Здравейте и от мен, мили момичета,
аз този месец навърших 38
, след 2 неуспешни инсета и два успешни опита ин витро, но за съжаление завършили трагично :balk_146:Първия път, тъй като живеех в Германия трябваше да летя със самолет, тъкмо разбрах, че съм бременна и радостта ми скоро беше помрачена, по време на полета усетих, че става нещо нередно и след полета направих спонтанен аборт.Беше ми тежко, но зарязах Германия и се върнах в Бг за да стана майка.Втория път, макар и след мн труден трансфер забременях с близнаци.От втория месец започнах да кървя и си казах, край, това беше, но бебчета бяха добре.След това само лежане и пазене, но кръвта не спираше, имах три силни кръвоизлива и три пъти лежах във болница, но за жалост изгубих моите близначета,момиченце и момченце, тъкмо влизах в 5-и месец.Първо загина едното, а то тръгна след няколко дни и повлече и другото.А също и аз си отивах, поради огромната кръвозагуба, а за лекарите няма да пиша сега..Но, аз бях готова да дам живота си, за да даря живот. Можете да си представите колко смазана бях емоционално, бях на дъното и все още се опитвам да изплувам от него, всичко ми е все още доста прясно, това се случи на 29.01.2014.Въпреки всичко, мисля, че все още има надежда!Момичета, извинявам се за дългия пост, но исках да споделя с някого, защото знам, че само жени с нашите проблеми могат да разберат!А, и искам да не помрачавам тази темичка с моите неволи!Пожелавам на всички ви, въпреки възрастта ни да не губим надежда, а да продължаваме напред!И чудото ще се случи!
Аз се надявам да запиша час за септември при Д-р Владимиров и скоро след това да започнем третия ми опит, надявам се и последен, и със щастлив край!Кураж, търпение и успех за всички
А, ако има някой с подобен случай на моя (с кръвоизливи по време на бременност), ако иска да ми пише