0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #480 -: Май 28, 2010, 15:57:35 pm »
Момичета, бихте ли ми казали колко е хистерокопията в клиниката.

След снимката се оказа ,че положението е лошо и уж всички сраствания са махнати, ,уж нямам тръби ,а се оказа че и сраствания имам ,че и тръбата ми е запушена. Т.е частта от нея ,за която в предната клиника ме уверяваха че нямало да ми прави проблеми. Сега ще чакам отново два месеца за операцията ,защото в края на другият месец лекарите са на конференция.
Та толкова рев изревах ,че да не ви казвам .
Извинявам се ако има цени на операцията но не мога да търся в момента!
« Последна редакция: Май 28, 2010, 16:04:35 pm от Дидомира »
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
« Отговор #481 -: Май 28, 2010, 16:12:24 pm »

На сайта на клиниката пише, че е 600 лв., но не знам до колко е наистина актуално.
« Последна редакция: Май 28, 2010, 16:17:58 pm от TaIChi »
*
« Отговор #482 -: Май 28, 2010, 16:16:25 pm »

Някъде около 800 лв. е оперативната хистероскопия до колкото си спомням от публикации тук във форума.
толкова е лапароскопията, хистероскопията май е около 600.
« Последна редакция: Май 28, 2010, 16:30:00 pm от pop4o »
*
« Отговор #483 -: Май 28, 2010, 16:23:27 pm »
Платих 680 лв за оперативна хистероскопия.Като в деня  рано сутрин на гладно ти изследват ПКК+ време на кървене и съсирване което е още 23.50 лв.
« Отговор #484 -: Май 28, 2010, 16:33:32 pm »
И аз трябваше да правя хистероскопия, в клиника Малинов, но трябваше да се отложи и реших, да не губя време и я направих в Щерев, там диагностичната хистероскопия ми струва 420 лв.
« Отговор #485 -: Май 28, 2010, 16:43:24 pm »
За оперативна хистероскопия аз платих 600лв по-миналия месец.
« Отговор #486 -: Май 28, 2010, 17:43:25 pm »
Благодаря на всички,че писахте.

Та сега си стоя и се самосъжелявам и си се чудя ,аджеба как е възможно преди година и половина да ми правят хистероскопия при д-р Табакова .Да ми кажат че след операцията всичко е ок .Че тръбата ,която са ми оставили си е ок и са й направили пластика и година и половина да се окаже ,че имам отново сраствания в матката. Чудя се това чудо възпроизвежда ли се само ,или просто операцията ми е направена некадърно. Всички тия въпроси е ясно ,че ще ги задам на д-р Персенска ,но прегледа ми е чак на 9 юни и имам чувство ,че ще полудея вече .
« Отговор #487 -: Май 28, 2010, 17:55:15 pm »
За оперативна хистероскопия аз платих 600лв по-миналия месец.
А след хистероскопията кога почна инвитрото? Следващият ли цикъл.
« Отговор #488 -: Май 28, 2010, 21:09:36 pm »
момичета хистероскопията и лапароскопията не минават ли по здравна каса  :balk_87:
*
« Отговор #489 -: Май 28, 2010, 21:28:39 pm »
Каква здравна каса, това е клиника на частен принцип.
« Отговор #490 -: Май 29, 2010, 01:36:52 am »
момичета хистероскопията и лапароскопията не минават ли по здравна каса  :balk_87:

зависи в коя клиника си. Трябва да работи със здравната каса самата клиника, т.е. да не е частна.
*
« Отговор #491 -: Май 29, 2010, 09:17:29 am »
и моята първа биопсия мина и мен не ме боля много.Поносимо е дано резултата ми е хубав.Някой знае ли телефона на клиничната лаборатория долу в приземния етаж, за да се обадя преди да притеснявам д-р Персенска.Тя ми каза да и се обадя в понеделник след обяд, но нали знаете колко са заети докторите.
« Отговор #492 -: Май 29, 2010, 09:34:42 am »
и моята първа биопсия мина и мен не ме боля много.Поносимо е дано резултата ми е хубав.Някой знае ли телефона на клиничната лаборатория долу в приземния етаж, за да се обадя преди да притеснявам д-р Персенска.Тя ми каза да и се обадя в понеделник след обяд, но нали знаете колко са заети докторите.

965 5711 е телефона на лабораторията
« Отговор #493 -: Май 29, 2010, 09:35:58 am »
Момичета,на кой ден от цикъла се прави хистероскопията?
*
« Отговор #494 -: Май 29, 2010, 09:38:09 am »
благодаря ти Дидомира
« Отговор #495 -: Май 29, 2010, 09:43:42 am »
Благодаря на всички,че писахте.

Та сега си стоя и се самосъжелявам и си се чудя ,аджеба как е възможно преди година и половина да ми правят хистероскопия при д-р Табакова .Да ми кажат че след операцията всичко е ок .Че тръбата ,която са ми оставили си е ок и са й направили пластика и година и половина да се окаже ,че имам отново сраствания в матката. Чудя се това чудо възпроизвежда ли се само ,или просто операцията ми е направена некадърно. Всички тия въпроси е ясно ,че ще ги задам на д-р Персенска ,но прегледа ми е чак на 9 юни и имам чувство ,че ще полудея вече .
Ами, лошото е, че срастванията се появяват отново. Пластиката на тръбите не е много популярен метод, доколкото знам, но някои лекари продължават да го практикуват. Според мен, само губи време на пациентите. Не знам дали срастванията имат нещо общо с кадърното или некадърно правене на операция - аз също съм се чудила. Но, да ти кажа честно, мисля, че няма смисъл да се тормозиш - станалото - станало, гледай напред към успеха!

Хистероскопията се прави до 10-ти ден на цикъла, по мои спомени (знам, че беше супер трудно да си запиша час, защото трябваше да е в чист ден, а аз кървя по 7 дни... :?).
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #496 -: Май 29, 2010, 09:47:47 am »
Благодаря ти,cambozzola !
« Отговор #497 -: Май 29, 2010, 09:57:31 am »
зависи в коя клиника си. Трябва да работи със здравната каса самата клиника, т.е. да не е частна.
в клиника Малинов
« Отговор #498 -: Май 29, 2010, 11:01:34 am »
Доколкото знам, клиника Малинов е частна и работи само с Фонд ин витро.
« Отговор #499 -: Май 30, 2010, 14:13:18 pm »
здравейте момичета, искам, ако може да ми обясните: вчера бях на преглед имах ф - 14/13/12 мм и мн по малко(този месец ще правим пункция), утре трябва да отида пак и док каза,че накй-вероятно утре ще трябва да дам кръв - въпроса ми е трябва ли да съм гладна и жадна за това изследване и каква информация дава това изследване.