0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря, kalka, всяка допълнителна информация е от голяма полза! Желая ти всичко да е наред и най- спокойната бременност!

Калка,би ли ми казала колко ти бяха завишени NK клетките? Моите при норма 12 са 13 и док не ми назначи никаква терапия..но моя братовчедка генетик смята,че трябва да пия някакви лекарства и да ги вкарам в норма преди следващ опит,звънях на имуноложката в клиниката и тя каза,че след като не ми е назначила терапия значи нямам нужда,повече витамини,но какви...не каза..
*
НК клетките ми  са 18.От началото пия Омега форте,витамин Д,Оксибор форте и агапурин.
« Последна редакция: Януари 11, 2014, 13:52:06 pm от kalka »
*

В духа на заглавието на темата, да вдъхна и аз малко кураж...
След 10 г. борба за дете, 2 извънматочни бременности и няколко спонтанни аборта, след първи опит инвитро, почти на 35 г. родих сина си.
Сега, 5 г. по-късно, вече почти на 40, пак съм бременна, отново след инвитро. Стимулацията беше малко по-дълга и силна,  предполагам заради възрастта, но успяхме.
Това е 8-мата ми бременност, надявам се всичко да приключи успешно.
Не се отказвайте, възрастта "след 35 г." си е направо чудесна ;)



*
Честито Nedda,желая ти успешна и безпроблемна бременност!
Калка благодаря ти, Неда честито и лека и спокойна бременност  :)
*
Това е 8-мата ми бременност, надявам се всичко да приключи успешно.
Не се отказвайте, възрастта "след 35 г." си е направо чудесна ;)
Лека бременност, Неда!Пожелавам ти "всичко да приключи успешно"! :crossfingers:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Честита ти радост,Неда! :D тази тема е направо<шампионска> вече. :lol: :lol: Няма и месец от началото на 2014 и е пълно с хубави новини....!!! Пожелавам на всички да задържим преднината до край :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Здравейте мили дами нека и аз Ви вдъхна кураж.Ето и моята кратка история:
 След 10г. борба и ходене по мъките,много изхабени нерви и финанси.Три неуспешни опита ин витро,ето че моят труд и нерви бяха щедро възнаградени.Това се вижда от подписами.
За това мили момичета никога не се отказвайте,трябва Ви търпение и силна вяра ,че ще се случи чудото.Последната ми процедура протече много бързо -беше с  лека стимулация и бях по къс протокол-но нито за миг не си помислих,че този опит ще бъде неуспешен-тъй като доктора ми казваше че шансовете за успех са сведени почти до минимум предвид възрастта ми(40г)и няколко месеца бях когато стартирахме.И ето чудото стана-но аз не бях изненадана от резултат почти бях сигурна че този път ще стане.
*
Честито geri03_73,желая ти лека и безпроблемна бременност!
*
Поредното вдъхновяващо споделяне! :D  geri03_73, желая ти лека и спокойна бременност!

Geri03_73 честито мила,лека и безпроблемна бременост :)
*
Записвам се и аз в тази тема, защото имам нужда да си повтарям, че ще стане и времето ми не е свършило :)

Безпроблемна бременност желая на всички  :bighug:
Записвам се и аз в тази тема, защото имам нужда да си повтарям, че ще стане и времето ми не е свършило :)

Безпроблемна бременност желая на всички  :bighug:

Разбирасе,че ще стане....стига да не се откажеш.Пожелавам ти го в най-ското време :)
Николай е на 2г.4м.5д.
Да се запиша и аз в тази темичка.
Здравейте!

Ще споделите ли как се справяте със заобикалящите ви хора, които задават неловки въпроси. Изключително неприятно ми е хорското любопитство.
Здравейте!

Ще споделите ли как се справяте със заобикалящите ви хора, които задават неловки въпроси. Изключително неприятно ми е хорското любопитство.

Аз преди последната процедура се сблъсках такъв проблем.Една много откачена съседка започна да ми разви теории какво трябвало да правя за да забременея,че тя не можела да ме гледа така да се мъча.И аз както си бях с домашния любимец (пинчер)на вън и си пиех кафето,като започнах да и се карам и да нареждам-че тя не е човека който да се интересува за мен,че нито съм и седнала на масата,нито съм и някаква за да се интересува от моите проблеми,а да вземе да си върви за там където е тръгнала ,да не ме грижи мен.За мен има кой да се погрижи.И сега като ме види бяга на километри от мен.Не знам как може да има такива хора.
*
винаги ще има такива хора.Все питат-дали от любопитство,дали наистина искат да помогнат,уж,но ги има.С времето претръпнахме :lol: не можеш да ги спреш такива,за това ,където може отговаряме,без подробности,другаде подминаваме. :wink:Все пак,на средна възраст ,а без деца......Много хора ще умрат от любопитство. :lol:А и как да го скриеш!?важното е да се следва плана,който е набелязан.Само вяра и последователност ще ни избави от хорското любопитство,естествено,след като се постигне така желанат цел. :lol:То пък тогава ще дават акъл как да се гледат децата,ама какво да правиш-не можеш да си сложиш шапка невидимка,нали? :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Ох, вече някой като ми каже, че първо трябва да се успокоя...... и ми идва да крещя  :). При положение, че гледам никого да не занимавам с моите проблеми. Ама, казвам "Да, да, добре" и приключвам разговора, защото нали хората не са виновни, че са неинформирани, да не кажа- невежи... Годините много не ми личат, ама това да ми го казват и близки хора дето се знаем, при положение, че съм на 44г. и нагазила с единия крак в климактериума   :D, та нямам никакво време за губене, камо ли -  за успокояване......
Въпреки това спирам до "Да, да, добре", така е по-щадящо за всички. По едно време се опитах да разяснявам(образовам), не усещам да е имало смисъл  :lol:.
Хайде, излях си и аз болката  :D.....бъдете здрави!

Изключитено нелепи ми се струват подмятания от сорта - "Хайде какво чакате?" или пък вечните наздравици с пожелания на семейни събирания. И защо наистина на всички им е толкова интересно защо не се случват нещата? От къде това желание да ти се "врат под юргана". Може би е до народопсихология...