Здравейте момичета! Вчера си направих взех изследванията на хормоните и направо се втрещих - FT4 - 16.19 prol/l при граници 12.0 - 22.00; TSH - 1.28 mlU/ml при граници 0.27-4.20; Prolactin - 504.4 mlU/ml при граници 102-496; MAT - 5.00 IU/ml при горна граница до 34 и TAT - 332.5 IU/ml при горна граница до 115. При ехографията ендокриноложкат ми обясни, че съм на горната граница при измерване на щитовиднате жлези /мисля, че ставаше въпрос за ширина/, но това според нея било приемливо. Утре следобяд съм на контролен преглед, но съм много притеснена. С тези стойности какво очаквам от инвитрото, но трябва ли аз сама да си инициирам прегледи при ендокринолог и да си следя хормоните. Питам се защо още преди първата инсеминация през м. януарина настоящата година, както и преди всички последващи опити за инсеминация и ИКСИ, никой не провери хороманлиня ми статус. Защо никой не ми изписва подходящо лечение. Явно проблема е по - сериозен и аспирин протект непосредствено след инсеминация или ЕТ е крайно недостатъчен. Какъвто и ембрион да ми върнат, той няма как да се имплантира и да се развива. Извенете ме за гневния пост, но съм направо бясна. Влагаме толкова усилия, пари, навлякох си толкова отрицателна енергия от околните и за какво?