Здравейте момичета, днес мина и моята снимка. Наистина напразни бяха страховете ми относно процедурата. Бях с упойка, събудих се и не чувствам абсолютно нищо. Но относно резултатите нещата не са розови. Страшно съм объркана и притеснена. Имам лапаро от преди 1 година, на което всичко беше перфектно. Днес се оказва, че едната ми тръба нищо не е пропуснала-снимката е съвсем тъмна. Това е тръбата откъм яйчника, от който махнаха киста. Другата тръба изцяло пропуска, но до средата и идеална, а в края е раздута. Объркването ми идва от това разминаване между лапарото и снимката. Освен това започнах да изпитвам големи съмнения за това как ми е направено лапарото и дали то не е причина за таза картинка. Направиха ми го в Тутракан. Имам огромно довереие на д-р Б. Бойчев и сега ми е още по-тъпо, че се съмнявам в него. Излиза, че каквото съм направила през тази едно година, само е влошило положението. Миналата година всичко при мен беше ок и аз живеех с тази идеа. Сега изведнъж всичко се срина. Док ще говори с д-р Стаменов и ще мисля какво да правя. Зная, че тези прблеми с тръбите пречат на ин витрото( до сега при нас проблема беше мъжки фактор), но има толкова спонтанни забременявания. Ако ми коагулират тръбите, не остава никакъв шанс на природата. Трябва да разчитаме само на ин витрото. Страх ме е вече да реша каквото и да е, защото всичко излезе грешка. Съжалявам за дългия пост.