0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #360 -: Май 20, 2010, 16:47:26 pm »
Здравейте момичета,
днес ми се обадиха от фонда, че съм одобрена и след седмица да си взимам заповедта. Въпроса ми е на кого трябва да я занеса в клиниката?!
И още нещо да попитам, имам записан час за хистероскопия от преди месец е , но с този мой цикъл може и да не мога да си използвам часа  :( Какво става в такива случаи, трябва отначало ли да се записвам и да чакам много ?!  8O

« Отговор #361 -: Май 20, 2010, 16:56:06 pm »
Здравейте момичета,
днес ми се обадиха от фонда, че съм одобрена и след седмица да си взимам заповедта. Въпроса ми е на кого трябва да я занеса в клиниката?!
И още нещо да попитам, имам записан час за хистероскопия от преди месец е , но с този мой цикъл може и да не мога да си използвам часа  :( Какво става в такива случаи, трябва отначало ли да се записвам и да чакам много ?!  8O

Звъниш на Силвия и тя ти казва кога да отидеш при нея.Оставяш й заповедта и тя ще ти обясни как да си запишеш час.
Относно хистерокопиата -не мога да ти бъда полезна. Ще ти обяснят в клиниката най-добре.
Успех !
*
« Отговор #362 -: Май 20, 2010, 16:56:43 pm »
Здравейте момичета,
И още нещо да попитам, имам записан час за хистероскопия от преди месец е , но с този мой цикъл може и да не мога да си използвам часа  :( Какво става в такива случаи, трябва отначало ли да се записвам и да чакам много ?!  8O

Като си вземеш заповедта, я отнеси на Силвия. Тя ще ти каже за часа, мисля че трябва да си запишеш час за преглед по средата на цикъла, но предполагам, че скоро си преглеждана, така че предполагам след хистерото.
За хистероскопия ще си преместиш часа за ден, за който искаш, стига да могат да да те преместят, ако не, за следващия месец.
« Отговор #363 -: Май 20, 2010, 17:00:37 pm »
anichka.bs, аз съм 7519. Малко след теб. Дано не чакаме много и скоро да сме пак на линия. И аз съм за втори опит. Казаха ми че, есента ще сме готови. Мисля, че номерата вървят бързичко. Надявам се към октомври да се класираме.
« Отговор #364 -: Май 20, 2010, 17:03:15 pm »
Много ви благодаря момичета!   :wink:
« Отговор #365 -: Май 20, 2010, 17:12:22 pm »
Здравейте момичета, след назначени изследвания с вземане на кръв, трябва ли да си запиша час за вземането на кръв или може да отида и без час? и ако да, къде трябва да отида за да си запиша т.е. в коя стая №? Предварително Благодаря!

« Отговор #366 -: Май 20, 2010, 17:13:17 pm »
Здравейте момичета, след назначени изследвания с вземане на кръв, трябва ли да си запиша час за вземането на кръв или може да отида и без час? и ако да, къде трябва да отида за да си запиша т.е. в коя стая №? Предварително Благодаря!

