0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: пролетни инсеминации април-май 2010
« Отговор #100 -: Май 25, 2010, 13:44:38 pm »
Тези неща е хубаво да ги дискутираш с лекуващия ти лекар, защото всичко е много индивидуално.

Иначе има логика в твърдението ти за последователността на инсетата, но не сме го говорили с моя доктор.

*
« Отговор #101 -: Май 25, 2010, 16:07:06 pm »
zuziza ние ще правим 4-та по ред последователна инсеминация, 3-та стимулирана с клостил, значи може, но нали знаеш, че всичко е индивидуално.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #102 -: Май 25, 2010, 16:16:55 pm »
Знам. Аз мисля след втората или даже след първата (нали успеваемостта е нищожна) да си пусна документите във фонда за инвитро и докато чакам одобрение да продължа с инсетата.

Въпреки, че все още имам надежда за тази :oops:

Гърдите са ми станали огромни (аз имам малък бюст)и страшно болезнени. Корема ми и подут, къркори непрекъснато и не съм ходила до WC - то като хората от дълго време :oops: Имам и доста чести пробождания ниско долу, спи ми се много и като се пораздвижа повечко ме наболява като пред цикъл. :?
Все си мислех, че това са някакви симптоми, докато не прочетох напред в темата, че това е от Дуфастона.  :oops:
*
« Отговор #103 -: Май 25, 2010, 16:27:10 pm »
ама разбира се че винаги има надежда :) нали с тази идея ги започваме тези инсета :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
« Отговор #104 -: Май 25, 2010, 16:41:12 pm »
момичета здравейте, направихме инсеминация на 09.05. като 3 дни след нея гърдите ми започнаха да се подуват като едновременно с това имах и дърпане в яйчниците, след още една седмица това напрежение в гърдите изчезна изведнъж и сега от 3 дни съм със зацапване, но цикъл все още нямам. Кръвният ми тест е на 29.05. Днес не се стърпях и звъннах в клиниката от където ми казаха да си направя уринарен и ако е отрицателен да го повторя утре сутрин. Та сега се чудя, след като теста ми е отрицателен и предполагам и утре сутрин ще си остане отрицателен е ли е възможно да не ми идва от дуфастона, който приемам, макар че при предната инсеминация си го пиех и си ми дойде цикъла въпреки него. Малко объркано стана, но съжалявам. Има ли някой на който да се е случило същото и какво ще ме посъветвате, дали да не си пусна кръвен преди да посетя клиниката.
« Отговор #105 -: Май 25, 2010, 17:46:08 pm »
dodinka , аз бях така т.е. със зацапване, при моите инсеминции,но бях на утрогестан вагинално.Въпреки всичко е най-добре да направиш кръвен и след това да спираш дуфастона.Няма как да се разбере иначе.Пожелавам ти скоро да се сбъдне мечтата ти.
« Отговор #106 -: Май 25, 2010, 20:21:52 pm »
Днес мина и моето инсе, но не залагам големи надежди. В неделя имах болки в корема типични за пукането на фоликул, а от неделя до днес мина доста време. Докторката видя "излив", което означавало, че скоро се е спукал фоликула, но аз се съмнявам, че е така.Е, каквото сабя покаже, ако се наложи ще има поправителен - пореден.От днес започвам дуфастон- изписа ми го 2х2, но мисля,че ми е много.Вие по каква схема го приемате?
« Отговор #107 -: Май 25, 2010, 20:36:33 pm »
аз 2х1
« Отговор #108 -: Май 25, 2010, 21:04:42 pm »

Гърдите са ми станали огромни (аз имам малък бюст)и страшно болезнени. Корема ми и подут, къркори непрекъснато и не съм ходила до WC - то като хората от дълго време :oops: Имам и доста чести пробождания ниско долу, спи ми се много и като се пораздвижа повечко ме наболява като пред цикъл. :?
Все си мислех, че това са някакви симптоми, докато не прочетох напред в темата, че това е от Дуфастона.  :oops:

