0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на federeta
« Отговор #60 -: Май 04, 2010, 12:33:47 pm »
 :( Феди много съжалявам миличка  :hug2:
« Отговор #61 -: Май 04, 2010, 13:02:51 pm »
 :bighug: мерси момичета, много сте мили! Оценявам подкрепата Ви и Ви обичам! Според тукашните лекари спонтанен аборт в 6 седмица бил често срещан, нямало да се налага абразио, най-вероятно, да сме продължавали след 2 седмици ако имам овулация  8O. Може да е свързано с тежката настинка, която карах няколко дни, естествено без да лекувам  :( Аз вчера и миналата нощ, когато се случи бях с ужасни болки и лежах непрекъснато, днес съм добре, кръвоизлива намаля и почти не ме боли. Психически също съм добре, струва ми се. Лошото е, че не знам оттук накъде. Ще се опитам като спре кръвотечението да отида да ме погледнат все пак дали съм се изчистила, за всеки случай. Освен това чета, че 2-3 месеца не е добре да се правят други опити, аз на тукашните лекари много не им вярвам! И после мисля да започна с по-лесните изследвания - инфекции (последният ми преглед беше преди около година), анатомични нарушения (въпреки че никой доктор не ми е споменавал за аномалии на матката и шийката, ама знае ли човек) и хормони. Имунологичните и генетични изследвания тук посмъртно няма да ми ги направят преди три аборта, ако реша да ги правя трябва да е в БГ. Иначе ще продължа да меря температурата! Единственото което разбрах от този първи цикъл беше, че поне със зачеването нямаме проблеми, което все пак е някаква стъпка. Очаквам съветите Ви!!!  :bighug:

*
« Отговор #62 -: Май 04, 2010, 15:46:31 pm »
Феди ,мила разбирам те и те гушкам.Всичко ще се оправи да знаеш :wink: И на мен така ми каза след трети /недай си Боже/аборт тогава имунологични да правя

« Отговор #63 -: Май 04, 2010, 16:03:02 pm »
federeta много съжалявам   :(
*
« Отговор #64 -: Май 04, 2010, 17:11:53 pm »
Феди ,съжалявам миличка .Хубавото е поне ,че не си паднала духом .Точно така смело напред . :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #65 -: Май 06, 2010, 08:44:08 am »
Федеретче, много съжалявам миличка..  :balk_5: Не си мисли веднага, че има проблем, случвало ли ти се е преди?? Дай си малко време, да се възстанови хормоналния ти баланс, ти да си по-спокойна... опитайте отново! Сгурна съм, че ще успеете, и вие и ние! Цунки!  :hug2:

*
« Отговор #66 -: Май 15, 2010, 15:51:24 pm »
Феди, как си  :hug2:
*
« Отговор #67 -: Май 15, 2010, 16:02:05 pm »
Snegi, на Феди майка и е на гости и няма време за форума :)
« Отговор #68 -: Май 16, 2010, 00:54:33 am »
Снежи, Чин много оценявам, че сте загрижени за мен  :bighug: Действително майка ми беше на гости десетина дни и не съм имала и минутка свободна. От началото на седмицата ще имам вече време  :) За щастие съм ддобре и физически и емоционално. Първите два дни кръвоизлива беше силен и болезнен, после просто продължи два пъти по-дълго от обичаен цикъл. Този месец не бебеправим, чакам първия спонтанен цикъл. Все още не съм имала възможност да отида на лекар, истината е че нямах време дори да осмисля случилото се. От понеделник няма да имам гости и ще помисля спокойно. Важното в момента е, че се чуствам ок  :)

*
« Отговор #69 -: Май 16, 2010, 10:25:53 am »
Хубави новини - срещата с мама ... почивка ...

Надявам се ще предстоят и още по-хубави.

Поздрави!
*
« Отговор #70 -: Май 29, 2010, 12:41:59 pm »
Феди и този месец имаш овулация, браво !!! :) Хайде следващия месец с нови сили .... :)
*
« Отговор #71 -: Май 31, 2010, 10:37:59 am »
 Феди,  късмет и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #72 -: Май 31, 2010, 15:53:01 pm »
Феди,успех :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #73 -: Юни 07, 2010, 14:35:50 pm »
 :bighug: мерси за подкрепата момичета, бях десетина дни на почивка и никаква ме нямаше  :D, а сега като се връщам гледам хубави новини! Неочаквано се оказа, че имам ову и този месец, така че тези дни очаквам спонтанен цикъл. И започвам лов! Имате ли някаква идея с какво да го поскъся, защото преди две-три години беше с продължителност 30-32 дни, след това стана 32-34, а сега няколко месеца преди бебеправенето имах един 39 дни, което никога не ми се беше случвало. Този сега също се очертава дълъг, но да кажем той не е спонтанен. И изобщо на какво би могло да се дължи това? Бях чела някъде, че редовната консумация на леща (веднъж на 5-6 дни) го връща в норма! Чували ли сте нещо по темата?

*
« Отговор #74 -: Юни 07, 2010, 15:02:47 pm »
Абе нали го има, и нали овулация има - не бъди такъв максималист. :) Иначе яж си леща - полезна е, но дали се скъсява цикъла, мм едва ли ...
*
« Отговор #75 -: Юни 07, 2010, 22:34:48 pm »
Феди, не искам да те обезкуражавам, но ние откакто бебеправим, вече няколко години, цикъла ми съвсем се обърка! Понякога е 29 дена(както си беше в по-голямата част от живота ми!) но това е рядко вече, все е 30, 31, 32, 33, 34 дена(трудно му хващам края!). Няколко пъти ми е закъснявало и с по седмица.. Мисля, че няма нужда да се притесняваш..Важното е да си имаш Ову ... Очакваме те сред ловуващите другия месец! Прегръдки  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #76 -: Юни 08, 2010, 07:24:51 am »
.......... И изобщо на какво би могло да се дължи това? Бях чела някъде, че редовната консумация на леща (веднъж на 5-6 дни) го връща в норма! Чували ли сте нещо по темата?
Едва ли :) една леща може да ти нормализира МЦ.
Тя няма как да влияе на хормоните :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #77 -: Юни 09, 2010, 11:56:42 am »
Федеретке, къде изчезна пак, лещата ми загоря да те чакам тука  :lol:
« Отговор #78 -: Юни 09, 2010, 14:37:53 pm »
Тук съм душа  :), като гледам никак не ми приличаш на загоряла, по-скоро на бременна  :D Този месец си ти да знаеш  :bighug: Знаех си аз, че ще ме оплюете за лещата  :D Аз се надявах някой вече да е пробвал този метод  :D

*
« Отговор #79 -: Юни 09, 2010, 15:32:12 pm »
Ами успех в лова миличкаи дано е успешен за 9 месеца  :D