Момичета, може ли да попитам нещо!
Приключи вторият ми неуспешен опит икси в друга клиника и сега искам да направя следващия в Надежда.Аз ще подам документи във фонда, ще подам молба за смяна на клиниката, а мога ли да разчитам, че клиника Надежда ще ме вземе и ще мога да направя процедура когато ми излезе правото?
Аз те съветвам да отидеш при Силвия Стефанова на 3 етаж и да говориш с нея дали е възможно в момента тя да ти изготви документите за фонда...т. е. подаваш като пациентка на Надежда.
Аз така направих януари месец. Тогава можеше и тя ми ги изготви безпроблемно. Направихме спермограма на мъжо и на мен ФСХ-то(нали това беше важното за яйчниковия резерв , да не бъркам)Всичко това го свършихме от 10 до към 14 и нещо и подадохме в 15 без малко док. във фонда. Чака се повечко, за да излязат резултатите от изследванията.
Принудих се на това изместване , защото Емин в Плевен ме мота 6месеца с една нестопяема киста и после докато се вредя за лапароскопия при доц. Томов ...2009г си мина като стой та гледай. Бях си записала съвсем импулсивно час при Док. Стаменов, казах на Силвия, може и това да е имало значение незнам , но ето ме пациентка съм и бутаме нещата...лошо, е че пак съм с биг проблем - откриха ми миома....направо съм в шок... ама продължавам , квото кажат докторите и напред. Умиране има , отказване - няма ! Тази седмица 3 пъти търча от Горна Оряховица до София...ако трябва и ще летя , само да има положителен резултат някой светъл ден..... Оффф отплеснах се...ама с кой да си приказвам
Айде - късмет на всички.....и да не мълчите в чакалнята начи...да се обаждате , че сте от темата
пп. ако видите една да люшка сланинки и да се блещи - аз съм