Здравейте, момичета!!!
Сега виждам темата и цопвам, за да ви дам кураж , вяра и сили, не трябва дори и да си помисляте за предаване !!!!!!!!!!
Забременях на 38 години, след 5 години обикаляне по кабинети, пътувания и безсънни нощи с влак до София от Бургас, тичания и гонения на Автобуси и т.н и т.н
Но, винаги, винаги съм била силна и съм вярвала, че нещата ще се случат и нито за миг не съм губила надежда
Как става тоя номер ли ?
И аз незнам, може би не съм си го позволявала - отчаянието, нямах време за него!!!
Сега съм вече навършени 38 , бременна в 6 ти месец и по-спокойна и щастлива от всякога!!!
Сега, бремеността ми се струва най-естественото нещо на света
Намерете своя Лекар, онзи на който да се доверите напълно, бъдете спокойни и всичко ще бъде ОК, тогава, когато Онзи горе реши, че е дошъл момента
Защото това, което разбрах е, че трябва да си помагаме до колкото можем, да действаме до толкова, до колкото да направим всичко зависещо от нас самите, останалото....е Божа работа!!!
Огромно благодаря на Д-р Ганева от клиника Щерев, която ни подари цялото си спокойствие, професионализъм и приятелско отношение, и онова малко човече, растящо сега вътре в мен
Пожелавам на всяка от вас скорощно бременеене, много усмивки, бъдете позитивни и усмихнати, правете добро и ще получите всичко онова, за което мечтаете !!!