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да не е от дуфастона. Същите симптоми имах и аз след успешното ми инсе.Само ще добавя ставането до 00 по пет пъти на нощ, събуждах се освирепяла от глад, понякога имах леки вибрации под пъпа ,наподобяващи нервни тикове и всичко това започна седмица след инсето.
 :crossfingers: :bfp: preggo ylinfant
« Отговор #109 -: Май 25, 2010, 22:17:15 pm »
Дано имаме късмет всички :bori_003:
*
« Отговор #110 -: Май 26, 2010, 09:00:20 am »
Днес мина и моето инсе
lidia7674  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #111 -: Май 26, 2010, 09:11:59 am »
[
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да не е от дуфастона. Същите симптоми имах и аз след успешното ми инсе.Само ще добавя ставането до 00 по пет пъти на нощ, събуждах се освирепяла от глад, понякога имах леки вибрации под пъпа ,наподобяващи нервни тикове и всичко това започна седмица след инсето.
 :crossfingers: :bfp: preggo ylinfant
[/quote]

Днес става една седмица от моето инсе ако броим същия ден, но за съжаление нямам допълнителните симптоми :?
« Отговор #112 -: Май 26, 2010, 09:24:50 am »
Не е задължително да ги имаш. Още повече, че днес навършваш седмица от инсето. При мен се появиха около 10 ден след инсето.
*
« Отговор #113 -: Май 26, 2010, 09:27:09 am »
ама разбира се че винаги има надежда :) нали с тази идея ги започваме тези инсета :)

Да, момичета, много стиснати палци на всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: zuziza, lidia7674, titkata,  орхидея,  Чоки, нека резултатите са силно положителни!

dodinka, защо чак след 20 дни кръвен тест  osi_10 Ти нали си спряла дуфастона вече? Мисля, че до 29-ти ще си покаже и без тест, дано зацапването да е добър знак.

Днес става една седмица от моето инсе ако броим същия ден, но за съжаление нямам допълнителните симптоми :?
При всеки и различно, не се вглеждай прекалено много. При моята бременност освен ПМС, не съм имала никакви симптоми.

Днес-утре евентуално съм на преглед, за да планираме второто инсе. Сравнително добри хормони изкарах вчера, трябва да се възползваме. Продължава обаче да ми се вие свят, да ми се гади и пр. Не знам вече от естрофема ли, от какво ли ...? Особено следобед, вечер съм като парцал.

Хубав ден, момичета!

« Отговор #114 -: Май 26, 2010, 09:38:06 am »
Snegina аз дуфастона го спирам вече от днес, тъй като сутринта теста ми беше отново отрицателен, като вчерашния и при това положение от клиниката искат да спра приема на лекарства. А защо на 20 ден това и аз нямам идея, така са ми записали на протокола и ние си чакахме 29.05., но уви и този път не стана. Одобрена съм от фонда и предполагам, че следващата ни стъпка вече ще е с тежката артилерия и ще оползотворим заповедта, дано да имаме късмет всички и да ни се случи това за което толкова много мечтаем!
Успех на всички момичета, дано късмета бъде с нас!
*
« Отговор #115 -: Май 26, 2010, 09:47:53 am »
dodinka  :oops: нещо съм те пропуснала одеве... Желая ти скорошно сбъдване и на твоята мечта и дано опита от фонда да е успешен
 :bighug:
а какво по-хубаво от това:
дано зацапването да е добър знак.
« Отговор #116 -: Май 26, 2010, 09:54:58 am »
titka благодаря, успех и на теб и много стиснати палци за всички от мен!
« Отговор #117 -: Май 26, 2010, 10:19:21 am »
Додинка дано следващия път ти е успешен-съжалявам за сега! Желая само положителни тестове на всички момичета дано не пропусна някой:Зузи,Титка ,Чоки, Орхидея, Лидия -ще ви стискам силно палци!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #118 -: Май 26, 2010, 12:37:57 pm »
А на мен ???  :( :oops:

*
« Отговор #119 -: Май 26, 2010, 12:39:37 pm »

А на мен ???  :( :oops:

На теб :crossfingers: да не ти се налага да правиш инсе :wink: