0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Късметлийска Априлска Темичка (19.04.-25.04.2010г.)
« Отговор #160 -: Април 22, 2010, 04:46:11 am »

Добро утро,аз пак да сервирам,че Маринка нали отспа вчера -та може и тя да се навърта наоколо :lol: Марикее,как е бре?
Женкааа,душицо :D Силно гуш от мене! И го дай по ларж с домашните,то с тях оправия няма,колкото и нерви да опъваш,че ако щеш и от София до Варна да ги разтегнеш :D Май май - "право куме в очи" им е лека 8)
Стинче,нормално е да се попроточи - ама няма а те пропусне,ще дойде :wink:
Тити,колко време мина бееее,колко още пъти ще ти идва....направо да се пукне човек от яд.Ми да,мене вече ме хващат кривите като чуя че на някой му е дошло.То в един момент не е вече за съжаление,депресия или мъка - мене направо си ме хваща яд,побеснявам направоо,м-а м.!!
Исе,стискам силно палци и ти пращам един пълен памперс бебешки късметчета :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #161 -: Април 22, 2010, 07:16:37 am »
Ееееее, какво хубаво кафенце. Слагам нещо и за похапване. Да започнем енергично деня и да ходя да работя. Ама сега предпочитам да съм на работа. Иде петъъъъъъъък.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #162 -: Април 22, 2010, 07:31:05 am »
Добро утро.Ах Фибси,хиено такава,ми да станах в 6.30ч.ама докато се натуткам и чак сега седнах на компа.Чак като тебе толкова рано не мога да стана,ама мерси ка кафето де и на rtfrtf за закуската,и кафе ще пия и ще ям,нъц.Ама толкова е готино да станеш и масата сложена,всичко на готово,суууупер :lol:,мързел и пак мързел.Моя мъж пък от днес вече е на работа и аз ще си скучая самичка,че и всички бачкат,пък времето се оправя,няма с кой да изляза едно капучено да пия,уф.Ми ще си чакам мъжо да се наработи.Пък вие да не ми се испокриете,компанийка,компанийка искам.Такаааааа Жени,я не се ядосвай бе душа,карай я по-спокойно,каквото и да се случва и моят съвет е -в очите и в прав текст си казваш каквото ти е на сърцето.Аз до преди 3-4 год.бях голяма нервачка,палех от най-малкото,с колегите се карах,все някой ми беше крив,все нещо ме изнервяше,но всъщност си дадах сметка че вредя единствено и само на себе си.Не знам как успях,но сега смея да твърдя че съм друг човек,трудно нещо може да ме извади от равновесие.Пък някой ако ми накриви шапката,роднина или не,си му реквам в очите какво мисля и точка.Олеееееее спрете ме бе хора,аз тъй като че ли на въже съм държана,голяма дърдорина се извъдих.
« Последна редакция: Април 22, 2010, 07:36:42 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #163 -: Април 22, 2010, 07:35:10 am »
Добро утро,момичета! :D
Фибчо, мерси за кафенцето.
rtfrtf и на теб за закуската.
Ники, честито ти сърчице, лека бременност и пухкаво сладурче на финала.
Тити, така се надявах за теб, видях че скоро няма да имате възможност да продължите с бебеправенето и ми става още по - гадно.  :hug2:
Маринка, аз се сещам за "Семейство Мейзга", помня, че много се смеех на това детско филмче. :D
При мен БТ падна, значи онази хубавица с метлата идва , като дойде не я пускам при никой. :lol: :lol:
Хайде лек и спорен ден, че много работа ме чака.
« Отговор #164 -: Април 22, 2010, 07:50:46 am »
Божееее мн сте контактни тая сутри много пишетееее брееее,определено ме разсънихте  8O хаххаахахааха,така Фибссссс мерси за кафето  :D ( ама не го виждам :balk_80: ),нооо за това имам въображениееее  :lol: :lol: :lol:
 Ртф мерси и на теб за закусчицата превъзходна е  :lol:
 Мари я се разходи малко че нещоо не ми харесва на къде вървишшш,ти май нещоо аааааа ку-кууу ли ще ставаш глейй писала писала нащаааа няма спирка  :lol: :lol: :lol: ( ще подъркаш и детето така цццццц хахааахах ).
 Цветенцеееее аз викаммм от утре да се изтреляш с БТ в космоса и да изенадаш всичкии  :lol: :lol: :lol:
Оххх айде че и аз кат Мари го дадох мн кукуво днеска ахаххахаха лелелеел изкуках айде чаоооооооооооооо.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #165 -: Април 22, 2010, 07:52:52 am »
Добро утро!
Фибооо, благодаря ти за кафенцето - ммммм, готино е!  :D
Ртфртф и на теб за закусчицата! :D
Веднага се присъединявам към компанията  :D
Цвете, докато я няма, нали знаеш - стискам палци да не идва вещицата :wink:
Жени, то и аз в последно време много се ядосвам / особенно на свекито/, амаа ще я видим тая работа  :wink:
Маринка, а бе то компанииката си я има винаги  :wink:
Лек и спорен ден, милички!
*
« Отговор #166 -: Април 22, 2010, 08:06:27 am »
Добро утро и от мен.За свекита не ми се говори,мойта е такъв вадодушник ,че от сутрин започва да ми играе под"лъжичката"от нерви включ.и тази сутрин.Незнам с тия нерви как ще го караме ама.. :? Лек ден и многооо благодаря за кафенцето и хапването

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #167 -: Април 22, 2010, 08:15:23 am »
Добро утро сладурки!Фиб-благодарско за кафето.Ти сега си имаш най-качествения будилник и за момента водиш в класацията супер-домакинка.
Цитат на: fibo
[b
Тити[/b],колко време мина бееее,колко още пъти ще ти идва....направо да се пукне човек от яд.Ми да,мене вече ме хващат кривите като чуя че на някой му е дошло.То в един момент не е вече за съжаление,депресия или мъка - мене направо си ме хваща яд,побеснявам направоо,м-а м.!!

Вчера си преброих МЦ за последната една година и се оказа че са 14 като един поради задържан фоликул е с времетраене за два цикъла.Много ме обича тази баба Яга.Повече е тя при мен отколкото мъжо.Но така е като имах неблагоразумието първите 5 години след дъщеря ми да не искам деца.Тогава ми се изправяше косата като си помислех за бременност и още едно дете.Незнам защо толкова се бях уплашила.Може би защото нямах проблем със зачеването и си мислех че когато пожелая тогава ще се случи,но ето че не излезна така.Затова към всички бременни и скоро родили се обръщам-бременейте и раждайте докато можете.
Много се отклоних от темата.Хадявам се да не ме  osi_6
ртф благодаря ти за закуската.
Маринка продължавай с филмите и почивката.С мъж или без него ти лежи в леглото.
Цвете след около 5-6м може би ще имам отново възможност за бебеправене.Или по-скоро ще бъде само кекс,пък каквото дойде.
Аз днес цели романи сътворих.Лек ден на всички.Изчезвам на работа.
  <br />
*
« Отговор #168 -: Април 22, 2010, 08:41:07 am »
Добро утро и от мен .
Фибс мерси за кафенцето и на rtfrtf за закуската .
Аз съм в очакване на оная вешица ,днес Бт падна направо до земята ,но няма как ше я изтърпим , и пак на ринга .
На всички ловуващи и НЕочакващи много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #169 -: Април 22, 2010, 08:48:50 am »
Добро утро, момичета  :)

Маринка аз сега се възползвам, че мъжо го няма и съм се зарибила по един турски сериал, всяка вечер съм на компа до полунощ гледам епизод след епизод :lol:

Радост,дано не видиш повече мъка през живота си.А извинявай,че те питам,но има ли причина за случката,ясно ли е защо се е получило това?

Никид, нямат обяснение :?. Казват "Лош късмет", но ще видим сега с моя док какво друго ще правим, за да сме взели всички необходими мерки да не се случи отново.
То не остана много за правене, но поне да е всичко...

