Благодаря за съвета, Doci. Но от края на миналата година двамата с мъжа ми пием Pregnacare His&Her витаминен комплекс, който съдържа максималните витамини, минерали и аминокиселини за двойки, които правят опити за забременяване. В женската формула се съдържат Бетакаротен 3mg и Витамин Е 30mg /дневна доза/, като аз от известно време започнах да пия и по една таблетка Витамин Е 400IU преди и по време на овулация. Що се отнася за Витамин А, то той наистина е вреден в големи количества. В началото на настоящата година си закупих една книга "Оптимално хранене преди, по време на и след бременността, в която подробно и достъпно е написано всичко за храните и добавките. От всички витаминни комплекси, които съм сравнявала с посочените в книгата оптимални количества на витамините и минералите, тези на Pregnacare His&Her са най - добри. Бяха ни изписани от д-р Савова от клиниката на д-р Щерев. Някъде прочетох, че празните фоликули се дължат и на неподходящ протокол и лекарства за стимулация. Това обаче мога да го коментирам при следващия опит, който предполагам ще бъде по къс прокол. Аз по принцип при нормален цикъл много често имам по два доминантни фоликула, а при третия опит за ИНСЕ с много лека стимулация имах общо 5 или 6 фоликула на двата яйчника. Лошото е, че фоликулите на десния яйчник винаги са два пъти повече от тези на левия. А при втория опит ИКСИ на левия имаше 1 фоликул, ана десния - 10 фоликула. Не зная какво да си мисля.