[size=12pt]Здравейте прекрасни момичета! Престрашавам се да се включа и тук, макар че много отдавна ви чета! На 36 години и половина забременях след второ икси в клиника Д-р Щерев при Д-р Андреева. Имаме зачената естествено дъщеря на близо 12 години, а тази бременност я чакаме от 3. Искам да изкажа едно огромно "благодаря!Бог да Ви благослови!" на Д-р Петя Андреева! До голяма степен си помогнах и аз, чрез различни неща, които въведох в живота си, донякъде и чрез интуицията си, която ми казваше кой да слушам и кой не, какво да правя, откъде да черпя информация и т.н., тъй като съм с доста изразен ияр - антимюлеров хормон - 0,06, инхибин Б - 0. Въпреки силната стимулация направих само два фоликула, от които една яйцеклетка, колкото си правя и при естествен цикъл. От нея стана един хубав ембрион, който трансферирахме на трети ден и се оказа, че се е хванал!:))) Доста време не можех да повярвам, въпреки че имах /и все още имам/ осезаемо гадене и прималяване. Сега съм в десета седмица, разбира се, постоянно се страхувам, но и много се радвам! [/size]