Лек ден на всички!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #170 -: Април 22, 2010, 08:51:40 am »
Цитат
Маринка аз сега се възползвам, че мъжо го няма и съм се зарибила по един турски сериал, всяка вечер съм на компа до полунощ гледам епизод след епизод 
Оооооооо нали знаеш,че аз съм най-голямата фенка на турските сериали.За 3 дни изгледах 30 серии на "Малки жени" и мерясах де,сега го гледам по тв.Уж нямаше да следя вече по сума ти и сериали ама какво да правя цял ден.,пак следя 4 :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #171 -: Април 22, 2010, 08:56:25 am »
Добро утро и аз се излюпих и идвам да ви видя какво правите !
Фибсооо мерси за кафето ама...аз какво да пия? А видях за мен сметаната  :lol: и да не мислите, че няма да седна на масата ?!  :lol:
rtfrtf  благодаря за закуската виж от нея всичко ще папкам!
Маринка, :bighug: не ми говори, че няма с кого да излезеш да пиеш нещо, че знаеш ли колко ми е ума, както няма и аз с кого да изляза........пък вън пече едно слънцееее....
Стинка  :bighug: всичко ще е наред вече!!!
Цвете , foveri дано падането на Т да е случайно  :crossfingers:
Май  :( тази темичка няма да ви е много късметлийска
*

Марина75

• 3039
« Отговор #172 -: Април 22, 2010, 08:59:00 am »
Цитат
Маринка,  не ми говори, че няма с кого да излезеш да пиеш нещо, че знаеш ли колко ми е ума, както няма и аз с кого да изляза........пък вън пече едно слънцееее....
Ам чи айде :wink:.

*
« Отговор #173 -: Април 22, 2010, 09:55:07 am »
Добро ви утрооо  :D Днес навън е слънчево и на мен ми е весело, незнам защо обаче  :D
Тити, съжалявам миличка
Маринка, тия сериали да не те побъркат я марш навън на разходка-спокойно и бавничко-безцелно
Фийбс благодарско за кафето, rtfrtf и на теб за закуската
Между другото свекито ми е най-малкия проблем-направо ме носят на ръце и много си ме слушкат, ама са възрастни вече и трябвада им се помага, мойте родители са ми проблемни-онзи ден ей тъй от нищото мойта мама ми съобщи, че иска да се развежда с баща ми, уж щяха да се местят заедно в новия ни апартамент, пък сега... и уж имаме къща, пък в крайна сметка сме на улицата-единия в единия апартамент, другия в нашия и ние  :ask: направо съм бясна и незнам какво ще става и баща ми е безработен и ще ми го оставелада си го гледам и изобщо слънце да бяхме няма да можем да огреем навсякъде. Ама стига съм ви натоварвала с мойте неща, аз зная че всичко ще се оправи рано или късно, аз съм оптимист и не се предавам лесно  :D :D :D
Ани, дано е късметлийска има още 4 дни до края на седмицата, може някой в засада да ни се похвали и да ни огрее темичката :D
Лек и усмихнат ден милички,, послепак ще пиша
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #174 -: Април 22, 2010, 10:48:38 am »
Добро утро момичета и от мен. Фибс, страхотно кафенце, и закуската е супер РТФ ще се възползвам. Е, с моите камъни по моята глава.Нали обяснявах, че и в новото броене има чар. Ей на, и аз ще броя наново. Вчера вещицата пристигна. Целувам ви всички и дано другите са с повече късмет този месец. Обичам ви.

*
« Отговор #175 -: Април 22, 2010, 10:51:55 am »
Йоли :( съжалявам миличка, новия месец ще ти донесе повече късмет  :D
« Отговор #176 -: Април 22, 2010, 11:20:03 am »
Ееееееееееееееееееееее ама почва да ме ядосва тая вещица беееееееее  :x :x :x :x :x :x Йолии миличка съжалявам  :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #177 -: Април 22, 2010, 11:56:22 am »
Привет момичета,Йоли - съжалявам мила, искам да повдигна малко духа  с вирусчета, дано не ми се карат :oops:, но от сутринта нито едничко си нямате :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #178 -: Април 22, 2010, 11:59:33 am »
Привет момичета,Йоли - съжалявам мила, искам да повдигна малко духа  с вирусчета, дано не ми се карат :oops:, но от сутринта нито едничко си нямате

Е не съм чак толкова лоша :wink:

Че и първа се наредих  :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #179 -: Април 22, 2010, 12:03:16 pm »
Ха ха и аз на всяка манджа мерудия,не испускам вируситееееееее :lol: