Рatyas, стискам палци за успешен опит!
Мисли си сега само за него... Не ни каза, кога започвате и как? Да ти кажа честно, и на мене ми казаха, че съм с
евентуална еднометриоза и аденомиоза (тези диагнози са сигурни
само чрез лапароскопия)... и горе-долу затова са решили, сега да опитаме по дълъг протокол, а блокажа да е Золадекс (с него по принцип се лекува ендометриоза)...
Но първият ми опит беше с антагонистичен протокол. (Всичко мина много добре, обаче яйцеклетките бяха некачествени)... Докторът ми обясни, че първоначално е избрал този протокол, защото е много по-щадящ организма, а дава добри резултати, статистиките са добри и т.н... Все пак имаше вариант да се получи и от първия път,
човек никога не знае... Интересно ми стана, възможно ли е хем да имаш кистички (нали затова пи противозачатъчни), хем да е ограничен яйчниковия запас?
Малко съм невежа и наистина не знам...
Мила
Рatyas, радвай се, че започвате опита
- това са времена на голяма надежда, защото така си даваме възможност, скоро да ни се усмихне и на нас едно щастие...
Пожелавам ти го от сърце! И няма да спираме да стискаме палци...
УСПЕХ!
Rina74, най-накрая да схвана и аз нещо за тези изследвания..
Благодаря ти за хубавото обяснение! Доколкото схващам, сега мога да отида при гинеколога си и да помоля да ми направи вагинално изследване на микрофлората (дано не е късно и всичко да е наред!...)... Другото изследване (на шийката на матката) не бих го правила сега, след като сме започнали вече опита... Или?
Хубав ден на всички!