0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
по 2т. от горния списък, бих поправила извън кървене, не непременно 10- ти ден
още щитовидните хормони, на гладно, след сън, без кафе
пролактина - без пипане на гърдите, самото изследване задължително след 20-30 мин. покой в лабораторията

т.3 спермограмата държат задължително да е правена в клиниката. Можете да си запишете час за нея, на същия или предния ден преди прегледа, за я имате на самия преглед
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 19:47:15 pm от Тара »
*
аз бих пуснала предварително само хромоните на трети ден и спермограмата.Да не стане така,че да ти се наложи нещо,което си пуснала да излезне некоректно като резултат по някаква причина,с която не си знаела да се съобразиш...като това за гърдите и пролактина...

  Виж по кое време на цикъла ти се пада прегледа...ако ти е по средата,чудесно.Ще можеш да минеш на прегледа преди да си давала кръв за нещо...
 
*
Привет на всички! След няколко седмици навършвам 35 и си позволявам да пиша в темата, дано не е проблем. :)
Аз съм сред наскоро осъзналите се, че искат да бъдат майки, жени. И то точно в момент, когато съм сама и нямам никого до себе си. Но имаше една приказка: "Всеки може да стане донор, но малко могат да станат Бащи". Така че, явно такъв ми е късметът... Ако има сред вас и други бъдещи или настоящи майки, с помощта на донор, ще се радвам да споделите.
Прегръщам ви и ви желая щастие!  :bighug:
*
Здравей, Serendipity.
Препоръчвам ти ето тази тема: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=30476.0, макар да не сме писали отдавна в нея, :) Между другото звучиш много оптимистично. Имам два опита инвитро с донорски сперматозоиди, за съжаление неуспешни. Само че аз пиша в темата 40+. Вървя към третия си опит и вярвам, че той ще е успешен.
Късмет!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Благодаря ти, rtfrtf! Ще прегледам темата. А на теб желая успех и да гушнеш много скоро така дългоочакваната си мечта!  :bighug:
Привет отново момичета,
Честита бременност Мравчице - лека и безпроблемна, а на финала - хубаво здраво бебе!
Къртиче, много съжалявам за неуспешния опит!   Много е тежко, само мога да предположа какво ти е ...   Не бързай да отписваш и замразените ембриончета, щом си имаш такива имаш повече шансове. Аз си нямам замразени ембриончета и сега отново ме чака същия дълъг път ... проследяване, зверска стимулация ..., пункция, треперене .... дано успея да извадя поне 2 яйцеклетки, че ще е много трудно ...

Serendipity, mgstra, Hrisi73 - приятно присъединяване към групичката ни. Дано скоро се похвалите с най-чаканото  :bfp:
 
Привет дами!
Аз съвсем скоро ставам на 43 и толкова треперех от феталната морфология и от БХС. Ами не сме стари, се оказва :D Давайте смело! ФМ - перфектен бебешон. БХС при гранични резултати 1:250 моят е 1:4570. Бъдете уверени в успеха и той ще дойде при вас! А аз ви го пожелавам от цялото си сърце, на всички ви!
*
biserche, Благодаря за пожеланията. Стискам палци и на теб.
Аз се надявам скоро да направя ЗЕТ в комбинация с естествен цикъл.
На 1-ви февруари започваме проследяването на фоликула и дано не го спукам тоя път, че предишния месец го изпуснахме, но пък направих биопсия след това, която е с добри резултати.
Дано ми се размразят и ембриончетата, че са само две.
Ще пиша пак като имам новини.
Браво mrav4ica , докрай всичко да е наред.


*
Много добре казано ,Мравче!!!! :D Как "стари" бе ,момичета??? 8O Какви хубави показатели имате и какви резултати се получават само....могат да ви завиждат даже 19годишните!!! Само спокойствие и увереност ви пожелавам!! Успехите идват,виждам ги вече!!! ylinfant
/www.mamaibebe.com][/url]
*
ra40, страхотно изказване! Има нужда от положителни коментари, които да повдигат духа. Аз лично се чувствам на 18, и никой не е в състояние да ме убеди, че "съм на години" за каквото и да било!

Успех, момичета! :)))
здравейте момичета,да се включа и аз в темата-на 36 год.съм и от 2 години правим опити за бебе.С неизяснен стерилитет сме.През 2-рата година имаме 3 неуспешни инсета, а сега чакам резултата от първото инвитро на лимитиран цикъл.Върнаха ми 2 ембриончета,едното от които много добре делящо се,лигавицата ми беше 16,5 мм,което според доки било чудесно ... и сега чакам.Моля се всичко да е наред!Дано всички в най-скоро време се радваме на  :bfp:   
*
Привет, момичета.Аз съм на 42 години с три опита ИКСИ зад гърба си и напролет ще правя четвърти опит.През февруари ми предстои биопсия на матката в Малинов.От месеци обаче имам някакво влагалищно течение.Как мислите, дали този проблем с влагалището предполага и лоши резултати от биопсията?
Привет, момичета.Аз съм на 42 години с три опита ИКСИ зад гърба си и напролет ще правя четвърти опит.През февруари ми предстои биопсия на матката в Малинов.От месеци обаче имам някакво влагалищно течение.Как мислите, дали този проблем с влагалището предполага и лоши резултати от биопсията?

Най-вероятно ще изкриви резултата от биопсията, но тъй като тя се прави след доказана овулация с фоликуметрия имаш възможност да се консултираш с лекарите.
Виж темата за биопсиите там има много коментари и ще получиш доста инфо.
Успех.
*
Благодаря ти за отговора.
Здравейте момичета,
Баба Марта дойде, а скоро наближава най-хубавия празник на майките - 24-ти МАРТ - БЛАГОВЕЩЕНИЕ. Искам да ви пожелая скоро всички, събрани в този форум, да чуем БЛАГАТА ВЕСТ!!! Да ни закриля и помага Дева Мария!!!
Дано се похвали някое момиче скоро, че да ни вдъхне кураж и да живне темичката.
При мен нищо ново - пробваме си по нормалния начин, но ... , а заповедите от фонд ин-витро се позабавиха, така че продължаваме на "естествен ход"  :D :oops: Запомнила съм си "урока" от предния път и съм се заредила с огромно търпение, важното е крайния резултат да е  :bfp: и  :babyflips:
*
biserche , има кой да се похвали :D и не съм само аз, но сме писали в други теми. Желая успех на всички момичета!


*
Еееее,ама не е честно така!!! Дайте ни поне по един "жокер"!? :oops: как да следим всички теми във форума...?? Ми то за 7 години този сайт стана толкова разнообразен и активен,че не може да "пребродиш" всички теми,а те от интересни,по-интересни! Хайде,давайте ги тези хубави новини,че тука в 35+ нямаме търпение, бе!! Всяко супер новина тук,направо ни зарежда, като че ли за полет в Космоса!!
п.п. абе нещо не ми се получи сравнението,ама да знаете, че всяка победа тук,е една голяма крачка за всяко момиче от темата и към нейният личен+ финал!!! 
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    Chandra

  • *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Честито, mgstra! :) От сърце ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и здраво бебче около термин!  yahoo_17
Наистина, с нетърпение очакваме и другите хубави новини...  Нека се множат приятните емоции в темичката...

Хубава вечер и успех на всички, които дерзаят в момента! :) :crossfingers: osi_9
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

Хубава тема! Да ви е честит днешния празник от мен. Аз след месец ставам на 39 и точно около рожденния ми ден ще правим инвитро на естествен цикъл. Ако мога да родя преди да навърша 40, че да не се местя в темата 40+. Шегувам се, разбира се! Дано всеки получи своя шанс да стане майка, когато бог или "бог знае кой" е решил. Успех на всички! И дано са е дошло нашето време.
*
Честито ,mgstra!!! Ама и т иси потайна!! Браво,това си е супер новина!!! :cheerleader: дано са повече такива в тази тема!
Мили дами,честит 8ми март!! нека всички настоящи и бъдещи мами сте здрави и живота ви изпълнен само с радостни мигове!! :balk_7:
/www.mamaibebe.com][/url]