0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
А как са спечелили финансирането на процедурата чрез предаването Горещо ?

На Рождения ден на предаването, Венета Райкова призова гостите си, вместо подаръци,
да се съберат средства за един опит ин витро.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
На Горещо май не ги качват в сайта на Нова тв.

Някой знае ли все пак от къде може да се изтегли запис от предаването? Или да се гледа он-лайн?

*
На Горещо май не ги качват в сайта на Нова тв.

Някой знае ли все пак от къде може да се изтегли запис от предаването? Или да се гледа он-лайн?

Липсва много малко от началото:
http://dox.bg/files/dw?a=9ad47333c7
*
 Макар,че ми е много трудно да гледам такива неща /по тая много болезнена за мен , а и за всички вас тема / го изгледах цялото. Параскева Джукелова разказа всичко само така ,както може да го разкаже човек наистина преминал през това.Всяка дума беше точно в целта.
 Радвам се,че вече се говори по-свободно за тези неща ,а и така хората отстрани може би ще станат по толерантни към тези,които имат репродуктивни проблеми .
Двойката ,която е избрана да им се помогне е много симпатична . Стискам им палци да успеят ! Не разбрах само колко опита ще им плати предването или докато стане ?
Само малко ме подразни Вендета как мигаше на парцали задавайки неадекватни въпроси все едно е паднала от Марс.. "ама сега как става оплождането , ама наистина ли така се прави , аууу ама и после какво .."
Само малко ме подразни Вендета как мигаше на парцали задавайки неадекватни въпроси все едно е паднала от Марс.. "ама сега как става оплождането , ама наистина ли така се прави , аууу ама и после какво .."

Предаването беше много хубаво, но и мен ме подразни Венета. Защо се прави на Лили Иванова, като много добре знае всичко.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Предаването беше много хубаво, но и мен ме подразни Венета. Защо се прави на Лили Иванова, като много добре знае всичко.
Венета може и да знае всичко :wink: Но е добре, че задаваше така въпросите. Много хора, които са гледали предаването не са знаели и вече знаят :)

*

Гледах пак филма, да тогава беше много трудно и рядко се говореше за ин витро, но въпреки това много оптимистично, чак романтично съм била настроена. Ако снимахме филма сега, май нямаше да е така...

Е Миленка не така.Аз толкова те харесвам, за това, че винаги си спокойна, усмихната, оптимистично настроена.Вярно е в един момент човек се уморява,но аз вярвам, че такива прекрасни хора, каквито сте ти и твоето момче, няма как да не бъдат щастливи.Успех и горе главата.
Поздрави Дели
*
pop4o, благодаря, че сподели файла си с нас!
Само, че при мен има само звук. Така ли е или греша някъде?
« Последна редакция: Април 26, 2010, 16:54:47 pm от du6ka »

misi, щом ти си другият герой в този хубав филм, значи следващата серия трябва да е за твоя успех  :crossfingers:
______

Гледах филма на Боряна Гидикова и предаването на Венета в разстояние на 1 час. Е, разликата е... "от земята, до небето"... :( 
Горещото го спасяваха гостите, защото бяха искрени и чаровни. Обаче превземките на Венетка са много дразнещи. Сигурно има начин да се зададат същите въпроси, без тези припадъци от изненада?!
Би трябвало да съм благодарна на всеки журналист, готов да се занимава с проблем, който ме засяга лично. Да, но има значение и начинът, по който се прави това "занимаване". Някои хора развалят всичко, до което се докоснат  :( . Добре, че ги има другите - Боряна Гидикова, Ани Салич, Марта Вачкова, Гала... дано не пропускам някоя от тези чудесни дами. :D

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
pop4o, благодаря, че сподели файла си с нас!
Само, че при мен има само звук. Така ли е или греша някъде?
И при мен е  само звук за съжаление.

*
При мен си върви всичко. Не знам къде би могъл да е проблема.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Евро, Миси, гледах пак предаването и пак много силно ми въздейства. Гледах и Горещо. Има голям напредък от 2008 досега. Имаме Фонда, имаме подкрепата ана много съпричастни хора. Това ми дава надежда за нас и за многото като нас, че ще родим и отгледаме нашите деца  :)
*
Дано не забравя , ще се опитам да гледам. Гледах и филмчето за пореден път и се разплаках отново и за пореден път усетих колко ненужна се чувствам в този форум!
.... и за пореден път усетих колко ненужна се чувствам в този форум!

???.... Доста пъти съм те "срещала" из форума, но не се сещам, какво може да те е накарало да напишеш това :(

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Попчо, благодаря ти, беше ми много интересно  :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Днес е денят, в 10 пред екраните...

Евро, знам, че пак ще плача... :bighug:
Мария е едно от лицата на Надеждата...

Мисинко, знам и вярвам, и заради теб с цялото си  :heartbeat:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Дано да има запис предаването, че и ние които сме на работа после да го гледаме! :D
*
С нетърпение и вълнение очаквам старта на предаването Денят е прекрасен.  :D

*

Aia

• *
  • 48
  • Аз летя...
"Денят е прекрасен" - гледах и плаках
« Отговор #38 -: Април 27, 2010, 10:36:35 am »
Ели,  :bighug:! Очите ви след неуспеха и след успеха - неописуемо е! Плаках и се радвах заедно с вас! 
Дано историята да е с щастлив край за всички момичета, които чакат своята рожба!
*
Едва изчаках да остана сама и пуснах да гледам онлайн. Ели, страхотни сте!   :bighug: