Момичета, днес ми биха блокажа и на 3ти Юли съм на преглед за започване на стимулацията.
Днес ми се изясниха нещата с този блокаж и с началото на стимулацията. Просто никой до сега не ми каза най-простичко:след блокажа ще има цикъл, може малко по-обилен или по-продължителен, но няма да има овулация този месец. А аз все питах как така ще почваме стимулацията във времето, в което е овулацията. Почувствах се като глупачка, ама хайде...минало-заминало.
Друго обаче ме притеснява и се чудя дали да занимавам докторите или да действам: днес излезнаха резултатите ми от изследване на урина, че съм с бактериална инфекция на отделителната система. Симптомите ми са горе-долу малко след времето, в което започнах Агапурина, който ми бяха предписали имунолозите, от около 3-4 седмици. Мисля си, че той може да ми е снижил имунитета. Важното е сега, че за 7 дни ми изписаха бисептол. Поинтересувах се, че времето на задържане в организма е до 5 дни след последната доза, когато се изследва отново урината. Това е повече от 10 дни преди същинската стимулация. Не ми се иска да я пропускам и май ще си го изпия. Освен това имах и задържан фоликул, но д-р Шефкетова не му обърна внимание.
А колко продължава стимулацията при дългия протокол, пак ли е 10тина-12 дни като при късия?
А тъй като съм нова в клиниката, всеки ден ли се ходи след започване на стимулацията или през ден?
Моля ви за мнение, като се извинявам за дългия пост. Благодаря ви!