0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #420 -: Май 25, 2010, 19:40:09 pm »
Дидомира аз до колкото си спомням ти писа,че са ти отменили цветната снимка.
« Отговор #421 -: Май 25, 2010, 19:46:34 pm »
Дидомира аз до колкото си спомням ти писа,че са ти отменили цветната снимка.
Не,не съм писала това.Казах ,че има опасност да ми я отменят .Казаха,че допълнително ще ми се обадят дали ще е на 28 май ,или не. Отмениха ми прегледа на същият ден .Записах си час отново за 09 юни. Освен това на 28 май и е изследването на съпруга ми.
*
« Отговор #422 -: Май 25, 2010, 19:53:26 pm »
Здравейте и от мен!
Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната. 

Аз по тези думи разбрах, че са ти я отменили и се чудя защо като ще има лекар.
« Отговор #423 -: Май 25, 2010, 20:07:36 pm »
Здравейте и от мен!
Толкова съм разочарована! Чакам вече два месеца за тая снимка и току що получих обаждане ,че часа ми за преглед се отменя. Продължавам да съм в недоумение ,тъй като допълнително ще ми се обадят дали ще правя снимката в този ден /28 май/ и изследването на съпруга ми. Още един месец чакане и съм адски подтисната. 

Аз по тези думи разбрах, че са ти я отменили и се чудя защо като ще има лекар.
по това ,което съм писала казвам ,че чакам да ми я отменят .
както и да е обаче. и аз не разбирам защо ми отмениха прегледа,след като явно ще правя снимката и има лекар,но .... това е положението!
*
« Отговор #424 -: Май 25, 2010, 20:16:12 pm »
след снимката винаги има коментар така че не се тревожи може и да имаш преглед.Успех
« Отговор #425 -: Май 25, 2010, 20:24:58 pm »
след снимката винаги има коментар така че не се тревожи може и да имаш преглед.Успех
благодаря ти все пак ,но се опасявам че ще чакам този така чакан коментар на 09 юни чак.
успех и на теб,миличка !
« Отговор #426 -: Май 25, 2010, 21:08:37 pm »
Да споделя при мен как мина ЦС в клиниката.
На мен снимката ми я прави д-р Шефкедова,и след снимката ми каза да си запиша час за преглед следващият МЦ (12-13 ден).Тогава сме щели да коментираме,да се прегледаме и т.н.
Дано да съм била полезна  на всички :wink:
« Отговор #427 -: Май 25, 2010, 22:57:52 pm »
Авсолютно достоверна информация ще ви дом-клиниката ще почива само но 28 май в петък.Емвриолозите са от днес на конгрес,само Иво Рангелов е на линия от тях.А за информация в дългосрочен план,от 25 до 30 юни клиниката няма да работи.Лекарите ще са на конгрес.
Mомичета вие ме притеснихте сериозно!Аз на 31.05. слагам блокаж,а на 14.06.почвам стимулация.Което по мои сметки точно между 25 и 30.06.ще съм за пункция и трансвер.Какво се случва в този случай?След като пишете че клиниката няма да работи :(
« Отговор #428 -: Май 26, 2010, 07:57:13 am »
Авсолютно достоверна информация ще ви дом-клиниката ще почива само но 28 май в петък.Емвриолозите са от днес на конгрес,само Иво Рангелов е на линия от тях.А за информация в дългосрочен план,от 25 до 30 юни клиниката няма да работи.Лекарите ще са на конгрес.
Mомичета вие ме притеснихте сериозно!Аз на 31.05. слагам блокаж,а на 14.06.почвам стимулация.Което по мои сметки точно между 25 и 30.06.ще съм за пункция и трансвер.Какво се случва в този случай?След като пишете че клиниката няма да работи :(
Обади се и задължително питай!
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #429 -: Май 26, 2010, 08:30:44 am »
Авсолютно достоверна информация ще ви дом-клиниката ще почива само но 28 май в петък.
А администрацията им ще работи ли на 28 май-петък? Не мога да се свържа, за да попитам... :?
« Отговор #430 -: Май 26, 2010, 12:31:14 pm »
Току що успях да се свържа с жената която записва часовете за прегледите и тя потвърди че клиниката няма да работи между 25.06-30.06.Ще се приемат само жени със започната стимулация за инжекции,но все още не е сигурно дали ще има лекар, който да остане дежурен и съответно не се знае кой ще е той.Ако някой има повече инфо по този въпрос моля да пише,защото в главата ми настана голяма каша дали ще ми отменят стимулацията или ако я започнат няма да има кой да довърши целия цикъл.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #431 -: Май 26, 2010, 14:09:04 pm »
Да ви питам нещо, показателите от имунологичния пакет от 260 лева припокриват ли се с тези от имунологичната биопсия в клиниката.

Правила съм имунологична биопсия няколко пъти, но кръвния имунологичен пакет не съм го пускала никога и се чудя да го пусна ли  :ask: .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #432 -: Май 26, 2010, 14:26:08 pm »
Ако говориш за ендометриални биопсии и имунология изследвана във венозна кръв - да различни са. :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #433 -: Май 26, 2010, 14:36:31 pm »
Е, това вече не прилича на нищо, този месец ми се отмени стимулацията, заради конгрес, ако и другия е така, вече ще заформя скандал в клиниката.
Вероятно от 14.06.2010г. ще започна стимулация и ако няма доктори в края на юни, какво правим ???
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #434 -: Май 26, 2010, 14:38:30 pm »
Ако говориш за ендометриални биопсии и имунология изследвана във венозна кръв - да различни са. :)

Благодаря ти!

Значи да пускам пакета и да не се мотая само  :) .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #435 -: Май 26, 2010, 15:01:41 pm »
Момичета никой няма да ви започне стимулация,ако няма кой да я довърши до край. Слушайте си лекарите и спокойно. :D
« Отговор #436 -: Май 26, 2010, 16:21:41 pm »
Спокойно, ако имаш оставащи още 5 месеца за срока от фонда, а ако нямаш вече, като мен............
« Отговор #437 -: Май 26, 2010, 17:19:01 pm »
Е, това вече не прилича на нищо, този месец ми се отмени стимулацията, заради конгрес, ако и другия е така, вече ще заформя скандал в клиниката.
Вероятно от 14.06.2010г. ще започна стимулация и ако няма доктори в края на юни, какво правим ???
Защо па сега да нямало лекари към край на юни?
И аз съм като теб.Трети месец и половина ,а съм до никъде.
И за сведение на другите момичета - току що звънях да питам остава ли ми снимката за 28 май и спермограмата на мъжа ми и ми потвърдиха.Тук от вчера постоянно чета ,че на нямало да има лекари и днес вече не изтърпях и звъннах. Та ето виждате,че явно ще има лекари.
*
« Отговор #438 -: Май 26, 2010, 17:45:54 pm »
И аз чета със свито сърце всяка информация защото и моя блокаж е за 10 Юни като очаквам 17 Юни за ми е цикъла и около 30 Юни - 2 Юли да ми е пункцията. Вече изпуснах този месец заради късно излезнали резултати от биопсията.
*
« Отговор #439 -: Май 26, 2010, 17:50:52 pm »
Rina74 , ти ще се вместиш , не се притеснявай. Обикновенно след блокаж започват стимулация поне след 15 та чак до 20 дни, независимо от деня на цикъла. Така че смятай края на юни начало на стимулацията, а не пункция.