0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дидомира аз до колкото си спомням ти писа,че са ти отменили цветната снимка.
Здравейте и от мен!Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната. Аз по тези думи разбрах, че са ти я отменили и се чудя защо като ще има лекар.
след снимката винаги има коментар така че не се тревожи може и да имаш преглед.Успех
Авсолютно достоверна информация ще ви дом-клиниката ще почива само но 28 май в петък.Емвриолозите са от днес на конгрес,само Иво Рангелов е на линия от тях.А за информация в дългосрочен план,от 25 до 30 юни клиниката няма да работи.Лекарите ще са на конгрес.Mомичета вие ме притеснихте сериозно!Аз на 31.05. слагам блокаж,а на 14.06.почвам стимулация.Което по мои сметки точно между 25 и 30.06.ще съм за пункция и трансвер.Какво се случва в този случай?След като пишете че клиниката няма да работи
Авсолютно достоверна информация ще ви дом-клиниката ще почива само но 28 май в петък.
Ако говориш за ендометриални биопсии и имунология изследвана във венозна кръв - да различни са.
Е, това вече не прилича на нищо, този месец ми се отмени стимулацията, заради конгрес, ако и другия е така, вече ще заформя скандал в клиниката.Вероятно от 14.06.2010г. ще започна стимулация и ако няма доктори в края на юни, какво правим ???