Не не трябва да записваш час!Отиваш сутринта и чакаш пред лабораторията!Успех!
« Отговор #367 -: Май 20, 2010, 19:27:09 pm »
Момичета,имам нужда от помощ . Моля ви да ми кажете ,дали това че само имам леко зацапване трябва да го броя като първи ден от МЦ.
И нали съм си и абсолютен карък ,едните хормони трябва да ги пусна на 3 до 5 ден от цикъла.Да,ама това се пада почивен ден и ако днес ми е първи ден ,т.е сега в събота и понеделник .Има ли някой представа ще работи ли клиниката или отново трябва да звъня.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #368 -: Май 20, 2010, 19:30:16 pm »
Момичета,имам нужда от помощ . Моля ви да ми кажете ,дали това че само имам леко зацапване трябва да го броя като първи ден от МЦ.
И нали съм си и абсолютен карък ,едните хормони трябва да ги пусна на 3 до 5 ден от цикъла.Да,ама това се пада почивен ден и ако днес ми е първи ден ,т.е сега в събота и понеделник .Има ли някой представа ще работи ли клиниката или отново трябва да звъня.
Ще рабори.
*
« Отговор #369 -: Май 20, 2010, 20:06:03 pm »
Да се отчета: след 2 биопсии, резултатите ми са станали отлични. Доктора обаче иска дълъг протокол, така че отивам за блокаж около 10 Юни и стартираме.
« Отговор #370 -: Май 20, 2010, 22:26:59 pm »
Здравейте.Моля Ви даите съвет как да постъпя?
 На 04,03,10г си занесох заповедта от фонда ,тогава ми записаха час за преглед на 13,04,10г.И така отидох както бях настроена ,че док.ще ми откаже при всичките тези опити и ще ме насочи към донорска програма,той ми вдъхна надежда ,че ще опитаме с мои яйцеклетки.Каза да запиша час на 7ден от цикъла,смятах ,пулих се в календара и записах час на 08,05,Да ама цикъла реши да си прави шеги с мен и не ми доиде ,отидох на 08,05досието ми го нямаше ,направиха ново аз оставих при тях всички видове изследвания и епикризи.Изсписаха ми дуфастон , а и съм с три кисти едната е трикамерна 5см.Казаха да запиша час на първи ден от цикъла.Е нали се сещате ,че няма как да изчисля кого ще ми дойде.Прибрах се в Бургас без час.На 17,05,МЦ рано сутринта ми дойде и аз потеглих за София без час,обадих се по тел. разбира се.Изтипосах се в клиниката около 2часа и се започна издирване на досие при секретарките.Да ама то потънало в дън земя ,няма го.В 21,30ч.влязох при док.без досие,не че имам против чакането нали съм без час.И така док.каза че кистата стой и ще трябва пункция на 10 ден.Няма как да запиша час на място все пак е 21,30ч.Ще запиша час по тел.Звъня на другия ден още рано рано казаха ми ,че док. имал грижата,.....как като нямах досие къде ще ме впише.Звънах на секретарките ,провериха никъде не съм вписана.Щели да говорят с док. и ще ми се обадят,е това обаждане го чакам от вчера,незная вече на кого да звъня и кой да питам,а 10 ден се пада на 26,05.Нали се сещате ,че ако изтърва и този месец.....а и клиниката до колкото разбирам излиза в отпуска август ,ами то срока по фонда ще ми изтече.
Дано сте ме разбрали какво искам да кажа ,че стана доста дълго.Моля ви даите съвет какво да правя?А и нямам тел. лично на док. за да говоря с него.
*
« Отговор #371 -: Май 20, 2010, 22:39:49 pm »
когато правихме стимулиран опит след пункцията док. ми каза да остана вечерта в софия и на следващия ден мога да си ходя. сега ще правим на ЕЦ  , но забравих да попитам дали  пак ще трябва да се остава  вечерта ( т.е. да не пътувам). някоя от вас може ли да ми каже как е било при вас :ask: благодаря ви предварително
*
« Отговор #372 -: Май 21, 2010, 08:20:41 am »
Здравейте,
може ли да ми кажете телефона на Силвия?
« Отговор #373 -: Май 21, 2010, 08:21:18 am »
vesito_69, лично моят съвет към теб е да се обадиш отново на секретарките и да бъдеш много настоятелна. Напълно е възможно д-р Стаменов да те има предвид, секретарките не са  наясно с всичко. Знам, че са много натоварени и те, но понякога просто те пращат някъде другаде или ти казват нещо, за да се отърват от теб и ти трябва да си гониш нещата. Ако те не могат да ти дадат информация, звъни на доктора директно и се разбери с него. Настоявай на своето и не им се давай!
В краен случай, ще се появиш без час.
Успех!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

ancela77

• *
  • 30
  • поискай щети се даде
« Отговор #374 -: Май 21, 2010, 08:49:16 am »
VESITO_69 ПИСАХ ТИ НА ЛИЧНИЯ
« Отговор #375 -: Май 21, 2010, 09:27:55 am »
Идва ми малко в повече тая разправия.Бясна съм е леко казано.Днес вече е четвърти ден откакто звъня на секретарките и отговор никъкъв,,когато говорим с док. ще ти се обадим не се притеснявай,,.Но днес е вече 21,05 а аз на 26 трябваше да съм там ,тава значи ,че до 25вечерта трябва да имам отговор.На всичкото отгоре съм от вчера с болки,не мога да вървя изправена,снощи звънях на спешния -пии профенид и ще ти мине.Запиши си час за преглед 8O Какъв преглед ,аз съм за пункция.Не е серьозно това отношение ,не мога през десед дни да ходя на прегледи и да няма развой на нещата.Бургас София не е на 20км.все пак.
« Отговор #376 -: Май 21, 2010, 09:35:11 am »
Абсолютно те разбирам, Веси! :( Много е трудно по телефона.
Пусни смс на директно на д-р Стаменов.
А може да опиташ и да говориш с д-р Шефкетова, тя е по-свободна.
Успех!
« Отговор #377 -: Май 21, 2010, 09:46:02 am »
vesito_69, напълно ти разбирам ситуацията. Пожелавам ти успех в свързването със секретарките или както ти е писала Аля- директно СМС на Док. А в крайна сметка ако нищо не стане, да знаеш, че всяко зло е за добро, въпреки че в момента, убедена съм, нищо не е в състояние да те успокои за случващото се и неразборията, и неуредицата в цялата ситуация.
  Аз също съм от Айтос (не на 20 км от София) и съм минала през такива ядове, но.....така е.
 Успех!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #378 -: Май 21, 2010, 10:04:48 am »
всички доктори ли ще са на конференция на 28.05.Аз доколкото разбрах само Шефкетова ше е.Някой разбрал ли е друго по въпроса с тази конференция?
« Отговор #379 -: Май 21, 2010, 10:17:19 am »
всички доктори ли ще са на конференция на 28.05.Аз доколкото разбрах само Шефкетова ше е.Някой разбрал ли е друго по въпроса с тази конференция?
[/quote

Със сигурност зная за д-р Персенска и д-р Стаменов,че ще отсъстват.Чакам обаждане дали ще правя снимката ,която трябваше да е на 28 май. Вчера ми казаха,че ще ми се обадят допълнително дали няма да е по-рано ,или ще е за другия месец. Странно ми и,че не искаха да ми запишат час за юни в случая,защото ако трябва да чакам още месец и за преглед ... ами просто ще ми изтече срока от заповедта.Минаха почти 3 месеца и половина ,а аз още съм до никъде.