0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда 3
« Отговор #220 -: Май 09, 2010, 18:17:58 pm »
Здравейте момичета, на мен ми сложиха блокираща инжекция на 29 април. От 2-3 дни ме гонят студени и топли вълни, носа ми е червен и съм дезориентирана... Да не говорим колко подута се чуствам. Всичко се търпи, но съм притеснена че цикъла трябваше да ми започне днес, а го няма !?
На 15.05 трябва да започнем стимулацията. Някой може ли да ми помогне с инфо. какво правя ако цикъла закъснее още или изобщо не ми дойде до 15 ?
« Отговор #221 -: Май 09, 2010, 19:17:02 pm »
Mishelle9999, не се притеснявай излишно. След блокажа и на мен цикълът ми закъсня.Дойде ми ден преди започване на същинската стимулация. Желая ти успех и скоро да ни се похвалиш с положителен тест!!! :P
« Отговор #222 -: Май 09, 2010, 19:34:46 pm »
Здравейте, момичета !
Аз има записан час от септември 2009 г. за 6.07.2010 г. Не съм се обаждала все още и се притесняам дали всичко е точно. Тогава ми казаха да потвърдя седмица преди това, а все още е мнооого рано...Има ли и някой друг, на който му предстои първичен преглвюед и консултация през месец юли.
Не се безпокой  :wink: ще ти се обадят от клиниката около десетина дни преди часа.
Успех!

*
« Отговор #223 -: Май 09, 2010, 23:59:06 pm »
Mishelle9999 на кой ден от цикъла ти сложиха блокиращата инжекция?
*
« Отговор #224 -: Май 10, 2010, 10:49:43 am »
Momicheta, ima li praktika v klinikata rezultati ot biopsiya da se komentirat po tel? Ako "da" kakva e procedurata?
*
« Отговор #225 -: Май 10, 2010, 11:18:46 am »
 Много е трудно, но възможно :-) Трябва да се обадиш първо на секретарките да ти извадят досието и след това да звъниш на доктор да отиде да го вземе и да коментирате резултатите.
*
« Отговор #226 -: Май 10, 2010, 11:50:18 am »
Mnogo blagodariya za barziya otgovar :)
*
« Отговор #227 -: Май 10, 2010, 11:52:12 am »
Аз пращам СМС на д-ра с текст "за резултат от бипосия ... (3те имена) от ... (дата)" - те дават данните на секретарките, а по-късно ми звънят с коментар на резултатите. Дано съм помогнала!
« Отговор #228 -: Май 10, 2010, 13:23:24 pm »
Здравейте момичета, на мен ми сложиха блокираща инжекция на 29 април. От 2-3 дни ме гонят студени и топли вълни, носа ми е червен и съм дезориентирана... Да не говорим колко подута се чуствам. Всичко се търпи, но съм притеснена че цикъла трябваше да ми започне днес, а го няма !?
На 15.05 трябва да започнем стимулацията. Някой може ли да ми помогне с инфо. какво правя ако цикъла закъснее още или изобщо не ми дойде до 15 ?
Mishelle, вълните не са задължителна екстра, но понякога са страничен ефект - това е сравнително нормално (аз лично съм получавала само при една от стимулираните ми процедури, неприятно е, но ще мине, като започнеш да прилагаш другите инжекции). Цикълът може да ти закъснее, ако не дойде до 15-ти, докторите ще ти кажат какво да правиш.
Успех в процедурата!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #229 -: Май 10, 2010, 16:00:24 pm »
Някой има ли включен към стимулацията си growth hormone  ( надявам се така се пише )? И знаете ли на какво точно влияе?
*
« Отговор #230 -: Май 10, 2010, 16:24:19 pm »
Някой има ли включен към стимулацията си growth hormone  ( надявам се така се пише )? И знаете ли на какво точно влияе?
Аз имах на последния си опит. Би трябвало да повлияе качеството на яйцеклетките, обаче при мен се получи точно обратното, бяха най-зле от всичките ми опити досега.
« Отговор #231 -: Май 10, 2010, 18:02:10 pm »
И на мен ми слагаха при последния опит.Лошо реагирам на стимулация,имах три фоликула,извадиха 2 яйцеклетки,едната беше добра.Дано на теб да ти повлияе положително! :)

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #232 -: Май 10, 2010, 18:48:03 pm »
Mishelle9999 на кой ден от цикъла ти сложиха блокиращата инжекция?
На 20 ден от цикъла при цикъл 31 дни.

Благодаря ви момичета за подкрепата! И дано притесненията са само в началото ;)
 :bighug: ви силно и ви пожелавам сбъднати мечти!!!!
« Последна редакция: Май 10, 2010, 18:51:37 pm от Mishelle9999 »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #233 -: Май 10, 2010, 19:24:47 pm »
Момичета ,за цветна снимка  изисква ли се придружител ?В смисъл  може ли след нея да се чуствам много зле и да не мога да се предвижа сама / не говоря  за болката по време на самата цветна снимка/ .Дали мога сама да отида  до клиниката или не е желателно?

пп.В сряда ще е -чакам я с нетърпения  и свито сърце :oops:

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #234 -: Май 10, 2010, 19:34:19 pm »
Момичета ,за цветна снимка  изисква ли се придружител ?В смисъл  може ли след нея да се чуствам много зле и да не мога да се предвижа сама / не говоря  за болката по време на самата цветна снимка/ .Дали мога сама да отида  до клиниката или не е желателно?

пп.В сряда ще е -чакам я с нетърпения  и свито сърце :oops:
не ти трябва придружител, вземи си обезболяващо или свещичка, превръзка и това е достатъчно. успех
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #235 -: Май 10, 2010, 19:53:15 pm »
Здравейте, момичета. Пак имам въпрос. Като се отиде на 1-2 ден от МЦ какво точно се прави? В смисъл - някакви хормонални изследвания ли се правят? За колко време излизат резултатите, ако е така? Въобще как преминава прегледа...
Ако ще започвате стимулация по къс протокол се пускат хормони, преглеждат те и ти предписват лекарствата за първите няколко дни.

Аз да продължа с питанките :wink:
Мен също ме викат на 2-ри ден за начало на стимулация (с гонал),в този случай щом пускат хормони викат ли те на гладно и жадно на деня?
И можете ли да ми кажете ориентировъчно с колко парички да отида(за лекарствата),в смисъл ние не сме по фонда и си плащаме всичко на момента.
Предварително благодарско :wink:
*
« Отговор #236 -: Май 10, 2010, 19:59:42 pm »
Няма значение дали си на гладно или не. Но хормоните се пускат обикновено сутрин в лабораторията и при мен в повечето случаи бяха на гладно.
В началото трябва да оставиш 1000-1500 лв. капаро при секретарките, а всичко останало ти се плащаш в изравнителната сметка след трансфера. Само изследванията на хормоните се плащат всеки ден когато се пускат.
Успех!
*
« Отговор #237 -: Май 10, 2010, 21:43:38 pm »
Аз пращам СМС на д-ра с текст "за резултат от бипосия ... (3те имена) от ... (дата)" - те дават данните на секретарките, а по-късно ми звънят с коментар на резултатите. Дано съм помогнала!

Много благодаря!:))) Ще пробвам, за да не пътувам да София само за коментар. Дано се получи :thankyousign:
*
« Отговор #238 -: Май 10, 2010, 22:18:57 pm »
Това са инжекциите за подобряването на качеството на яйцеклетките, нали правилно съм разбрала?Стаменов ми каза, че и при мен ще се поставят такива.Интересува ме каква е цената на една инжекция и колко броя се слагат?И вярно ли е, че цената е горе долу към 500лв на инжекция?Благодаря предварително!
*
« Отговор #239 -: Май 10, 2010, 22:35:06 pm »
tanj74 ,48лв. е една доза,не знам какво количество е, слагат се всеки ден докато тече стимулацията. При мен бяха 8 броя, платих 384 лв за тях ноември месец. Едва ли има разлика оттогава в цената.