мерси за трапезата !
Честито на новите бременелки лека и безпроблемна бременност!
Лек ден на всички !
[/url]
*
« Отговор #112 -: Април 28, 2010, 08:27:01 am »
Добро утро и честито на Ангелчето.Много да се пази :bighug: preggo. На всички лек и спорен ден!Аааа и закусчицата е супер ,но от 2 дни съм на диета и ще я пропусна :wink:

*
« Отговор #113 -: Април 28, 2010, 08:49:04 am »
Добро утро!
Маринка, благодаря за софрата, веднага я нападам! :D
Синьо Ангелче, честито, и леки и безпроблемни оставащи месеци!  :D
Ани, то тая дето чукаше май на много помогна, бее! :D Супер! Да вземеш и тая седмица да я затвориш, ааа? :wink:
Милички, аз си пия кафето и беж към Софето на преглед, да видим какво ще каже док.!
Като се върна, ще дам очет!
Лек и спорен ден!
« Отговор #114 -: Април 28, 2010, 08:59:02 am »
Добро утро милички :)
 Честито на новите ни бременни Дами  :D лека до края и после бебчета здрави и красиви  :wink:
 Лек ден на всички.
 Петенцееее чакам с нетърпение да се отчетеш  :wink:
 Мари мерсии ,мен вече не ме боли главичката  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #115 -: Април 28, 2010, 09:24:06 am »
Пете чакаме с нетърпение отчет после. Ами пък да вземем наистина да я заключим и тази седмица въпреки, че явно миналата добре сме я залостили  :lol: :lol: :lol:
ОООО радвам се че вече не те боли главицата!
*
« Отговор #116 -: Април 28, 2010, 09:38:28 am »
Честито на всички видели двете чертички  :D Стискам ви палци за хубави и леки месеци!
Благодаря за закуската и аз ще се възползвам от кафенцето :D и кроасанчето  :wink:
Хубав слънчев и много усмихнат ден на всички! И не се товарете много с работа все пак има още два работни дни  :wink:

*
« Отговор #117 -: Април 28, 2010, 09:54:30 am »
Здравейте момичета!! Честито на Ивз, Чива и Синьото Ангелче - леки бременности ви желая, и хубаво да тътрите краката за всички момичета от Зачатие!
Аз надничам за новини от Маринка  :oops:  :oops:  и продължавам да стискам палците!
Лек и слънчев ден на всички, дано хубавите новини не спират да валят цяла седмица!!
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
*
« Отговор #118 -: Април 28, 2010, 10:04:34 am »
Добро утро на мацките :D

Честито на новите бременни момичета :DЛека и спокойна бременност и успешен финал ви желая :D

Ани,моля те заключвай я тая с метлата да не идва никаква до края и на другия месец :lol: :lol:

Маринче страхотна закуска мила,сядам веднага :Dблагодаря :hug2:/нямам вечетърпение ...... :wink:/ :lol:

Мунке,радвам се че си добре :DКак е боцкаш ли си  :needleani:Дано всичко е ок и да снесеш много яйчица :D

Пете,успех и на тебе мила :crossfingers:

Приятен ден ви желая и късмет!

п.с.Цоооп под вирусчетата първа :D Мерси Диди :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #119 -: Април 28, 2010, 10:06:43 am »
Дианка,няма новини още,но пък имам голяма нужда от порция вируси,благодаря ти.Дръжте те я тая с метлата,че аман вече,от 5 дни се обажда и се опитва да ме навести.Още не е успяла ама ще видим.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"