0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

графиката на federeta
« -: Април 14, 2010, 16:43:38 pm »
Привет дами,
от около месец съм в сайта и активно ви чета  :) Страхотни сте и научих доста неща от вас. От месец бебеправим с партнера и вече съм на финала на първата си месечна графика. Ще се радвам на коментари правилно ли съм отчела овулацията, имало ли е такава  :? , какво мислите за температурите, не са ли малко ниски и ако да значи ли това проблем с пролактина или нещо друго?
Мерена е с дигитален термометър, ректално, сутрин в 7.30!

*
Re: графиката на federeta
« Отговор #1 -: Април 14, 2010, 17:35:49 pm »
federeta, Добре дошла!

Мисля, че графиката ти е много хубава - образец!
Правилно си отбелязала О. и сърчицата са на мястото си.
Относно БТ - някои са с по-ниска, важното е да имаш ясно разграничение на двете фази, а при теб е точно така.
Денис сигурно ще се включи с по-компетентен отговор в другата тема.

Успееееех, дано не ти се налага дълго да мериш БТ и скоро да се похвалиш    :crossfingers: yahoo_17 stork-girl :pacifier:
« Отговор #2 -: Април 15, 2010, 11:13:16 am »
Мерси за обнадеждителния отговор Снежи. Според Денис овуто е един ден по-късно, но това не е много важно в случая май. Тя смята, че температурите са малко ниски за мерени ректално, и действително държа термометъра до звуковия сигнал, но четох много специално инструкциите му, че не е нужно да се държи повече  8O той просто след 10-ина секунди започва да писка отново.

*
« Отговор #3 -: Април 15, 2010, 12:07:22 pm »
Страхотна графика, ейй изпълнително момиче  :D :wink: Наистина е странно тази ниска БТ и пък после става доста висока, но немога да ти помогна, освен да ти пожелая успех и на финала на цикъла  :bfp: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #4 -: Април 15, 2010, 15:19:23 pm »
Феди, добре дошла  :welcome_1:!!! Графиката ти е страхотна до тук и дано се задържи така още дълго, дълго време  :cloud9:. Това тестче, което днес си направила е отрицателно, но е още рано за него. Едва 8-ми ден от О. Пробвай пак след няколко дни и дано видиш  :bfp1: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:

« Отговор #5 -: Април 15, 2010, 16:16:30 pm »
Мерси за хубавите думи дами!
Знам, че е рано за тест, но нали го правя за първи път и ми беше интересно  :D
Направих си експеримент да държа термометъра 4 минути след сигнала и наистина беше по-висока температурата с една десета, така че може и от това да са тези ниски температури, но ще продължа както до сега до края на този цикъл  :) така и не ми стана ясно кога е точно овуто и понеже Денис предположи 21, аз реших да сложа и тази дата  :D Но си правя сметка, че обикновено цикъла ми е 32-34 дни, затова предположих 20, а и нали тогава е най-ниска температурата. И ми се беше мернало някъде, че при два положителни теста овуто е по средата, абе ще видим, може и пък и нещо да е станало!

*
« Отговор #6 -: Април 15, 2010, 16:50:45 pm »
Феди  :welcome_1: .
Наистина е рано за тестче ,но ти пожелавам след няколко дена да е  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #7 -: Април 15, 2010, 17:24:13 pm »
Мерси много Фови  :bighug: всички тук сте много мили! Ще видим тази работа след няколко дни

*
« Отговор #8 -: Април 16, 2010, 07:11:42 am »
Привет federeta, добре дошла и отсега да ти пожелая - дано не се задържиш дълго при графиките :)
Аз също мисля, че Ову е на 21ви ден, базирано на БТ.
Пробвай с теста след няколко дена пак и дано ни зарадваш с  :bfp: osi_9

« Отговор #9 -: Април 16, 2010, 09:40:49 am »
Гали мерси миличка, хубаво пожелание и важи за всички!
Като гледам при теб нещата май са доста обадеждаващи този месец  :)  :crossfingers:

*
« Отговор #10 -: Април 16, 2010, 12:31:44 pm »
И аз съм за ову на 21-би ден :wink:
За да ти е по-лесно да си я отчиташ - 12-48 часа след положителен ову тест. Това са референтите, а колко точно е при теб може да се определи с фоликуметрия, но не се задълбавай от самото начало.
Успех и скорошно забременяване  :goodluck:

ПП. Ако можеш да се въздържаш, избягвай ранните тестове, защото натоварват излишно. Не че аз успявам, но... :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #11 -: Април 16, 2010, 13:48:08 pm »
Мерси Оли!
Аз я бях праснала първо на 20-тия ден защото реших, че е деня с по-ниска температура и някъде мернах, че при два поредни дни положителни тестове за ову била втория, но после се съгласих с вас, все пак съм дилетантка още  :D Обещавам вече да не бързам с тестовете за бременност  osi_9

*
« Отговор #12 -: Април 16, 2010, 16:06:48 pm »
Миличка, ову се определя най-добре, когато се вземат предвид няколко фактора - БТ, ову-тестове, цервикална слуз, ову болки, ако усещаш такива. Малко по малко ще свикнеш да ги наблюдаваш и ще ти е лесно, но все пак ти пожелавам да не се налага да се задълбочаваш и по-скоро да пишеш в съседната темичка на бременните. :goodluck:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #13 -: Април 18, 2010, 09:33:23 am »
Феди, минавам да кажа пу-пу-пу, дано  :goodluck: :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #14 -: Април 18, 2010, 10:42:54 am »
Феди, пупупу, Дано - :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #15 -: Април 18, 2010, 16:26:21 pm »
Мерси сладурки, но нещо днес пада температурата. Аз продължавам да я меря само до сигнала, така че реално е малко по-висока. Освен това понеже ми е първи месец не знам  колко трябва да ми е ЛФ, така че не знам кога да очаквам цикъл.  8O но е много мило, че ми стискате палци  :bighug: убедена съм, че тази положителна енергия се връща при вас!!!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #16 -: Април 18, 2010, 17:05:06 pm »
Феди според мен Ову ти е била на 20ден и графиката ти е добре.Много хубаво е че поддържаш константна БТ във фол.фаза.До тук 13-14 дни Ф.Ф. е супер.Единствено не ми харесват тези самотни чертички на тестовете,но както обичаме да казваме тук-докато няма вещица надежда има. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
  <br />
« Отговор #17 -: Април 20, 2010, 17:21:48 pm »
Феди, хайде дано  :crossfingers: yahoo_17! Ама да не забравиш да ни информираш, че много се надявам да се е получило и да минаваш да ни заразяваш!!!

« Отговор #18 -: Април 20, 2010, 18:56:00 pm »
Чоки миличка, дано да е станало  :crossfingers: Успокоителното е, че скоро ще разберем! Няма как да ви оставя в неведение, дължа ви много знания и емоции. За съжаление не знам как става заразяването, самата аз още не съм заразена  :D обаче съм убедена, че положителната енергия и със сигурност информацията, която тук си раздаваме ни приближава всички към целта. Ти поне имаш късмета да си с по-къс цикъл и имаш относително по-малко време за чакане  :D Само никой не разбра как си сложила така авансово овуто този месец? 

« Отговор #19 -: Април 21, 2010, 09:53:30 am »
Девойки днешния тест показва много бледа втора черта! Не бих казала въображаема, защото и любимия я вижда, но засега това е отрицателен тест. Температурата остава висока. Мислите ли, че е възможно тестовете да не отчитат още? Това е 15 ден от ЛФ!