Абе викам да не се излагаме на нови места, само да не е в Добро, че там още ни помнят с онази бутилка на Зори
Аз съм ЗА. Давам предложение- Четвъртък, 19.30, примерно Дон Домат онзи зад Витошка или онзи под Дондуков. Ако сме повечко да сме в първия, защото там правят резервация. Ако сме по-малко в този под Дондуков....
Бреееехххх, кога научи и обриса заведенията и улиците на столицата научи.
Страшна змийска работа ви казвам.
Какво искам да кажа ли...ммм, забравих, ама много ми липсвате и да знаете, че съм там с вас па макар и много далече:)
Днеска реших да полегна да дремна с децата, идва по едно време мъжа ми и вика, обади се Мимка на телефона ти и каза, че е в центъра и щяла да мине да те види.
, и аз скочих като ощипана оправих набързо, приведох се в нормален вид ии чакам...30 мин по-късно се сещам да погледна телефона защото нещо ми светна лампата макар и късно.Викам си...Тази ССССССССССССсссссмия щеше да се обади предварително ако беше пристигнала във Варна... Еми...оказа се, че Мими ме е търсила а не МимКА:))))))))))))
ИзвинетИ за отклонението. То това русото много нахално и като нищо утре може на вратата да ми звънне.