0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

съвет!!! (бел.мод. закъснял цикъл)
« -: Април 25, 2010, 18:19:10 pm »
Здравейте,имам един огромен проблем който ме измъчва,а той е следният
цикълът ми закъснява вече 8 дни,но не мисля че съм бременна т.к използвам предпазни средства винаги (презервативи) отделно партниора ми ме пази,направих си 2 теста за бременност шуар чек в разтояние на 48 часа и двата бяха отрицателни,та въпросът ми е може ли да им се вярва на тестовете,кои са най-точни,какво да направя не ми се ходи на генеколог и на какво може да се дължи закъснението на цикълът ми,да оточня 3 месеца пих едни билкови хапчета за отслабване,но ги спрях т.к. не се чувствах много добре от тях,иначе отслабнах страшно много,а сега апетитът ми е повишен.Ще съм ви благодарна,ако си изкажете мнението и ме посъветвате.

бел. мод. Моля, ползвайте проверка на правописа преди да публикувате.
« Последна редакция: Април 26, 2010, 22:47:21 pm от Zlatulka »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: съвет!!!
« Отговор #1 -: Април 25, 2010, 18:53:56 pm »
Едва ли си бременна щом на такова закъснение тестовете са отрицателни.Колкото и да не ти се ходи на лекар вземи да отидеш, за да не си навлечеш по-големи проблеми.Може и тези хапчета да са ти повлияли.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: съвет!!!
« Отговор #2 -: Април 26, 2010, 07:50:26 am »
Може да е късна О.
Може да е настъпил някакъв хормонален дисбаланс вследствие на рязката загуба на тегло.
Според мен трябва да отидеш на лекар. Ако има проблем с МЦ - трябва да се вземат мерки.
Ще чакаме за новини :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Re: съвет!!! (бел.мод. закъснял цикъл)
« Отговор #3 -: Май 04, 2010, 22:19:13 pm »
Здравейте,имам един огромен проблем който ме измъчва,а той е следният
цикълът ми закъснява вече 8 дни,но не мисля че съм бременна т.к използвам предпазни средства винаги (презервативи) отделно партниора ми ме пази,направих си 2 теста за бременност шуар чек в разтояние на 48 часа и двата бяха отрицателни,та въпросът ми е може ли да им се вярва на тестовете,кои са най-точни,какво да направя не ми се ходи на генеколог и на какво може да се дължи закъснението на цикълът ми,да оточня 3 месеца пих едни билкови хапчета за отслабване,но ги спрях т.к. не се чувствах много добре от тях,иначе отслабнах страшно много,а сега апетитът ми е повишен.Ще съм ви благодарна,ако си изкажете мнението и ме посъветвате.

бел. мод. Моля, ползвайте проверка на правописа преди да публикувате.
Два отрицателни теста през 48 часа са си два отрицателни теста. Най-добре иди на лекар, колкото и да не ти се ходи. Твърде възможно е, поради рязката загуба на тегло наистина да е настъпил хормонален дисбаланс.