Да и аз се чудех защо никой до сега не е написал в кое ЗОД е осигурен.
Аз съм осигурена в "Дженерали" и там по 100 начина е казано, че не поемат лечението на стерилитет. Уточнено беше, доуточнено, потретено... Освен това те много трудно плащат на каса. Така че дори и да ви обещаят, че ще поемат нещо - не се доверявайте.
При тях единственото предимство е, че в много лечебни заведения не плащаш, а само представяш картата и каквото поемат, поемат. Казват ти веднага. Отиваш в лабораторията и питаш. Макар че пише, че работят с Кандиларов, на мен са ми отказвали от там. За сега в поликлиниката не съм имала проблеми за лекари. В лабораторията на "Тина Киркова" също нямах проблеми, каквото трябваше, поемаха, но не съм пробвала с хормони.
Иначе със сигурност до сега не са ми възстановили и 1 стотинка за лекарства. Нито на мен, нито на мъжа ми, нито на децата. Последното ми искане беше за 7 лева какпки за очи за бебе. Ами не само че не ги възстановиха, а и имаха наглостта да ми обяснят, че, макар че съм си подала документите на 10 ден, пак съм изпуснала 14 дневния срок. Друго, по-умно, не можаха да измислят. Ами и писмо са ми изпратили.