0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #620 -: Юни 09, 2010, 08:26:38 am »
mole,аз вчера звънях,да си запиша час за консултация след - резултат.
Казах на секретарките ,че с док сме се разбрали при - резултат да се видим и обсъдим как да продължим.
За този вид консултации записват часове след 16.07.Попитах кога е 1-ят свободен час,и ето на 19.07 съм там,без да съм броила определени дни от МЦ.
Успех на всички и хубав ден :wink:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #621 -: Юни 09, 2010, 12:16:21 pm »
Може ли да ми дадете телефона на д- Шефкедова, моля ви!

На вас вдигала ли ви е телефона докторката?
Аз от сутринта звъня, но не вдига.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #622 -: Юни 09, 2010, 20:14:05 pm »
Момичета  ,знаете ли този месец кога клиниката ще са на конференция.
 Току що се прибирам от там ,но забравих да питам точно кои дати ще са и знаь само че ще е към края на месеца.Ако не успея този месец да си направя хистероскопията ,ще е е чак другият , а инвитрото .. след два месеца .Не можело да е веднага на следващия .Д-р Персенска каза ,че ще се наложи да удължим срока и се чувствам ужасно гадно . :(
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #623 -: Юни 09, 2010, 20:42:45 pm »
Момичета  ,знаете ли този месец кога клиниката ще са на конференция.
 Току що се прибирам от там ,но забравих да питам точно кои дати ще са и знаь само че ще е към края на месеца.Ако не успея този месец да си направя хистероскопията ,ще е е чак другият , а инвитрото .. след два месеца .Не можело да е веднага на следващия .Д-р Персенска каза ,че ще се наложи да удължим срока и се чувствам ужасно гадно . :(

Пише го малко по-назад.
« Отговор #624 -: Юни 09, 2010, 21:57:51 pm »
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали на някоя от вас се налагало да прави биопсия на яйцеклетките. Предстои ми такава процедура.Стаменов каза да си запиша час за 12-ти ден от цикъла. Това значи ли, че тогава ще ми направи биопсията или иска да проследи как се развиват яйцеклетките и кога ще бъде евентуалната овулация. Биопсията непосредствено след овулация ли си прави? Благодаря ви предварително!!!
« Отговор #625 -: Юни 09, 2010, 22:16:32 pm »
Момичета, на мен ми слагат Хормон на растежа в Малинов, вече 5 дена, но днес на 6 ден нямаше доставка и акушерката каза, че го няма в аптечната мрежа. Иначе и без него много трудно правя фоликули, в смсъл без стимулация си правя по една читава яйцеклетка, но със стимулации съм много зле. Мислите ли ,че ако не го доставят и пропусна ден, два ще ми се отрази.
*
« Отговор #626 -: Юни 09, 2010, 23:20:06 pm »
 Изобщо не се притеснявай. На мен например този хормон на растежа никак не ми се отрази , а ми го правиха през цялата стимулация. Резултата бе плачевен на финала.....
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 23:30:04 pm от doniss »
« Отговор #627 -: Юни 10, 2010, 09:36:08 am »
Дидомира, няма такова нещо да се започне стимулация, два месеца след хистероскопия. Аз правих м.04 хистероскопия в клиника Щерев и д-р Ганева, ми каза, че може да се започне още от следващия месец, същото ми го каза и д-р Персенска.
Според, мен вече виждат затруднения със смогването на процедурите и се опитват да се удължи срока от 6 м.
« Отговор #628 -: Юни 10, 2010, 09:46:40 am »
Момичета, някой знае ли дали ще е проблем, ако се направи хистероскопия на 11-12 ден от МЦ? Вече два месеца отлагам защото графика е пълен. По телефона ми казаха, че за 21/6 има възможност да ме вмъкнат, но се пада 11-ти ден и не може.

« Отговор #629 -: Юни 10, 2010, 09:56:17 am »
Дидомира, няма такова нещо да се започне стимулация, два месеца след хистероскопия. Аз правих м.04 хистероскопия в клиника Щерев и д-р Ганева, ми каза, че може да се започне още от следващия месец, същото ми го каза и д-р Персенска.
Според, мен вече виждат затруднения със смогването на процедурите и се опитват да се удължи срока от 6 м.

Добре де, защо тогава самата д-р Персенска ми каза ,че ако ми дойде МЦ този месец по-рано  да отида веднага при нея и ще опита да размести графиците на операциите ,за да не се налага удължаване на срока ми,защото се пада така че,те ще са на конференция точно тия дни? 
Не разбирам вече нищо ,защото още снощи я попитах нужно ли е два месеца да чакам. Беше категорична . Сега се моля да ми дойде поне два дни по рано и ровя в нета ,за да видя мога ли да го предизвикам с нещо пустия му цикъл...

« Отговор #630 -: Юни 10, 2010, 10:56:41 am »
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали на някоя от вас се налагало да прави биопсия на яйцеклетките. Предстои ми такава процедура.Стаменов каза да си запиша час за 12-ти ден от цикъла. Това значи ли, че тогава ще ми направи биопсията или иска да проследи как се развиват яйцеклетките и кога ще бъде евентуалната овулация. Биопсията непосредствено след овулация ли си прави? Благодаря ви предварително!!!

Най-вероятно говориш за ендометриална биопсия, виж в подфорума Генетични, имунологични и други проблеми там подробно се разисква темата.
« Отговор #631 -: Юни 10, 2010, 11:02:27 am »
semiramida това е биопсия на ендометрума, да се види защо не става имплантация и дали няма някаква вътрематочна инфекция. Процедурата трае 3-4 мин., усещаш едно щипване и това е.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #632 -: Юни 10, 2010, 16:11:55 pm »
Момичета, може ли да попитам нещо!
Приключи вторият ми неуспешен опит икси в друга клиника и сега искам да направя следващия в Надежда.Аз ще подам документи във фонда, ще подам молба за смяна на клиниката, а мога ли да разчитам, че клиника Надежда ще ме вземе и ще мога да направя процедура когато ми излезе правото?
*
« Отговор #633 -: Юни 10, 2010, 16:21:46 pm »
Приключи вторият ми неуспешен опит икси в друга клиника и сега искам да направя следващия в Надежда.Аз ще подам документи във фонда, ще подам молба за смяна на клиниката, а мога ли да разчитам, че клиника Надежда ще ме вземе и ще мога да направя процедура когато ми излезе правото?
Цитирам това от друг форум :"Здравейте, момичета. Искам да ви кажа, че днес ходих да си взема заповедта и понеже искам да сменя клиниката, възникна проблем. Вече ни трябва писмено съгласие от новата клиника, което да представим на д-р Лалев при получаването на заповедта. Дано съм ви била полезна. "

« Отговор #634 -: Юни 10, 2010, 16:26:16 pm »
А клиниката по какво ще преценява дали да ти даде съгласие или не?
« Отговор #635 -: Юни 10, 2010, 16:50:26 pm »

Аз те съветвам да отидеш при Силвия Стефанова на 3 етаж и да говориш с нея дали е възможно в момента тя да ти изготви документите за фонда...т. е. подаваш като пациентка на Надежда.
Аз така направих януари месец. Тогава можеше и тя ми ги изготви безпроблемно. Направихме спермограма на мъжо и на мен ФСХ-то(нали това беше  важното за яйчниковия резерв , да не бъркам)Всичко това го свършихме от 10 до към 14 и нещо и подадохме в 15 без малко док. във фонда. Чака се повечко, за да излязат резултатите от изследванията.
Принудих се на това изместване , защото Емин в Плевен ме мота 6месеца с една нестопяема киста и после докато се вредя за лапароскопия при доц. Томов ...2009г си мина като стой та гледай. Бях си записала съвсем импулсивно час при Док. Стаменов, казах на Силвия, може и това да е имало значение незнам , но ето ме пациентка съм и бутаме нещата...лошо, е че пак съм с биг проблем - откриха ми миома....направо съм в шок... ама продължавам , квото кажат докторите и напред. Умиране има , отказване - няма ! Тази седмица 3 пъти търча от Горна Оряховица до София...ако трябва и ще летя , само да има положителен резултат някой светъл ден..... Оффф отплеснах се...ама с кой да си приказвам :) Айде - късмет на всички.....и да не мълчите в чакалнята начи...да се обаждате , че сте от темата :) :) :)

пп. ако видите една да люшка сланинки и да се блещи - аз съм  :wink:
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 16:54:23 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #636 -: Юни 10, 2010, 17:21:10 pm »
А клиниката по какво ще преценява дали да ти даде съгласие или не?
Както са ти писали момичетата го направи.Говори първо със Силвия ,преди да смениш клиниката. Тя ще ти каже най-добре. И не мисля ,че има някакви критерий . Обясняваш си случая и казваш ,че си от фонда.
Успех! :wink:
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 17:24:45 pm от Дидомира »
« Отговор #637 -: Юни 10, 2010, 17:23:42 pm »

Аз те съветвам да отидеш при Силвия Стефанова на 3 етаж и да говориш с нея дали е възможно в момента тя да ти изготви документите за фонда...т. е. подаваш като пациентка на Надежда.
Аз така направих януари месец. Тогава можеше и тя ми ги изготви безпроблемно. Направихме спермограма на мъжо и на мен ФСХ-то(нали това беше  важното за яйчниковия резерв , да не бъркам)Всичко това го свършихме от 10 до към 14 и нещо и подадохме в 15 без малко док. във фонда. Чака се повечко, за да излязат резултатите от изследванията.
Принудих се на това изместване , защото Емин в Плевен ме мота 6месеца с една нестопяема киста и после докато се вредя за лапароскопия при доц. Томов ...2009г си мина като стой та гледай. Бях си записала съвсем импулсивно час при Док. Стаменов, казах на Силвия, може и това да е имало значение незнам , но ето ме пациентка съм и бутаме нещата...лошо, е че пак съм с биг проблем - откриха ми миома....направо съм в шок... ама продължавам , квото кажат докторите и напред. Умиране има , отказване - няма ! Тази седмица 3 пъти търча от Горна Оряховица до София...ако трябва и ще летя , само да има положителен резултат някой светъл ден..... Оффф отплеснах се...ама с кой да си приказвам :) Айде - късмет на всички.....и да не мълчите в чакалнята начи...да се обаждате , че сте от темата :) :) :)

пп. ако видите една да люшка сланинки и да се блещи - аз съм  :wink:
Искрено ме разсмя.Ако те засека задължително ще ти се обадя! :D
« Отговор #638 -: Юни 10, 2010, 18:53:06 pm »
Благодаря Ви момичета за съветите, утре ще се обадя на Силвия!!
Успех на всички!!
« Отговор #639 -: Юни 10, 2010, 19:10:37 pm »
Благодаря за отговорите, но доколкото разбрах Стаменов иска да види качеството на яйцеклетките. Ще ми прави пункция и ще изследва яйцеклетката.Но дали правилно съм го разбрала???? :ask: